- Konu Sahibi birumutturyasamak
tam olarak bu :)Hele bir gülmeye başlasin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam olarak bu :)Hele bir gülmeye başlasin...
Her şeyinden feragat ettiğin bu evladın, gün gelsin sırf karısı istemiyor diye seninle görüşmesin. !
Ne ilginç bir döngü.
Konu sahibinin böyle bir durumu mu var? Eğer öyleyse çok yazık..
5 yildir bu durumdayim 2.yaptim bu halime alistim...buyudukce mutlu olacaksinYa kızlar biri bana bunun güzel yani ne söylesin. . Bebeğim 2 aylık ve eski benden eser kalmadı. . GeCem gündüzüm birbirine karıştı. . O eski makyajli ben gitti yerine +15 kilo fazlasi olan biri geldi.. Tek başıma büyütüyorum belki budur sebep. . Ama bir daha asla çocuk yapmayı düşünmüyorum. .
Ben oğlumun hayat arkadaşına hakaret edip, hatta dövüp ya da dövmeye çalışıp onların hayatını zindana çevirmişsem, gelinim olmasından öte salt insan olmasından dolayı bile sevmesem ama saygı da duymamışsam, zorbalık yapmışsam oğlum benimle görüşmesin bırak gelini. Burada insanların boşanmasına neden olan kvler duyuyoruz, ben böyle olsam çocuğum hala bana annem de annem diyorsa ben o çocuğa saygı duymam. Doğurdum, büyüttüm şimdi istediğim kadar hayatını zindana çeviririm. Padişah keyfi gibi istdiğimi yaparım anayım ben çünkü.Her şeyinden feragat ettiğin bu evladın, gün gelsin sırf karısı istemiyor diye seninle görüşmesin. !
Ne ilginç bir döngü.
Ben iyi annelerden bahsediyorum. Kötü olanlardan değil, illa açıklama yapmam gerekmez. Bütün kvler kötü olmadığı gibi bütün gelinler de iyi değil.Ben oğlumun hayat arkadaşına hakaret edip, hatta dövüp ya da dövmeye çalışıp onların hayatını zindana çevirmişsem, gelinim olmasından öte salt insan olmasından dolayı bile sevmesem ama saygı da duymamışsam, zorbalık yapmışsam oğlum benimle görüşmesin bırak gelini. Burada insanların boşanmasına neden olan kvler duyuyoruz, ben böyle olsam çocuğum hala bana annem de annem diyorsa ben o çocuğa saygı duymam. Doğurdum, büyüttüm şimdi istediğim kadar hayatını zindana çeviririm. Padişah keyfi gibi istdiğimi yaparım anayım ben çünkü.
Bebek denilmez benimkile re artık evet 2 yasinda kızım 6 yasinda oğlum var 2 çocuğum Dada kronik gaz sancısı vardı. Oğlumla 3 yaşına kadar kızım da hala çekiyorum dönem dönem.benimde Bakanım yoktu k.v kanser annemde babamla ilgilenmeden bana fırsat kalmıyor babamda kalp hastası .birtek kocam işinden fırsat bulursa yardım edebiliyor.söyle bir dusundum de ama ben hiçbir zaman makyaj yapamıyorum.rahat rahat uyuyamiyorum diye dert yanmadim.çünkü anne olmak kolay değil doğurmakla is bitmiyor malesef .bebeginiz varmi
Ben de kötü annelerden bahsediyorum. Genel yazınca siz her olaya, her insana gidiyor haliyle.Ben iyi annelerden bahsediyorum. Kötü olanlardan değil, illa açıklama yapmam gerekmez. Bütün kvler kötü olmadığı gibi bütün gelinler de iyi değil.