- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
- 333
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Harika randevu aldığınıza sevindim. Biliyorum küçük ve yaşadıklarımızı hatırlayamaz ama hissettirdiklerimizi hatırlar yani o his onda kalır. Benim de 2 buçuk yaşında bir oğlum var zaman zaman kızdığım oluyor bazen çıldırdığım kendimi tanıyamadığım da oluyor. Her seferinde daha çok kontrollü olmaya çabalıyorum. Tamamen sakin olmak hiç ses yükseltmemek asla mümkün değil yapabilen varsa kendisini tebrik ederim. Çünkü biz de insanız mükemmel değiliz bazı gün mutsuz oluyoruz gergin oluyoruz çoğu zaman uykusuz oluyoruz. Yine de her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak lazım, iyi olmayı seçmek buna çabalamak lazım. Farkındalığınız yüksek olduğu için ve bu konuda destek almaya karar verdiğiniz için sizi tebrik ediyorum.Ev ile ilgili hiç yüküm yok şükür. Hafta 1 yardımcı geliyor. Yemek işini annemlerde çözüyoruz genellikle, olmazsa da pratik çözümler. Bebeğimin normsl şartlarda uyanık olduğu anları birlikte ve kaliteli geçirmek için bu söylediğiniz yükleri bir kenara ittim. Bu konuda eşim de sağolsun destekçi.
Şimdi çok küçük yaşadıklarımızı hatırlamayacak. Ben ona bağırıp kızan bir anne figürü olmak istemediğim için çabalıyorum zaten. Gelip geçici dediğim şeylerle başedemediğimi görüyorum artık. Bugün inşallah ilk randevum var. Umarım ailem için en iyisi olur
Bu arada yaş da dediğiniz gibi önemli bir faktör. Yaş ilerledikçe tahammül seviyesi azalıyor.Hatırlamayacak dediğim iyi ki anlamında değil elbette.
Olur alayım. Nasıl alıcam aklımı başıma. Bir formülünüz var mı? Kusura bakmayın sizin kadar mükemmel şahane bir kadın olamadığım için. Yalnız cidden merak ediyorum siz dediniz diye. Çok bilşor olmalısınız. Aklımı nereden toplayım tekrar.Azcik kendinize gelin ama..
Baslicam artik girilen bunalimlara, bu bebeklerin bu annelerden cektigi nedir ya?
Bende iki tane dogurdum, tektim kimsem yoktu.
HERKES doguruyor ama 3,5 aylik bebegi sarsmak oldurme dusuncesi filan?
Koskoca 40 yasina gelmis kadinsiniz azcik aklinizi basiniza alin ya.
18 yasinda anne olsaniz cahil derim cocukken anne olmus derim ama koskoca insansiniz.
Bu konuda empati yapamiyorum kusura bakmayin.
Gucunuz minnacik aylik melege mi yetiyor?
Uyumasin nolcak?
Cocuk kolik belli.
Olur alayım. Nasıl alıcam aklımı başıma. Bir formülünüz var mı? Kusura bakmayın sizin kadar mükemmel şahane bir kadın olamadığım için. Yalnız cidden merak ediyorum siz dediniz diye. Çok bilşor olmalısınız. Aklımı nereden toplayım tekrar.
Size ah ediyorum. Burada yazdığım 2. Kötü yorumum bu. Benim yaşadığımın bin beterini yaşayın aman arayın da bulamayın. O iki evladınıza da söyleyin bir kadına ben bunu yaptım da başıma bir şey gelirse onu bulup helalleik alın diye.
Benim derdimin dermanı vsr inşallah. Siz dermansız dertlere gark olun.
İlk önce yazdıklarımı dikkatli okuyun. Benim lafım size. Çocuklarınıza değil.Ruh hastasi
Senin gibilerin duasi kabul olsa gokten kemik yagardi rezil pislik.
Tanimadigin el kadar cocuklara beddua edecek kadar igrenc bi insansin.
Allah ettigin bedduayi sana cevirir rezil ahlaksiz.
Senin gibileri Allah bildigi gibi bnm gibileri de bildigi yapsin.
Sende kendi pisliginde bogul Allahin belasi
Benimde 15 aylik bebegim var.evet zor zamanlardan geciliyor sinir krizleri oluyor vs vs.ama kesinlikle bu sozunuz kabul edilemez.bunu dusundurcek kadar ne yapabilir el kadar bebek.acil destege ihtiyaciniz var !Geçen hafta eşime söyledim, iyi hissetmiyorum, bazen bir an öldürmek geliyor içimden dedim.
bunu kastetmiyorum aslinda. Sizin cozum yolunuz tek: yardim almak. Yani 28 sayfadir 280 yorum da bu hususta mutabik. Paylasarak veya akil alarak cozebileceginiz bir konu degil, vaktinizi profesyonel yardima ayirmak daha hizli ve kesin sonuc verir.Nerede ne ile ilgili yorum yapacağımız ve konu açacağımız için bir liste varsa paylaşın bir zahmet.
Grip olmanızı engelleyebiliyor musunuz?
Öksürüğünüz geldiğinde kesebiliyor musunuz?
Acıktığınızda ben acıkmayım diyebiliyor musunuz hayır en fazla yemeyi erteliyorsunuz.
Bana bir tane elinizde olanı söyleyin ben önünüzde saygıyla eğileyim.
Size ah ediyorum. Burada yazdığım 2. Kötü yorumum bu. Benim yaşadığımın bin beterini yaşayın aman arayın da bulamayın. O iki evladınıza da söyleyin bir kadına ben bunu yaptım da başıma bir şey gelirse onu bulup helalleik alın diye.
Benim derdimin dermanı vsr inşallah. Siz dermansız dertlere gark olun.
Aynen bende öyle aştım.O kafayı duvara vurmalar ve daha farklı kendine zarar verme şekilleri bende de oldu. Çaresizlipin dibindeydim sizden tek farkım bebeğe hala sevgi dolu yaklaşmaya çalışıyordum. Kızma, bağırma zaten yoktu. Destek almaya çalıştım, gittiğim şahıs "çocuğunun olmaması daha kötü, çocuksuz çiftler de geliyor onların durumu daha zor" minvalinde saçmalayıp ilaç verdi. Ne doktor doktor gezecek zamanım ne de mecalim vardı. Kendim de aşamıyordum, eşim artık sıkılmıştı. Baktım olmuyor alabileceğim herkesten destek aldım. Canım sıkıldı kayınvalidemde kaldım, eşime bırakıp 2-3 saat gezdim, anneme geldim, derken baktım çok iyiyim. Eskiye göre çok iyiyim tabi, hala tam adapte olamadığımı biliyorum ama bayağı alıştım.
Sizi kimse anlamayacak emin olun, size neyin iyi geleceğini en iyi siz bilirsiniz. Tek başınıza her şeyi yüklenmekle size aferin demeyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?