- 13 Ekim 2016
- 29
- 11
- 3
- Konu Sahibi sevimli tehlikeli
-
hangi ildesin?Merhaba hanımlar ben 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim cocuk sahibi olmak istiyorum ama hangi doktora hangi hastaneye gideceğimi bilmiyorum yumurlatiklarim gelismiyo ancak ilaçla normal seviyeye geliyo adet duzensizligim var nolur bana yardim edin benim gibi problem yasayim sonunda mutlulugu yakalayan çocuğunu kucağına almış yada almaya hazırlananlar nolur yardım edin bana tavsiye edeceğiniz doktor veya hastane yok mu
25Yaşınız 20 mi 25 mi Orayı anlamadım ?
umurlatiklarim gelismiyo ancak ilaçla normal seviyeye geliyo
Teşekkürler canimForumun kadın infertilitesi bölümüne bak canım.orada daha cok paylaşım yapabilirsin.
Çok teşekkür ederim ☺Kadın doğumcuya git, gerekli tahlilleri yaptırır sana. Eşin için de aynı şeyler olacak. O da bazı tahliller yaptıracaktır. Sıkıntının ne olduğu bulunduktan sonra çözüme ulaşacaksın.
Gönlünü ferah tut. Umutlu ol. Sakın sakın moral bozma
Insaallahhhhhhhhbh çok saolSenin gibi sorun yaşayıp bebeği olmayan olur mu hiç. Tabiiki var. Sakın ümitsiz olma lütfen!
Güvenilir bir kadın doğumcuya git. Takip ettir yumurtlama dönemini..
Eğer aşılama, tüp bebek gibi yöntemlere yönlendirilirsen yine de ümitsiz olma.
Senin de bebeğin olur
İnşallah olsun...
Onların hepsinde yaptım canım doktorlar yumurtaliklarimin çok dirençli olduğunu söylediYumurtaların gelişmesi için Ibrahim Saraçoğlu'nun soğan kürü var.çatlama için incir kürü var,onları da bir araştır canım.
Klomen tedavisi falan önerir ve uygular dr.un belki.ikiz hatta üçüz bile olur o zaman kimbilir:)Onların hepsinde yaptım canım doktorlar yumurtaliklarimin çok dirençli olduğunu söyledibilmiyorum ben ne olacaksam
Onların hepsinde yaptım canım doktorlar yumurtaliklarimin çok dirençli olduğunu söyledibilmiyorum ben ne olacaksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?