• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmak

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Ya kızlar biri bana bunun güzel yani ne söylesin. . Bebeğim 2 aylık ve eski benden eser kalmadı. . GeCem gündüzüm birbirine karıştı. . O eski makyajli ben gitti yerine +15 kilo fazlasi olan biri geldi.. Tek başıma büyütüyorum belki budur sebep. . Ama bir daha asla çocuk yapmayı düşünmüyorum. .

O nun sana ait olması bile herşeye değer makyaj yapmıyorsan ne olmuş yani yine dışarı çıkarken yaparsın abartmışsınız onun güzelliği ufacık birşeyi bile o kadar güzel oluyorki onu 10 yıl boyunca çabalayıp bulamayanlar var sen iki ayda resmen çökmüşsün...

Bundan 4.5 ay sonra aynı lsfları söyliceğini sanmıyorum şimdi bebek huysuz devamlı ağladığı için sana daha çok ihtiyacı olduğu için yıpranıyorsun pozitif düşün

O nun sana ait olması bile herşeye değer makyaj yapmıyorsan ne olmuş yani yine dışarı çıkarken yaparsın abartmışsınız onun güzelliği ufacık birşeyi bile o kadar güzel oluyorki onu 10 yıl boyunca çabalayıp bulamayanlar var sen iki ayda resmen çökmüşsün...

Bundan 4.5 ay sonra aynı lsfları söyliceğini sanmıyorum şimdi bebek huysuz devamlı ağladığı için sana daha çok ihtiyacı olduğu için yıpranıyorsun pozitif düşün
Evet sürekli ağlıyor çok yoruldum

Bende tek başıma büyütüyorum bebeğimi. İlk başlar da her işimi koştur koştur yapıyordum, dışarı çıkamıyorduk hasta olur diye. Bazen temel ihtiyaçlarımı bile eşim gelene kadar bekletiyordum. Çok bunalmıştım yaz gelsin diye dua ediyordum artık, hatta bir gün o kadar bunaldım ki bütün korunma yöntemlerini topyekun kullanmayı bile düşündüm. Şimdi şükrediyorum hepsi geçti gitti. Aslında geçip gitmiyor tanıyorsun bebeğini, alışıyorsun. Her ağlayışında nasıl sakinleştireceğini biliyorsun.
Zaman çok hızlı geçiyor anın tadını çıkarmaya bak.
Eninde sonunda büyüyor kim bebek olarak kalmış. Kuzum sekiz aylık oldu bile...

Yaşı geldi ama hala aynı yazdığın durumdayım.
Ya kızlar biri bana bunun güzel yani ne söylesin. . Bebeğim 2 aylık ve eski benden eser kalmadı. . GeCem gündüzüm birbirine karıştı. . O eski makyajli ben gitti yerine +15 kilo fazlasi olan biri geldi.. Tek başıma büyütüyorum belki budur sebep. . Ama bir daha asla çocuk yapmayı düşünmüyorum. .

Yanlış mı okudum dedim ama doğruymuş. İstemeden mi hamile kaldınız anlamadım. Elinizde bir melek ve güzel yanı ne diye soruyorsunuz.

Acemi olduğumuz için böyle düşünüyorsun canım benim de 15 günlük oğlum çok çaresiz hissediyorum kendimi bebeğime bakamıyorum gibi geliyor ben çok yorgunum 15 gündür doğru düzgün uyumadım bile ama Rabbim in hediyesi evlatlarımız kokusunu içime çekince geçiyor herşey git evladının yüzüne bak kokla boynunu ve bizim yerimizde olmak isteyen çok insan var şükret canım...

Ilk iki ay benim icin de cok zordu.. hatta ilk uc ay.. soyle dusun; bebegin su an senden baska hic birsey bilmiyor ve tanimiyor. Etrafindaki hersey yeni ve urkutucu onun icin. Su an guvendigi bildigi sadece sen varsin :)
Bugunler gececek emin ol. Kilonu da vereceksin, kendine zamanin da olacak. Sadece zorlama kendini ve bebegini.
Benim oglum 10 bucuk aylik oldu.. ben anne oldugumu o yogun hislerimi o 6 aylik olup da ilk atesli hastaligini gecirdiginde anladim.

Yani lohusalık tamam zor biliyoruz yaşadık da.. İnsan en küçük bir şeyinde her şeyi unutuveriyor yaa.. Mesela yenidoğan kokusu cennet kokusu gibi.. Elleri, ayakları.. Her şeyi unutturur insana o minik eller, ayaklar.. Alışıyorsun zamanla daha birbirinize adapte olacaksınız sabırlı ol.. Amaaa bunun nesi güzel, yok makyaj yok kilo.. Bunlar evlat için fazlasıyla değer.. He uyku uyumaz sızlanırsın da makyaj, kilo falan biraz fazla sızlanmak..istemeden mi yaptınız çocuğu?

Back
X