Kaç kilosun cnm..aslinda bunun tedavisi kilonun .yüzde 5ini veye 10unu vermek ilaçla alamıyacağin etkiyi alırsın..yani parasız beleş cnmKonuyu açarken yazmayı unuttum maddi durum iy olmadığı için doğru düzgün tedavi de olamıyorum artık aylarca bir ilaç bekliyorum ondan peş ettim artık bnde
Canım bu yazdıklarım 10 yıl içinde yasadiklarimAllah bagislasin .Çok guzel diyor sunuz da para yok maddi durum iy değil bi ilaç alana kadar aylarca bekliyorum.Esimi kalsa 5 sene içinde anacak 5.000 lira verir bana tüp bebek icin 5 sene boyunca uas28 olacak o zaman da olmaz ki
Çünkü her anın bu istekle ve olumsuz çevre baskılarına kulak asmakla geçiyor.kendine bir meşkale bul ,kafanı oyalıycak.bu arada 31 yaşında anne oldum ama 28 yaşmda denmeye başladık,29 umda tüp dendik,30 umda kendiliğimden hamile kaldım.senin kadar genç ve erken başlamadık yani,senin artın bu yönde.pco da ani aşırı kilo alışlarda olumsuz etkileri ortya çıkıyo,ağdet düzensizliği,yumurtlama problemi gibi.fazla kilo almamaya çalış,varsa fazla kilon vermeye çalış,bu bile yeterli gelecektir.Peki neden bu kadar umutsuz um kimse beni anlamıyor benim ailem bile bana yardımcı olmuyor
Benim yardımcı olmuyor ne ailem nede eşimi n ailesi istemiyorum zaten onların yardımı ni kötü niyetli ler yardım da etmezler anca laf sokarlar . Çalışma konusuna gelince dışarı çıkmak bil e istemiyorum psikolojik men beni maf ertilerCanım bu yazdıklarım 10 yıl içinde yasadiklarim
Hep çalıştım tedavilerde işten çıktım
Para biriktirdik eşim son tedavimde kredi çekti onun borcunu ödüyoruz hâlâ
Çok şükür ev kendimizin gerçi onuda evlendikten sonra aldık
Annemlerde yardimci oldular hatta asilamamin birinin tüm masrafini annem babam karsiladi
Demem o ki çalış tek kişinin çalışmasıyla çok zor olur
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş
Tsk edrim Allah bağış lasin çocuğunuz çok sağolun Allah herkes e versin inşallahBen de senin yaşında aynı şeyleri yaşadım canım anlayabiliyorum..para yetiştirmek çok zor..altı sene uğraştım ben kolumdaki bileziklere kadar gitti Rabbim yardımcın olsun..
Evet bıkkınlık oluyo bütün emelin hamile kalmak herkese " işte istediniz oldu" demek için yola çıkılıyo gibi biraz ama çok yanlış düşünmüşüm o zaman, doğduktan sonra çok farklı...şimdi o düşüncelerinden kurtul ve nasipse kucağıma bebeğimi alıcam kendim ve eşim için de..hayırlı haberlerini duyarız inşallah..
Mrb tsk edrim allahım inşallah nasip eder fiyat i ni öğre bilir miyim nerden sinizCan'ım aynı yollardan geçiyoruz.Yaşın küçük bir kez hamile kalmışsın Allah nasip eder merak etme.Kafaya taktıkça olmuyor,beni de arıyorlar her aramada üzüyorlar, sorup duruyorlar.Bir de benim eşim yılın 4 ayı yanımda durmuyor tedavi olamıyorum bu yüzden ya nöbet ya başka bişey ailelerde destek olmuyor.3 yıl içinde hiç hamile kalmadım bir de.Şükret eşin yanındaysa birinde olmazsa birinde olur.Ben de şuan tüp bebek için birikim yapıyorum.Tedavine devam et.Usanmak yılmak yok.Hayırlısını dile şuan hayırlı olmayacaksa ondan da olmuyor vaktini bekliyor olabilir.Seni üzenlerin düşüncesizliği gerikafalılığı bu kimsenin seni üzmesine izin verme..Bir söz var ya "Allah kahrından değil lütfundan versin" Her çocuğu olan Mutlu bir şekilde devam etmiyor başka olayların içinde olup o kargaşada çocuktan başka problemlerin peşine düşüyorlar.O yüzden lütfundan vereceği Zaman'ı bekle ve eşinle birbirinize destek olun.Herşey Allahtan...
