Anne olmamalı mıydım?

O kadar bedduaya uslup mu takinmaliyim?
Ilk once kim beddua etti kim kontrolunu kaybetti donun ona bakin.
Bir insana aman dile ama derman bulama demek ciddi psikolojik sorunlarin isareti ve dilerim butun kotu dilekleriniz sizi bulur su cuma saati dilegim bu yonde.
Cocugu oldurecegine git kendini oldur diyen yorumlar var gidin onlara bedduanizi edin once.
Aklinizi basiniza alin demek git kendini oldur demekten daha masum.
Nerden alayim o akli demissiniz, sanirim bu soruyu sormak icin oldukca olgunsunuz.

Anne bilinçli bir anne , sadece sinirlendiginde icinden gecenleri paylasmis genel olarak eminim hassas bi yapıda
Buradan öcü anne olduğu anlamina gelmiyor . Aksi olsa paylaşıp fikir alabilicek hali , idraki kendinde bulamazdi. Yaş ilerledikçe , ve doğumdan sonra yaşanilan şeyler etkiliyor insanı . Herkes aynı değil .

O bedduayi bana etti konu sahibi ve ben agir bir yorum yapmadim.
Aklinizi basiniza alin demek ne kadar insani cileden cikartabilir?
Ayrica evet cogu kadin ne kadar kotu anne olsa da hatalarimiz olsa da hepimizin, bahsi gecen bebek cok kucuk ve sarsilirsa nefesi kesilebilir, sert birakilirsa kafa travmasi yasayabilir.
Oturup kesinlikle destek almalisin demek bu hanimi ne kadar harekete gecirirdi sizce?
Can acitici yorum duymasa aksiyon alir miydi?
Bana sahane anne demis.
Keske yakinindan gecsem..
Ama daha yasini doldurmamis gaz sancisiyla kivranan bi bebek aklima gelince icim parcalaniyor evet..

Annesininde içi parcalaniyor ama o an soğukkanli olup idrak edebilmek mümun değil emin ol , çocuğa kızdıkdan sonra vicdan azabı ve pismanligi anneyi daha da buyuk sıkıntıya sokuyor . Yani kısır döngü gibi . Çok. Zor dinlemesi lazım Tam.olarak anlatamadm :) o.an ki stresle başa çıkamıyor kısacası

Bakin 5 yildir uyku uyumuyorum 5 yil.
Annemden 3000 km otede yabanci bi sehirde kimsesiz yasiyorum.
Esim cok yogun calisiyor.
2 cocugum var aralari 2 yas.
Lohusayken bile yanimda kimse yoktu cok bunaldigim zamanlar elbette oldu/ oluyor.
Hungur hungur aglayarak secdelere kapaniyorim genislil ver Allahim diye.
kizip sesimin yukseldigi oluyor ama bnm essek sipalari artik 2 ve 5 yasinda.
Burdaki bebek 3,5 aylik sanirim, cok minik.
Annesi tabi uzulur uzulmez mi ama gozunun donmesinin ne kadar yaralayici olabilecegini gormesi lazim.
Hayatim psikolojik destek al i esi de tavsiye eder, komsusu da.
Biraz sert seyler duymasi lazim ki bicok yorum bnm yorumumun yaninda nirvana.
Hak helali alicakmisim.
O bedduasina karsilik bn onu Allah a havale ediyorum ve diliyorum ki ne dilerse kendisine donsun.

Doğru. İnşallah ben de yakın zamanda olurum anne. Yoksa hiç istemicem Allah size kolaylık versin. Annem mükemmel bi annedir. Küçük kardeşim yaramazdı. Ona bakarken neler yaşadığını, sinir harplerini ben bilirim. Geçecek bunlar da...

Burdaki beddualar zaten geçmez , anne o an ki acısı ile yazmış kendini ifade etmek için . Kendini sana anlatabilmek için . Yanlış bişey söylemiş ama zaten iyi değilim diyor . Tek başıma büyütüyorum bende ve zorlaniyorum çok zor . Ama işte herkes aynı sabırda değil . Bende lohusa iken tek başıma kaldım 7 günlukdum kimsem yok eşim yok , 7 günlük bebek hiç tecrubem yok ağla ağla , Allahım sustur ben susturamiyorum:)) diyordum :)) depresyonda o anne malesef . Çocuğu koydum koltuğa Ellerimi açtım dua ediyorum :) napim nasıl bi caresizlik :)

bence konu sahibinin patlama noktası oldunuz, daha ağır yorumlar vardı, onlara patlamadığı için iyi idare ettiğini düşündüm zaten :)
talihsiz kişi sizsiniz, ama bence kişisel almayın. kimse kimseye beddua etti diye ortalık ayağa kalkmaz.

