- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi parlar1106
-
benimde rahmim ters. doktor bunun insanların sağlak ve solak olması kadar normal olduğunu, hamileliğe engel olmadığını söyledi.ama ben 3 yıldır hamile kalmayı bekliyorum. buınunla ilgisi yoktur inşallah
yok be güzelim Allah o zaman nasip etmiştir bebeği, denk gelmiştir bak başka bi arakdaş daha yazmış 2 çocuk doğurdum diye alakası yok yani..hakkında hayırlısı olsun dert etme sabret :)Söyledi bunun tedavisi yok kimi sağ elini kullanır kimi sol elini bunun gibi bişey buda dedi olur inşallah olmaz demiyorum ama 18 aydır bebek isteyen arkadaşım gitti o ebelere rahmini çevirdiği ay hamile kaldı o yüzden sadece aklımı kurcaladı bu konu
Teşekkür ederim hayırlısıyla sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinizebilir kişi olarak yorum yapayım,
ters rahim bende de,
hiç bir sorun yok doğurganlıkla alakalı, 3 kez hamile kaldım, 2. bebiş yolda.
Allah sizede tüm isteyenlerede nasip etsin inşallahbenimde rahmim ters. doktor bunun insanların sağlak ve solak olması kadar normal olduğunu, hamileliğe engel olmadığını söyledi.ama ben 3 yıldır hamile kalmayı bekliyorum. buınunla ilgisi yoktur inşallah
İnanın bu sokak ebesini bende duydum sadece hiç bilmiyorum başka bi tabiri flan varsada bilmiyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızrahmim ters ve hamileyim engel değil. sokak ebesi ne yahu bu arada?
Bunu benim için dediyseniz eğer o söylediğim ebe sadece sırtınıza havlu koyup karnınızı çekiyomuş bu kadarmış sadece duydum bunu ve yapan varmıdır diye merak ettimzorla kendini taciz ettirecek
Şu an tedavi görüyorum zaten 2 aydır inşallah Allah kısmet eder teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğiniziYıllarca uğraşmış olsan. Dr larda çözüm bulamamış olsan , --nasılsa bunca yıl olmadı birde şansımı onda deneyeyim dersin, anlarım. Çünkü bende 9 yıl bekledim bebeğim olsun diye, her türlü ot, çöp içtim. Her yolu denedim. Bahsettiğin ebeleri de duydum, gitmeyi düşündüm. Belki bir sene daha olmasaydı giderdim. Gerçi çok şükür gerek kalmadı.Şuan hamileyim.
Fakat sen evleneli daha 10 ay olmuş doğru düzgün bir tedavi görmemişsin, ne bu sabırsızlık. Önce kistlerinin tedavisini ol, sonra eğer olmazsa aşılaması var tüp bebeği var. Daha çok başındasın yolun.
nedurumdasınız peki şuanŞu an tedavi görüyorum zaten 2 aydır inşallah Allah kısmet eder teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?