İyi de farkında mısınız kadın durduk ye ortama dan dun diye dalıp aa siz anne misiniz? Kesin hayatınız bitmiştir dememiş ki
Önce onun üstüne gelmişler
Savunma mekanizması bir yerde
O da tepki vermiş
Çünkü bu ülkede çocuklar yanlış yetiştiriliyor. Para yok imkan yok zorluk içinde çocuk yapıyor insanlar. Kadınlar yoruluyor ev işi çocuk erkekler sefa sürüyor. Kadın 30 una gelmeden çöküyor. Adam aldatıyor. Kadın çocuğu için susuyor. Çocuğa yükleniyor sinirini ondan çıkarıyor. Çocuk iyice sevimsizleşip huysuzlaşıyor. Herkese sorsan çocuğu çok zeki hiç aptal çocuğu olan görmedim. Halbuki öyle değil. Doğru düzgün beslenmiyor sosyalleşmiyor çocuklar. Hepsinin elinde binbir taksitle alınan telefonlar tabletler robot gibi onlara bakarak yemek yiyorlar.
Ben genel olarak da bir canlının sorumluluğunu almak istemiyorum. Üç yıldır baktığım tavşanım bile öldü iki ay kendime gelemedim. Yüreğim ağzımda yaşamak istemiyorum. Çocuk yapacağım adamın da beni el üstünde tutması lazım. Ev işi yaptırmaması lazım, çocuğa bakması için yardımcı tutması lazım. Eğitim masraflarını falan daha doğurmadan hazırlamış olması lazım. Bana göre benden güçlü erkek de bulmak zor. Belki dediğiniz gibi bir fırsat olsa düşünürdüm kim bilir.
Ama bulunduğum şekilde çok mutluyum. Bozulmasını istemiyorum.
Ben şokBekarım yavrum bekarım. Yani yarın bi gün hamileyim sevinin desem, sevinmezler arkamdan kimden acaba derler.
Neden bu insanlarla arkadaşlık ediyorsun madem.Bekarım yavrum bekarım. Yani yarın bi gün hamileyim sevinin desem, sevinmezler arkamdan kimden acaba derler.
Bekarım yavrum bekarım. Yani yarın bi gün hamileyim sevinin desem, sevinmezler arkamdan kimden acaba derler.
Bencillik şurda devreye giriyor kendı keyfin rahatlıgın için cocuk yapmıyorsun. Ha bu kımseyı de ilgilendirmez herkes kendi çocugu için sorumluluk alıyor ve tavizler verıyor sonuçta.
Sunuda eklemek istiyorum: henuz yasim genc ve cocuk sahibi olma konusunda bende senle ayni fikirdeyim ama bunu bu dille soylemem cunku kadinlar cocuk konusunda hassas. Tartismaya acik bir cumle kuruyosun. Ya en basit ornegi burdaki kurtaj konularinda bile nasil yukleniliyor konu sahiplerine, sabit fikirleri olan insanlari değiştirmekte zor. Kaldi ki toplum olarak tartisma ve kavgayi ayirt edemiyoruz zaten. Sonuc olarak kabak sana patlamis, senin basin agrimis.
Neden bu insanlarla arkadaşlık ediyorsun madem.
Sen de onlar hakkında iyi düşünmüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?