anne olmaya can atan bn artık istemiyorum

yanliz72

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
1.319
247
38
32
Herkese Mrb anne olmaya can atan bn pazartesi günü aşılama olmam gerek .Vede 6 aydır bekliyorum aşılama için para biriktirdik vs .Ama gitmek istemiyorum nedense biktim artık hiç bir umut yok kalmadi nedenini bilmiyorum artık .Lütfen bana bi akıl verin çok istiyorum ama olmayacak diyorum yapsam da olmaz diyorum . sıkıldı m artık insanların bana acı dolu gözlerle laf sokakların dan artık yoruldum aldılar bnden anne olma hevesini de .yaş 23 pko hastayım 5 senelik evli yim.dogal yolda n bi kez gebe kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum.Drlae 8 aydır klomen verdiler ve cvp vermedi sonra direk tüp bebek biri asilama biri laparoskopi ameliyat i dedi.Rahim filmi istendi çektim oda temiz çıktı . hormon tahlili Normal sadce olan maddi manezi bana oldu.neden ya arkadaş benim gibi aynı sorunu yaşayan lar var mı uzun oldu hakkını zi helâl edin

canım daha 23 yaşında ne bu olumsuzluk, hayat uzun ve daha çok gençsin, bu kadar umutsuz olma, oluruna bırak hayatın tadını çıkar, sana bu konuda laf sokan insanlar seni mutsuz etmek için yapıyor onlarla görüşme

Ya yasin daha cok kucuk canim,ne bu umutsuzluk? Bence senin dinlenmeye kafa dagitmaya ihtiyacin var. Yani aslinda biraz ara versen islemlere belki iyi olur,kafani toparlarsin.
İşlem görmedim ki klomen dışında her bir buçuk ayda bir Klomen verdiler bana drlar her ay bana olucak diyor lardi ama olmadi

belki bu andan sonra olucak cok isteyince nedense olmuyor belkide vucudu rahat birakmadigimizdan hep bu dusunceyle mesgul olundugundan akisina birak hem daha 23 yasindasin illaki olucaktir merak etme zamani var

İnanın gece gündüz aklımda olacak mı olmayacak mı herkesin bana aciyab yüzünü girmekten çok sıkıldı m artık gorusurz um zaten telefonda konuşurken bile beni uzuyor lar

Kilolu musun hayatim,eger kilo verirsen pko gider belki,sogan kuru de uygulayabilirsin

hiç üzülme böyle umutsuzda olma sorun belli çözümü var yani. bundan sonrasi biraz nasip işi. klomen olmadiysa igneler denencek aşılama denencek ve son çare tüp bebek denencek. ve inan bi sekilde o bebek gelecek. pes etmek çözüm degil. zaten sorun sadece yumurtlama ise tüp bebekle %90 hamile kalirsin. yat kalk dua et yaşın genc bebek olmayan zamanlari 'gencligimi yaşadım keyfime baktim' diye düşün.
kendini toparla bebegini almak icin mucadeleye devam. bende tüp bebek bile denemis biri olarak yazıyorum bunlari havadan konuşmuyorum yani

not: asilamalarini igneli yaptir tüp bebek raporu gerekirse 2 igneli aşılama sarti var.

İnanın gece gündüz aklımda olacak mı olmayacak mı herkesin bana aciyab yüzünü girmekten çok sıkıldı m artık gorusurz um zaten telefonda konuşurken bile beni uzuyor lar

bence o insanları tersle bi daha soramasınlar, sen daha çocuksun ya, günümüzde ergenlik 21-23 yaşına kadar sürüyor kabul ediliyor... bi de düşünmezsen boşverirsen olur, oluruna bırak, sakin ol, sana iyi gelen insanlar otur kalk, acaba şimdi bu bana bebek soracak mı diye düşündüğün insanlarla değil. kendini oyalıcak başka şeyler bul, at kafandan bu olumsuz umutsuz düşünceleri...

Cook yorucu bır surec .. benım 2yıl olmuyor dırek tup bebege gectım ilk denemede hamıle kaldım 7.haftada düşükle sonuclandı. Arastırmak önceliğimm.
Daha yolun cok basında cok gencsın.. 8klomen tedavıdı bana cok gereksz geliyor . Asılamada oyle.. tup bebek durumA en ıyı yaklasım dıye dusunuyorum.
Surec cok yorucu o kadar klomen tedavısı yuzunden cinsel hayatta bır goreve donuşuyor ister istemez.
Pozıtıf olmalısın cnm .. stres oluyor ınsan ama ınancını yıtırme

Ben tüp bebek tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı. İkinci tedavide pozitif sonuç aldım ancak düşük yaptım.Myom vardı bende. Drum myomun düşüğe sebep olduğunu söyledi. Laparoskopi yöntemiyle myomu aldiracagim inşallah..Ondan sonra da hayırlısı artık. .
Ayrıca senin yaşın küçük canm tedavini de görüyorsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.

23 yasindasin daha hem gebede kalabiliyorsun. Cok sknti stres yapma. Ayrica o tek dusugun bile arastirilsin ki sorun varsa ortaya ciksin tekrar gebe kalirsan dusukle sonuclanmasin. Asilamanida yaptir. Sen elinden geleni yap gerisini Allah'a birak .

Bu şekilde hamile kalmanın zorlaşır zaten rahat ol.zaten çocuk yapmak için gencsin bile milleti boşver .olur mutlaka umutsuz olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…