buraya yazdıklarını yazmak, kendisine itiraf etmek bile yeterince zordur onun için.

ben böyle seyler yaşasam bırakın böyle bir mecrada yoruma açık bir şekilde yazmayı,
kendi kendime kalemle kağıda yazmaya cesaret edemem.

buraya yazdığı an aksiyon almış oldu zaten.
yazılanlar sayesinde değil, buraya yazma kararı sayesinde bugün doktora gidiyor.

bebeğini bizden çok düşünüyor merak etmeyin.
henüz sarsmış, vurmus yada sert bırakmış değil.
kendinin de farkında. o an geldiğinde kendini tutacak gücü var mı buna emin değil, ki bu kadar farkındaysa o gücü de vardır inşallah.
sonrası ikisi için de iyi olur umarım.

Herkesin psikolojisi aynı değil. kadıncağız içinden geçenleri söylemiş yanlış olduğunu kendisi de biliyor . çok bunaldığı için buraya paylaşmış ve anlaşılmak istenmiş. maşallah buradaki yorumcular da az değiller. kadın sanki çocuğa kafa travması yaşatmış gibi yeni anne olan birini incitici şeyler yazmışlar. Neler yaşıyorsunuz da bu kadar kırıcı ve eleştirel olabiliyorsunuz. merhamet herkeste bulunmuyor.

YouTube da anne karnı sesi diye aratın. Kızım çok huysuzlanınca onu açıyorum hemen sakinleşiyor ve uyku moduna giriyor. Deneyip bana sonucunu yazın lütfen, umarım çözüm olur kesenmakas

Bende oturur nar temizlerdim :)
Aslinda o kadar hizli buyuyorlar ki..

Evet ve helalik isteyecekmisim.
Disari hava almaya ciktim, resmen durup durup gulme geldi, insan hic tanimadigi birine bu laflari ediyorsa ciddi cikmazdadir.
Bilmiyorum buraya konu actiysa her turlu yoruma acik olacak ki herkes iyiligini dusunuyor.

Bende oturur nar temizlerdim :)
Aslinda o kadar hizli buyuyorlar ki..
:)) evet şimdi sana onu yazicaktim ya :) aslında konu sahibi de böyle olacak ileride bende çok zor geçirdim ağlama krizleri vs şimdi 10 aylık bebeğim. O kadar üzülüyorumki keşke o gunlere geri donebilsem daha çok sarip sarmalasam opsem oksasam, çünkü bebeğimin o zamanlar susturulmaya değil , sikintisini gidermeme ve sevgimé sevkatime ihtiyacı varmış . İçimde dağ gibi büyüyor . Şimdi kontrollü bi anneyim ama vicdan yapıyorum yinede . Ne tatlı oluyorlar minik minik :) bazen diyorum 2. Bebegimde sindire sindire yaşarım yaparim diyorum. İlk bebek tecrubesizlik hemen emzirim gazı bitsin uyusun kafasindasn ya hep . 2. Bebekler daha sansliymis bu sebeplerden anne bilinçli tecrübeli :) dediğin gibi buyuyorlar

Alkissssss en buyuk sensin:))

Evet ve helalik isteyecekmisim.
Disari hava almaya ciktim, resmen durup durup gulme geldi, insan hic tanimadigi birine bu laflari ediyorsa ciddi cikmazdadir.
Bilmiyorum buraya konu actiysa her turlu yoruma acik olacak ki herkes iyiligini dusunuyor.
Evet depresyonda canım . Okuyunca yazını bana da bi gülme geldi :))

Cok gec kalmis degilsin ki, tadini cikart.
Telafi edersin

Anlamadim?
Ovunme degil uykusuzlujtan bahsediliyor ve bnde uyumadigimdan bahsediyorum.
Dalga mi geciyorsunuz?
Bende 6 yildir uyumuyorum hadi bakslim olumune kapisirim mi diyim? SEcdelere kapandin ama cocuguna kotu olmadin. Anlamadiginiz birsey var burdakilerin.. bu kadinin hali iyi degil gormuyo musunuz? Uzerine gittikce daha kotu olacak..

Bende 6 yildir uyumuyorum hadi bakslim olumune kapisirim mi diyim? SEcdelere kapandin ama cocuguna kotu olmadin. Anlamadiginiz birsey var burdakilerin.. bu kadinin hali iyi degil gormuyo musunuz? Uzerine gittikce daha kotu olacak..

Birincisi sizin alkisiniza ihtiyacim yok.
En buyuk bende degilim.
Ara sayfalari okuyun diger uyeler yeterince ustune gitmis ve beni alintilamayin.
Benim okudugum kucuk bi cocugun annesi tarafindan uyumuyor diye kotu enerjiye/ davranisa maruz kaldigi, o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…