ben çocuk düşünmüyordum aslında e hamile kalınca haliyle önce çok üzüldüm erken diye,daha yapmak istediklerim var diye
ama hiç düşündüğüm gibi olmadı bebişimizle gezdik de,tatillere de gittik,yemeklere sinemaya da
tek başıma bile aldım oğlumu her yere gittim istediklerimi yaptım
yani çocuk o kadar da mani olmuyor sosyal hayatına insanın
şimdi iyi ki de doğurmuşum diyorum
4 olmak üzere oğlum şükürler olsun onu bana verene
Allah isteyen herkese tattırsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
29,5 yaşında evlendim. Bu yaz 31 olacağım ama ben hala kafamdaki soru işaretleri ile boğuşuyorum. Bir arkadaşım diyor ki "zamanının geldiğini hissetsen asla kafanda bir soru işareti olmaz" Daha evliliği, evin işlerini tamamen düzene oturtmuş hissetmiyorum. Hala yarının yemeğini akşamdan yapıp dolaba koymuyorum, en can alıcı noktası ise hala gezmek görmek istediğim yerler var. Çocuk demek artık dışardan sipariş verip o akşamı geçiştirememen demek. Evindeki toz için amaaan sonra alırım diyememen demek ve de kesinlikle bütün bütçeni kapsayan bir bakım demek. Ama yaş da geçiyor. Yani seni anlıyorum. Bir başka arkadaşımın dediğini söyleyeyim ben sana "eşinle başbaşa bir şeyler yapmaya doyduysan yap" çünkü sonrasında başbaşa bir akşam yemeğine çıktığında en son ne zaman çıktığını hatırlamayacak bir noktada olabiliyorsun.
sana katılıyorum gezmek görmek istediğim katılmak istediğim turlar var başbaşa o kadar güzel ki ben 25 yaşımda olduğum için beklemeyi düşünüyorumm
Eğer bi yandan isteyip bir yandan istemiyorsan, istemiyorsun demektir..
İstediğin anlara takılma, tüm kalbinle istemiyorsun çünkü..
Ben aylarca istedim, oradan biliyorum..
Yaşlar kaç?....evet istemiyorum oluyor öyle düşünüldüğü zaman...ben birazda yaşlarımızdan dolayı istiyorum
Çok güzel söylemişsin.Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Zamanında çocuk sahibi olmak gerekiyor.Maalesef şimdiki bebelerin anne babaları hep yaşlı
çok sağol canım,Allah seninde yavrunu kucağına almayı nasip etsin
Zaten hiçbir zaman hazır olamıyorsun bebeğini kucağına alana kadar Allahım hakkında hayırlısını versinkızlar biliyosunuz yeni evli sayılırım 9 ay oldu.artık bebek sahibi olmak istiyoruz ama kafamda türlü belirsizlikler var...birgün evet tam hazırım derken birgün hayır sorumluluk alamayacak gibiyim ama zamanda geçiyor bi yandan anne olanlar nasıl karar verdiniz
Yaşlar kaç?....
28 ben eşim 35 yaşlarımız
Erkeğin yaşı önemli değil de senin yaşın sınıra yaklaşmış.. İkinci çocuğu hiç düşünmüyorsun sanırım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar biliyosunuz yeni evli sayılırım 9 ay oldu.artık bebek sahibi olmak istiyoruz ama kafamda türlü belirsizlikler var...birgün evet tam hazırım derken birgün hayır sorumluluk alamayacak gibiyim ama zamanda geçiyor bi yandan anne olanlar nasıl karar verdiniz
kızlar biliyosunuz yeni evli sayılırım 9 ay oldu.artık bebek sahibi olmak istiyoruz ama kafamda türlü belirsizlikler var...birgün evet tam hazırım derken birgün hayır sorumluluk alamayacak gibiyim ama zamanda geçiyor bi yandan anne olanlar nasıl karar verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?