Herkese Mrb anne olmaya can atan bn pazartesi günü aşılama olmam gerek .Vede 6 aydır bekliyorum aşılama için para biriktirdik vs .Ama gitmek istemiyorum nedense biktim artık hiç bir umut yok kalmadi nedenini bilmiyorum artık .Lütfen bana bi akıl verin çok istiyorum ama olmayacak diyorum yapsam da olmaz diyorum . sıkıldı m artık insanların bana acı dolu gözlerle laf sokakların dan artık yoruldum aldılar bnden anne olma hevesini de .yaş 23 pko hastayım 5 senelik evli yim.dogal yolda n bi kez gebe kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum.Drlae 8 aydır klomen verdiler ve cvp vermedi sonra direk tüp bebek biri asilama biri laparoskopi ameliyat i dedi.Rahim filmi istendi çektim oda temiz çıktı . hormon tahlili Normal sadce olan maddi manezi bana oldu.neden ya arkadaş benim gibi aynı sorunu yaşayan lar var mı uzun oldu hakkını zi helâl edin
Evet bnm sorun işte yumurta lama problem iEşine hiç bakıldı mi sperm sayısı kalitesi vs?
İşlem görmedim ki klomen dışında her bir buçuk ayda bir Klomen verdiler bana drlar her ay bana olucak diyor lardi ama olmadiYa yasin daha cok kucuk canim,ne bu umutsuzluk? Bence senin dinlenmeye kafa dagitmaya ihtiyacin var. Yani aslinda biraz ara versen islemlere belki iyi olur,kafani toparlarsin.
İnanın gece gündüz aklımda olacak mı olmayacak mı herkesin bana aciyab yüzünü girmekten çok sıkıldı m artık gorusurz um zaten telefonda konuşurken bile beni uzuyor larcanım daha 23 yaşında ne bu olumsuzluk, hayat uzun ve daha çok gençsin, bu kadar umutsuz olma, oluruna bırak hayatın tadını çıkar, sana bu konuda laf sokan insanlar seni mutsuz etmek için yapıyor onlarla görüşme
Halledilmeyecek bi sorun değil bu. Ayrıca yolun çok başındasin. Yılmak için çok erkenEvet bnm sorun işte yumurta lama problem i
Çok tsi edrim güzel düşünceleriniz icinHalledilmeyecek bi sorun değil bu. Ayrıca yolun çok başındasin. Yılmak için çok erken
Hayır kilolu değilim ama stres çok çikolata yiyom tsk edrim güzel düşünceleriniz icinKilolu musun hayatim,eger kilo verirsen pko gider belki,sogan kuru de uygulayabilirsin
hiç üzülme böyle umutsuzda olma sorun belli çözümü var yani. bundan sonrasi biraz nasip işi. klomen olmadiysa igneler denencek aşılama denencek ve son çare tüp bebek denencek. ve inan bi sekilde o bebek gelecek. pes etmek çözüm degil. zaten sorun sadece yumurtlama ise tüp bebekle %90 hamile kalirsin. yat kalk dua et yaşın gencHerkese Mrb anne olmaya can atan bn pazartesi günü aşılama olmam gerek .Vede 6 aydır bekliyorum aşılama için para biriktirdik vs .Ama gitmek istemiyorum nedense biktim artık hiç bir umut yok kalmadi nedenini bilmiyorum artık .Lütfen bana bi akıl verin çok istiyorum ama olmayacak diyorum yapsam da olmaz diyorum . sıkıldı m artık insanların bana acı dolu gözlerle laf sokakların dan artık yoruldum aldılar bnden anne olma hevesini de .yaş 23 pko hastayım 5 senelik evli yim.dogal yolda n bi kez gebe kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum.Drlae 8 aydır klomen verdiler ve cvp vermedi sonra direk tüp bebek biri asilama biri laparoskopi ameliyat i dedi.Rahim filmi istendi çektim oda temiz çıktı . hormon tahlili Normal sadce olan maddi manezi bana oldu.neden ya arkadaş benim gibi aynı sorunu yaşayan lar var mı uzun oldu hakkını zi helâl edin
İnanın gece gündüz aklımda olacak mı olmayacak mı herkesin bana aciyab yüzünü girmekten çok sıkıldı m artık gorusurz um zaten telefonda konuşurken bile beni uzuyor lar
E baska doktorlara git. Kesinlikle en önemlisi moralİşlem görmedim ki klomen dışında her bir buçuk ayda bir Klomen verdiler bana drlar her ay bana olucak diyor lardi ama olmadi
Ben tüp bebek tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı. İkinci tedavide pozitif sonuç aldım ancak düşük yaptım.Myom vardı bende. Drum myomun düşüğe sebep olduğunu söyledi. Laparoskopi yöntemiyle myomu aldiracagim inşallah..Ondan sonra da hayırlısı artık. .Herkese Mrb anne olmaya can atan bn pazartesi günü aşılama olmam gerek .Vede 6 aydır bekliyorum aşılama için para biriktirdik vs .Ama gitmek istemiyorum nedense biktim artık hiç bir umut yok kalmadi nedenini bilmiyorum artık .Lütfen bana bi akıl verin çok istiyorum ama olmayacak diyorum yapsam da olmaz diyorum . sıkıldı m artık insanların bana acı dolu gözlerle laf sokakların dan artık yoruldum aldılar bnden anne olma hevesini de .yaş 23 pko hastayım 5 senelik evli yim.dogal yolda n bi kez gebe kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum.Drlae 8 aydır klomen verdiler ve cvp vermedi sonra direk tüp bebek biri asilama biri laparoskopi ameliyat i dedi.Rahim filmi istendi çektim oda temiz çıktı . hormon tahlili Normal sadce olan maddi manezi bana oldu.neden ya arkadaş benim gibi aynı sorunu yaşayan lar var mı uzun oldu hakkını zi helâl edin
Bu şekilde hamile kalmanın zorlaşır zaten rahat ol.zaten çocuk yapmak için gencsin bile milleti boşver .olur mutlaka umutsuz olma.İnanın gece gündüz aklımda olacak mı olmayacak mı herkesin bana aciyab yüzünü girmekten çok sıkıldı m artık gorusurz um zaten telefonda konuşurken bile beni uzuyor lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?