Anne olmak istiyorum ama istemiyorum?

Erken gebelik testi almadım ancak birkaç gün daha olmazsam zaten kan veririm. Reglden 2 gün önce vermiştim 0.450 çıkmıştı ondan çok ümitli değilim

Eklentiler

• IMG_20221003_165146.webp
    IMG_20221003_165146.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 47
İkinci çizgiyi göremedim. Belki fotoda çıkmamıştır. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Açıkçası hayır daha yapacak çok şeyim varmış gibi geliyor. Çok planlarım var gibi geliyor. Ama sonra eltime bebesini sevmeye gidiyorum. Çocuğuna bir görmeniz lazım sapsarı maviş gözlü. Eşimin içi gidiyor çocuğa oturup ağlayasım geliyor. Eşim sürekli eli karnımda geziyor lütfen diye. Emin olamıyorum. Eşimde bir istiyor bir istemiypr gibi geliyor yada net bir şekilde bana yansıtmadığı içine attığı için anlayamıyorum
Eş ne kadar yardmci olsa da gece gunduz ugrasacak,vicdan azabini cekecek,ustune titryck,yedrip icirip uyutck yani her seyin temelni oturtck sz olcksnz. O yuzden kndnzi hazr hisetmyorsanz yasnz da daha gencken bnce erteleyeblrsnz..gelecekten yazyorm sze :) esiniz hayatna buyuk olcude devm edeck ama sz bi yere gtsenz bile aklnz hep onda olck ..gbi gibi detaylar var..ama yok bn bakicilarla buyutcm zaten relax brym dyorsanz bu dediklerimi bosverin..hakknzda hayrlsi olsn insallah⚘

Eş ne kadar yardmci olsa da gece gunduz ugrasacak,vicdan azabini cekecek,ustune titryck,yedrip icirip uyutck yani her seyin temelni oturtck sz olcksnz. O yuzden kndnzi hazr hisetmyorsanz yasnz da daha gencken bnce erteleyeblrsnz..gelecekten yazyorm sze :) esiniz hayatna buyuk olcude devm edeck ama sz bi yere gtsenz bile aklnz hep onda olck ..gbi gibi detaylar var..ama yok bn bakicilarla buyutcm zaten relax brym dyorsanz bu dediklerimi bosverin..hakknzda hayrlsi olsn insallah⚘
Değil bakıcılara, işe giderken ablama görümceme eltime anneme dahi bırakabileceğimi düşünmüyorum düşünemiyorum

Back
X