- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
- Konu Sahibi nerisbebek
Benim sorunlar cok farkli pkoyum istiyorum istiyorum ama henuz anne degilim anne olmak istiyorum
Insallah olursun kardesim bolca dua et Rabbim OL derse olur insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sorunlar cok farkli pkoyum istiyorum istiyorum ama henuz anne degilim anne olmak istiyorum
Ne kadar oldu deneyeli. Allah yardımcın olsun canımBenim sorunlar cok farkli pkoyum istiyorum istiyorum ama henuz anne degilim anne olmak istiyorum
3.5 yil cnm maalesefNe kadar oldu deneyeli. Allah yardımcın olsun canım
Amin cnm ol derse olucak bizim sinavimiz da buymus evlat acisi evlat hasretiInsallah olursun kardesim bolca dua et Rabbim OL derse olur insallah
Çok haklısın canım ya onu başarabilsem çok süper olacak zaten ona inanıyorum gerçekten. Kafamı dağıtmalıyım.bazen diyorum bekar gibi düşün kendini. Hayatın akışına Burak. Sanki böyle istememişsinde bebek gelivermiş beklemediğin bi anda. Şaşır sevin ama stresten uzak dur. Başka şeylerle ilgilenen. Hatta başka yerlere git esinle sitressiz bir ortam mesela tadini cikar bi bakmissin beklemediğin bi anda hamilesin. Hiç konuşma konusunu bile açma ne kendini nede eşini boş yere germe ne gerek var diyorum. Ama yapamiyorum :))))Bu kadar mental olarak yorup kafanizi yogunlasirsaniz,gece gunduz bebek bebek derseniz,bebek forumlarina girip surekli biseyler okursaniz olmaz..Biraz rahat olup akisina birakmak lazim.Iste ozaman oluyor.Benim yegenim bu sekilde oldu.4 sene tedavi gorduler.Baska hicbir konumuz yoktu bebek disinda.En son vazgectiler 4 5 ay sonra hamile kaldi yengem.Bence dusunmemeyr calisin.Bu isin en buyuk dusmani stres bilesiniz.
Amin canim bayramin hurmetine kabul olsun dualarimizGerçekten zor Rabbim sabir ve en Lisa zamanda bir bebiş versin inşallah size ve isteyenlere. Ben 8 aya sabirsizlaniyorum senelerce beklemek gerçekten yüce Rabbimin imtihani. İnşallah o imtihani geçmeyi ve müjdeli habere en kisa zamanda ulasmayi nasip etsin güzel Allahım
Cok haklisin ben aynen dedigin gibiyim bebekten baska konum yok bende artik kafamdan silip atmak akisina birakmak istiyorum lakin olmuoBu kadar mental olarak yorup kafanizi yogunlasirsaniz,gece gunduz bebek bebek derseniz,bebek forumlarina girip surekli biseyler okursaniz olmaz..Biraz rahat olup akisina birakmak lazim.Iste ozaman oluyor.Benim yegenim bu sekilde oldu.4 sene tedavi gorduler.Baska hicbir konumuz yoktu bebek disinda.En son vazgectiler 4 5 ay sonra hamile kaldi yengem.Bence dusunmemeyr calisin.Bu isin en buyuk dusmani stres bilesiniz.
Benden sana tavsiye.doktora gir.bende bir yil bekledim.ama simdi cok pismanim beklediyim icin.bir problem varki olmuyor.bir an once problemi bulup tedavi olmanizi tavsiye ediyorum..Bi çok insan bu muhteşem duyguyu yaşadı. Bende Rabbim nasip ederse yaşamak istiyorum. Herkes ve doktorlar 1 sene çocuk olmayışı normal karşılıyo. Benim 8 ay oldu ama ister istemez sabredemiyorum. Benim gibi durumda olanlarla Dertleşelim birbirimize destek olalım istedim.
Bi çok insan bu muhteşem duyguyu yaşadı. Bende Rabbim nasip ederse yaşamak istiyorum. Herkes ve doktorlar 1 sene çocuk olmayışı normal karşılıyo. Benim 8 ay oldu ama ister istemez sabredemiyorum. Benim gibi durumda olanlarla Dertleşelim birbirimize destek olalım istedim.
Teşekkürler tatlım inşallahcanım ablam da tam 8. ayında hamile kaldı çok şükür..
doktora kendi de eşi de gitti çok kez.. ve bi engeliniz yok dendi hep..
ama nasip 8. aya imiş..
-kısmetimizde varsa olur artık düşünmeyelim demeye başladıklarında oldu- :)
inşallah sen de tez vakitte bebeğini kucağına alırsın..
sevgiler..
amin inşallah bende 1 senelik evliyim ve bir senedr istiyrz ama nasip olmadı henüz Rabbi herkese nasip eder inşallh ben henüz hiç doktora felan gitmedmBen de bir sene her ay bekledim umutla. Ama olmadı. Tam bir sene dolunca Ankaraya gittim baskent hastanesine. Hsg cekildi. Tuplerin ikisi de tikali cikti. Simdi.tup bebek tedavisine basladik
Allah hepimize saglikli.evlatlar.nasip etsin.
Bence git. Bana hep bir sene normal dediler. Aslında normal ama benim içimde hep sıkıntı vardi. Bir sorun olduğunu hissettim sanki. 6 ayda başladim gitmeye. Doktor bana yumurtlama icin ilaclar verdi 3 ay ama olmadi. Son llarak Ankaraya gelme kararı aldık. Burda sıkıntı ortaya çıktı. Ameliyat vakit kaybı olur diye hemen tüp bebek düsündüm. Cunku yaşım 28.amin inşallah bende 1 senelik evliyim ve bir senedr istiyrz ama nasip olmadı henüz Rabbi herkese nasip eder inşallh ben henüz hiç doktora felan gitmedm