• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmak

Boyle hissettigine gore bebegin cok huysuz demekki ona bisey diyemem ama benimde kizim dun dort aylik oldu eski bendende eser yok makyaj yok eskisi gibi bakim yok sadece onemli gunlerde suslenip gidiyorum ama hic biri onun sacinin tek telinden daha degerli degil. Yeterki canlari sag olsun makyaj sus pus olmasada olur ama zamanla eski haline gelirsin.

Sen çalışmıyor musun? 7/24 birlikte değilken nasıl bu kadar yıprandın anlamadım.

Ayrıca yalnız büyütüyorum derken, sana yardımcı bir kocan yok mu?

Ya kızlar biri bana bunun güzel yani ne söylesin. . Bebeğim 2 aylık ve eski benden eser kalmadı. . GeCem gündüzüm birbirine karıştı. . O eski makyajli ben gitti yerine +15 kilo fazlasi olan biri geldi.. Tek başıma büyütüyorum belki budur sebep. . Ama bir daha asla çocuk yapmayı düşünmüyorum. .
5 yildir bu durumdayim 2.yaptim bu halime alistim...buyudukce mutlu olacaksin

Al.bebeğini kucağına kokusunu içine çek yumuşacık ellerini ayaklarını sev evet yorucu ama.geçicek hep öyle küçük ağlayan bi bebek olarak kalmayacak sen annenin kucağında mi kaldın ki oda senin kucağında kalsın hep geçici bi süre tadını çıkarmaya çalış

canim inan bana hepsi gececek..benim dogumum zor oldu.cok fazla dikisim vardi.yanimda kv oldugu halde sagolsun bebege eve cok yrdimci oldu ben aynen senin gibi dusunuyordum..simdi kizim 21aylik oldu.nasil gecti gitti o zor gunler anlayamadm.simdi ikinciyi dusunuyoruz halbuki ikinciye tovbeliydim ;) annelik zorluklariyla guzel.. o sana askla bakan iki parlak goz varya dunyalara degismem :)

anne değilim fakat bence en güzel taraflarından biri ileride "bir tek annem olsun bana bir şey olmaz" cümlesini kurması. bu cümleyi duyanların çok mutlu olduğunu görmüştüm:)

Eşiniz yardımcı olmuyor mu? Olmuyor sa tek başına çocuk bakmak cidden zor anlıyorum ben sizi bu yüzden böyle düşünüyorsunuzdur büyük ihtimal.. Bir de her bebek aynı olmuyor huysuz mu bebeğiniz.?Benim oğlum ilk altı ay çok sakin huzur lu uykusu her seyi ile düzenli bir bebekti... Ek gıdaya geçtikten sonra ve nazardan değdi bence ve çok değişti. İki yaşını geçti hala iştahsız ve uyku problemi var malesef bizde...İlk başlarda sakin bir bebekken sonradan değişinxede zor oluyor ama yinede canları sağolsun meleklerimizin :)
Umarım sizinkide tam tersi olsun huysuzken sakin bir bebeğe dönüşsün zaten sürekli değişiyor huyları... Her ay daha farklı olur du benim oğlum...

Her şeyinden feragat ettiğin bu evladın, gün gelsin sırf karısı istemiyor diye seninle görüşmesin. !
Ne ilginç bir döngü.
Ben oğlumun hayat arkadaşına hakaret edip, hatta dövüp ya da dövmeye çalışıp onların hayatını zindana çevirmişsem, gelinim olmasından öte salt insan olmasından dolayı bile sevmesem ama saygı da duymamışsam, zorbalık yapmışsam oğlum benimle görüşmesin bırak gelini. Burada insanların boşanmasına neden olan kvler duyuyoruz, ben böyle olsam çocuğum hala bana annem de annem diyorsa ben o çocuğa saygı duymam. Doğurdum, büyüttüm şimdi istediğim kadar hayatını zindana çeviririm. Padişah keyfi gibi istdiğimi yaparım anayım ben çünkü.

3 yasina kadar cok rahatlik beklemeyin ama 3 yas sonrasi gercekten kolayliyor baya.
Benin 2 evladim var, neyime guvenerek yaptim bilmiyorum topyekun seferberim, yasadigimiz yerde bir tane desen arkadas veya akrabamiz yok, kimsemiz yok, babamiz nobetten gorevden basini alamiyor, haftaya 5 ayligina savas bolgesine gitmek zorunda ve cocuklarla yalniz kalicam bn.
El kadar canimla arada delirsem de bakiyorum, gunlerce sacima tarak suremedigim oluyor kizim suan 6 aylik oglum 3,5 yasinda ama biliyorum gecicek bugunler, hele kizimin hikayesi yeni basliyor.. disi, konusmasi, tuvalet egitimi, 2 yas sendromu..
biri biter biri baslar ama 3 yas ile illaki rahatlaniyor,sabir

Ben oğlumun hayat arkadaşına hakaret edip, hatta dövüp ya da dövmeye çalışıp onların hayatını zindana çevirmişsem, gelinim olmasından öte salt insan olmasından dolayı bile sevmesem ama saygı da duymamışsam, zorbalık yapmışsam oğlum benimle görüşmesin bırak gelini. Burada insanların boşanmasına neden olan kvler duyuyoruz, ben böyle olsam çocuğum hala bana annem de annem diyorsa ben o çocuğa saygı duymam. Doğurdum, büyüttüm şimdi istediğim kadar hayatını zindana çeviririm. Padişah keyfi gibi istdiğimi yaparım anayım ben çünkü.
Ben iyi annelerden bahsediyorum. Kötü olanlardan değil, illa açıklama yapmam gerekmez. Bütün kvler kötü olmadığı gibi bütün gelinler de iyi değil.

Bebek denilmez benimkile re artık evet 2 yasinda kızım 6 yasinda oğlum var 2 çocuğum Dada kronik gaz sancısı vardı. Oğlumla 3 yaşına kadar kızım da hala çekiyorum dönem dönem.benimde Bakanım yoktu k.v kanser annemde babamla ilgilenmeden bana fırsat kalmıyor babamda kalp hastası .birtek kocam işinden fırsat bulursa yardım edebiliyor.söyle bir dusundum de ama ben hiçbir zaman makyaj yapamıyorum.rahat rahat uyuyamiyorum diye dert yanmadim.çünkü anne olmak kolay değil doğurmakla is bitmiyor malesef .

Back
X