Haklı ve eğlenceli bir yorum olmuş lakin kadın olarak bana biraz ağır geldi
Konu sahibi evli ve çocukluları eziklemiş ama kadın olarak biraz daha ılımlı yaklaşamaz mıyız ki
Bekar kalıp, çocuk yapmamak sadece sevişme özgürlüğü müdür ?
35 in de evlenmiş biri olarak çok derin yorumlar getirebilirim bu konuya
Biz yine de kadın olarak başka bir kadını böyle eleştirmesek daha iyi olur gibi geldi bana
Elbette sevisme özgürlüğünden ibaret değildir bunu seçen her kadınin sebebi. Lakin konu sahibi bir mesajında çocuk olursa şimdiki gibi rahat rahat sevisemeyeceginden bahsetmiş zannediyorum gozunuzden kaçmış. Konu sahibinin kendini ifade etme şekline ve gerekcelerine ithafen yazılmıştır. Geri kalan tüm bekar kadınları tenzih ederim :)
Elbette sevisme özgürlüğünden ibaret değildir bunu seçen her kadınin sebebi. Lakin konu sahibi bir mesajında çocuk olursa şimdiki gibi rahat rahat sevisemeyeceginden bahsetmiş zannediyorum gozunuzden kaçmış. Konu sahibinin kendini ifade etme şekline ve gerekcelerine ithafen yazılmıştır. Geri kalan tüm bekar kadınları tenzih ederim :)
Bravo. Adeta bir Levent Kırca tiplemesisin. Kaslı yakışıklı erkeklerle sevismenin nesi komik bir de onu anlasam.
Aa ne münasebet neden komik olsun. Aksine çok seksi ve imrenilesi. Ben anne olduğumdan bilmem öyle şeyler. Seksi erkek kontenjanım sınırlı.
E sevişme konusunda haklı değil mi? Çocuk olan bir evde dikkat etmeden sevişemezsiniz ki..
Vallahi billahi öyle ama. Yalan mı
Ciks yalan değil. Hep aynı adamla sevişmek çoğu zaman sıkıcı hatta. Anne olmak da kutsal falan değil çoğunlukla yorucu bir durum. Hayatından feragat etmeyi gerektiriyor hatta. Ben kutsal falan değilim sadece anneyim. Tüm bunlarda hemfikiriz.
Sorun sizin bunu belirtirken aksini seçen kadınları aşağılamaya çalışmanız. Umarım anlatabilmisimdir.
Senin sorunun üslubun fikirlerin değil. Bu sefer senin konuştuğun gibi konuşan birine denk gelmişsin hepsi bu. Uzun uzun tespit kasmaya gerek yok. Yoksa nasıl istersen öyle yaşa kimene. Tabi aynı zamanda başkasının değer yargılarından da sanane.
Kimseyi aşağıladığım yok. Durduk yere kimseye laf ettiğim bile yok. Arabesk bir toplum olduğumuz için her dediğim çarpıtılıyor. Bana göre kadının hayatının bittiği yerde başlıyor çocuğun hayatı. Çevremde de aksini görmedim. Başka bir toplumda da görmedim. Biz ama gereksiz kutsallaştırıp gereksiz alınganlık yapıyoruz ve diğer kadınlar da mecburmuş gibi davranıyoruz.
Ben çocuk bakmaya mecbur kalan, eşinden yardım göremeyen, yemeği temizliği ütüyü yapan kadınlar için üzülüyorum her ne kadar hoşnut gibi davransa bile narin varlıklarız çok daha iyi şartları hak ediyoruz. Kendi de şikayet eder ama bir başkası durumu özetler bir cümle kurarsa fitil olur.
Neyzen'in bir lafı vardır "Türk milleti gariptir her lafı kaldırmaz; ibne dersin kızar da si...n aldırmaz" diye. Aynı o hesap afedersiniz.
Yani ne bileyim ben şimdi seni tanımayan ön yargısız bir insanım ama okuyunca inanılmaz rahatsız oldum ifade tarzından. Sen senin gibi olmayan insanları aşağılar tarzda konuşuyorsun bunun gerçekten farkında değil misin? Karşındaki de savunmaya geçer haliyle. Bunu saldırı amacıyla söylemiyorum bu arada, dışarıdan gözlemimi söylüyorum. Neyse bana dert değil zaten bence sana da olmasın insanlar çeşit çeşit.Ben, benim gibi konuşan birine ender denk geliyorum mesele orda bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?