Çalışanlarınızla bu denli özel konulara girip burun buruna gelirseniz iş yerinde verim alıp lafınızı geçiremezsiniz.Toplum yapısından bahsediyorum orda. Arkadaşlarım değil onlar. İşlerini iyi yapan çalışanlarım. Ama insanları tanıdığım için tahmin edebiliyorum az buçuk. Demezler mi sence anne olmamamı bile bu derece sorgulayan insanlar?
Valla sam, ortalik zaten manyak doluGerçekten böyle mi düşünüyorsun. Ben insanlara yardımı dokunan biri olamaz mıyım. Kendimi düşündüm çocuk yapmadim diye bencillik mi olmalı bunun adı.
Toplum yapısından bahsediyorum orda. Arkadaşlarım değil onlar. İşlerini iyi yapan çalışanlarım. Ama insanları tanıdığım için tahmin edebiliyorum az buçuk. Demezler mi sence anne olmamamı bile bu derece sorgulayan insanlar?
Şu da var daha evli bile değilsin ama çocuk konusunda maşallah. . Bekar biri olarak böyle düşünmen normal mi ? Tartışılıyor nitekim. Dünya bir sizin etrafınızda dönüyor şuan. Siz parfüm kokarsiniz biz kusmuk. Siz süs olsun diye tırnak uzatirsiniz biz bebek ve genel hijyen için hep kısa tutariz tirnaklarimizi. . Daha çok var da.. genelleme yaptım senin gibi
Bak hem anneler hem de islerini iyi yapıyorlar işte
Bakınız kürtaj farklı bir durum. Eğer çocuğu istemiyorsan sevişme olgunluğuna geldiğine inanıp sevişiyorsan önlemini alacaksın. Karnında bile olsa bir canlının yaşam hakkı elinden alınamaz.
Korunmayı bilmeyen insan sevişmesin madem dünyaya getiremeyecekse.
Sağlık durumlarından dolayı olan kürtajlara zaten hiç kimse bir şey demez.
Ne demeye çalıştın tam anlamadım ama sen bakımını yapabiliyorsan ne hoş; fakat çoğu kadın yapamıyor.
Arkadaş gereken cevabı vermiş zaten size, fazla söze gerek yok..Sen çocugu olan annelere kendi hayatını kendi eliyle bitirmesi gibi bir cümleyi kurma cürretini kendinde görürsen o kadında şaaaaaak diye o cevabı yapıştırır..
Anneyim ama hayatım bitmedi,anlam kazandı
Senin yorumunda acımasız olmuş hatta aşağlayıcı ve kırıcı , kadında gücendiği için sana daha ağır laf etmiş kendini daha yumuşak ifade etseydin ne sen kırılırdın nede karşı tarafı kırardın , söylediğin sözdede kendinde suçu bulamayışında bir garip asıl özgüven senin ki gibi
Çalışanlarınızla bu denli özel konulara girip burun buruna gelirseniz iş yerinde verim alıp lafınızı geçiremezsiniz.
yok elbette varsayımlar üzerinden yorum çok sağlıklı olmazÖyleyse bu şekilde yazsaydı konu sahibi,
ben varsayımlar üzerinden değil,
yazılanlar üzerinden yorum yapıyorum genel de.
Yanlış mı yapıyorum acaba.
Anne olan bir kaç insan bir araya gelince illa ki çocuğundan,annelikten bahseder bunda garip bir durum yokki :)yok elbette varsayımlar üzerinden yorum çok sağlıklı olmaz
ancak hem yaşadığımdan biliyorum
hem de dediğim gibi bekar kadın durup dururken aman ne doğuracam ya, aman siz neden doğuruyorsunuz ki ya, zaten doğurmek da rererö demiyor. burda da konu sahibi neden durup duruken doğurmakla ilgili öyle bir yorum yapmış olsun ki karşıdan pas gelmeden?
konuyu hep diğer taraf açıyor :)
Valla sam, ortalik zaten manyak dolu
Evet gayet de dogru soylemissin anne olunca butun hayatin bitiyor, evlilik de kalmiyor cinsellik de kalmiyor sosyal hayat da kalmiyor (istisnalar elbette vardir) anne olmak istemek gibi istememek de bir hak neticede
Ayrica sende kirici sekilde paylasmamissin fikrini
Karsi tarafa noluyor yok allah senin gibi bencile vermesinmisss, kendisi gibi bir saygisiza da vermeseymis keske bu kafayla cocuk yetistirecek o cocuga yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?