- 25 Haziran 2016
- 41
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi parlar1106
-
Bizim burdada sokak beyin cerrahlari nakil yapiyorlar.Merhaba lütfen bana yardım edin doktorum rahmimin ters olduğunu söyledi ayrıca kistlerimde var tedavi görüyorum çocuk istiyoruz 10 aylık evliyim ama olmadı arkadaşlarım sokak ebelerinin rahmi çevirdiğini söylediler bunu yaptıran var mı hiç çok can yaktığınıda söylüyolar gece rüyalarıma girmeye başladı
Canim benimde rahmim ters...Merhaba lütfen bana yardım edin doktorum rahmimin ters olduğunu söyledi ayrıca kistlerimde var tedavi görüyorum çocuk istiyoruz 10 aylık evliyim ama olmadı arkadaşlarım sokak ebelerinin rahmi çevirdiğini söylediler bunu yaptıran var mı hiç çok can yaktığınıda söylüyolar gece rüyalarıma girmeye başladı
Amiin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah doktorum tedavisi olmadığını doğuştan olduğunu ama gebeliğe engel olmayacağını söyledi bi arkadaşım 18 aydır bebek istiyo olmadı onunda rahmi tersti dediğim gibi ebeye gitti gittiği ay hamile kaldı o yüzden düşündüm bendeAllah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah,herşeyin hayırlısı.
Rahmi ters olan ve çocuğu olan bir arkadaşım var, onunla alakalı değildir. Doktorunuz ne dedi tam olarak,kesinlikle onu dinleyin,sokaktakilere itibar etmeyin.
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinDur canim daha 10 aylik evlisin hrrseyi bi oturt. Benimde 2.5 sene olmadi en iyisi uzmanlardan yardim almak ben olacagindan eminim biraz sabir biraz dua ve tedavi
Çok teşekkür ederim inşallahCanim benimde rahmim ters...
Iki kere hamile kaldim canim hemde hemen...
Rahminin ters olmasi bir sorun teskil etmezmis...
Kadin hastaliklari doktorum oyle demisti...
Icin rahat olsun ...
Ins. En kisa zamanda mutlu haberini alirsin canim ♡
Söyledi bunun tedavisi yok kimi sağ elini kullanır kimi sol elini bunun gibi bişey buda dedi olur inşallah olmaz demiyorum ama 18 aydır bebek isteyen arkadaşım gitti o ebelere rahmini çevirdiği ay hamile kaldı o yüzden sadece aklımı kurcaladı bu konuBenimde Rahmim ters sakın öyle çıkıkçıya filan gitme rahim tersliği 3 kadından birinde görünen normal bişey ne doğuma ne de gebe kalmaya engel değil doktorun söylemedi mi sana bınları?
Hakkaten, çok korkunç, nasıl yapılıyormuş o öylehayır o değil de nasıl çevirecekmiş rahmi, tey allahım...
Hakkaten, çok korkunç, nasıl yapılıyormuş o öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?