suan 2 sene evlı olduktan sonra cocuk sahıbı olmak daha ıdeal gezın tozun eglenın daha 9 ay olmus :////
kaldıkı tam hazır hıssetıgınde zaten ok dersın ama 9 ay erken benım gorusum tabı
kaç yaşındasın canım?
ben 27 yaşında evlendim artık yaşımda geldiği için beklemedim hemen yaptım çocuğu
evliliğin en büyük anlamı çocuk bence, beklemeyi düşünüyorsan bile bi doktora git kontollerini yap, artık ha diyince de çocuk olmuyor malum.
eşinle de konuş o ne düşünüyor.
haklısınız bazen bende sizin gibi düşünüyorum ama çok da zaman geçsin istemiyorum
bende sizin gibiyim yaş olarak 28 suan.dediğiniz gibi artık ha deyince de olmuyor.yaş olarak da çok beklemek istemiyorum ama bi net değilim kararsızlık var.eşimde istiyor artık
tabi haklısınız ama evliliğin gerekliliği de çocuk diye düşünüyorum bir süre sonra her şey rutine biniyor arkadaş evi paylaşan birey gibi oluyorsunuz evlenmeden önce hemen çocuk sahibi olurum diyordum evlenir evlenmez ama bilemiyorum şimdi cesaretim yok gibi
ben çocuk düşünmüyordum aslında e hamile kalınca haliyle önce çok üzüldüm erken diye,daha yapmak istediklerim var diye
ama hiç düşündüğüm gibi olmadı bebişimizle gezdik de,tatillere de gittik,yemeklere sinemaya da
tek başıma bile aldım oğlumu her yere gittim istediklerimi yaptım
yani çocuk o kadar da mani olmuyor sosyal hayatına insanın
şimdi iyi ki de doğurmuşum diyorum
4 olmak üzere oğlum şükürler olsun onu bana verene
Allah isteyen herkese tattırsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
26 yaşında evlendim.
30 yaşımın son günlerinde anne oldum .
Arada geçen 4 sene eşimle kendi kararımızdı , aslında buna karar da denmez , yani öyle oturup masa başına , ne zaman çocuk sahibi olalım diye ? bir takvim belirlemedik . Hazır olup olmadığımızı bile bir dönem hiç sorgulamadık , ara ara etraftan gelen ''çocuk yok mu çocuk'' soruları ile muhattap olmak dışında konu pek gündemimize de düşmedi.
Sonra oğlum doğdu , keşke dedik keşke o kadar beklemeseymişiz .
Aslında bir pişmanlık değil bu , belki de en doğru olan zamandı . Kendinizi bir takvim oluşturmak için zorlamayın ve emin olun doğduğunda ''hazır değilmişim '' diye hissedilmeyecek kadar yüce bir hisle karşılaşacaksınız .
26 yaşında evlendim.
30 yaşımın son günlerinde anne oldum .
Arada geçen 4 sene eşimle kendi kararımızdı , aslında buna karar da denmez , yani öyle oturup masa başına , ne zaman çocuk sahibi olalım diye ? bir takvim belirlemedik . Hazır olup olmadığımızı bile bir dönem hiç sorgulamadık , ara ara etraftan gelen ''çocuk yok mu çocuk'' soruları ile muhattap olmak dışında konu pek gündemimize de düşmedi.
Sonra oğlum doğdu , keşke dedik keşke o kadar beklemeseymişiz .
Aslında bir pişmanlık değil bu , belki de en doğru olan zamandı . Kendinizi bir takvim oluşturmak için zorlamayın ve emin olun doğduğunda ''hazır değilmişim '' diye hissedilmeyecek kadar yüce bir hisle karşılaşacaksınız .
Konuyla alakalı değil ama görünce eşimin dünkü hali geldi gözümün önüne.
Seneye iki kat mesai alacağım falan diyordu, ben de şakayla karışık 'Alırsan iyi olur, çocuk yapmayı düşünüyorum.' dedim.
Adama eşekten düşmüşe döndü, ödü patladı resmen.
Acaba ilerde sizin eşiniz gibi düşünür mü, bilmiyorum.
Ben de bazen öyle düşünüyorum ama sonra diyorum ki herkes öyle muhteşem hissetse "bu ne biçim anne" diyeceğimiz kadınlar olmazdı. Biraz da kişinin kendisi ve ortamı ile de ilgilidir bence.
Baba olmak / olmamak konusunda kesin çizgileri yoksa eminim bir gün eşinizde eşim gibi düşünecektir .
Kesinlikle haklısın .
Ama burada konu açıp , bunu kendine dert edinecek , hazır mıyım değil miyim diye endişe duyacak bir kadının ''o muhteşem hisse''sahip olacağını düşünüyorum .
Yoksa çocuklarını sokağa atan anne örnekleri de var , onların ki anneliğe hazır olup olamama değil , sadece vicdan yoksunluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?