Neden böyle güçsüz oldu.m.Simdi pes ettiğim i ogrenseler zil takıp oynarlar eminimCan'ım aynı yollardan geçiyoruz.Yaşın küçük bir kez hamile kalmışsın Allah nasip eder merak etme.Kafaya taktıkça olmuyor,beni de arıyorlar her aramada üzüyorlar, sorup duruyorlar.Bir de benim eşim yılın 4 ayı yanımda durmuyor tedavi olamıyorum bu yüzden ya nöbet ya başka bişey ailelerde destek olmuyor.3 yıl içinde hiç hamile kalmadım bir de.Şükret eşin yanındaysa birinde olmazsa birinde olur.Ben de şuan tüp bebek için birikim yapıyorum.Tedavine devam et.Usanmak yılmak yok.Hayırlısını dile şuan hayırlı olmayacaksa ondan da olmuyor vaktini bekliyor olabilir.Seni üzenlerin düşüncesizliği gerikafalılığı bu kimsenin seni üzmesine izin verme..Bir söz var ya "Allah kahrından değil lütfundan versin" Her çocuğu olan Mutlu bir şekilde devam etmiyor başka olayların içinde olup o kargaşada çocuktan başka problemlerin peşine düşüyorlar.O yüzden lütfundan vereceği Zaman'ı bekle ve eşinle birbirinize destek olun.Herşey Allahtan...
Muğladayım Can'ım 7 bindi ama tedavi için iZmire gidilecek.Herşey için özele gidiliyor çünkü.karşı komşum çok aşırı kilolu ve yaşları 35 2 sene arka arkaya tüp bebek denediler 2side tuttu.Biri 2 öbürü 1 yaşında.Onlarda vazgeçmemişti hiç15. Yıllık evliyken oldu.Mrb tsk edrim allahım inşallah nasip eder fiyat i ni öğre bilir miyim nerden siniz
Boyum .1.65 kilo 60Kaç kilosun cnm..aslinda bunun tedavisi kilonun .yüzde 5ini veye 10unu vermek ilaçla alamıyacağin etkiyi alırsın..yani parasız beleş cnm
Aksine dik dur.Hissederlerse daha çok üstelerler mutsuzluğunu görmek isterler.Daha Mutlu ol şükret ve Allah'a dua et var bildiği ki Zaman'ını bekliyor.Neden böyle güçsüz oldu.m.Simdi pes ettiğim i ogrenseler zil takıp oynarlar eminim
Bizde Herkes kostek destek veren yok mibarek insanlar beni maf ettiler bi yaşta hayattan soğudu m inşaallah olurMuğladayım Can'ım 7 bindi ama tedavi için iZmire gidilecek.Herşey için özele gidiliyor çünkü.karşı komşum çok aşırı kilolu ve yaşları 35 2 sene arka arkaya tüp bebek denediler 2side tuttu.Biri 2 öbürü 1 yaşında.Onlarda vazgeçmemişti hiç15. Yıllık evliyken oldu.
Haklisiniz yani ben böyle sürekli ağlıyorum esim i de çok üzülüyor onada üzülüyor um ama napim .Bazen dusunuyirm da benim çocuğum olsa ben böyle davranır mıydım acaba bir kuruş bile yardım etmiyor lar bari dusun de mi amaAksine dik dur.Hissederlerse daha çok üstelerler mutsuzluğunu görmek isterler.Daha Mutlu ol şükret ve Allah'a dua et var bildiği ki Zaman'ını bekliyor.
İnşallah aynı şekilde bizden de para istiyor eşimin ailesi ama halimizden anlayan yok malesef kimseye acıma seni üzeni sende üz.Görümcem Bebeği olduğu Zaman çok üzdü bizi eşimi sürekli olsun artık yeğenim diye diye eşim koptu şimdi görümcemden.Üzüldüm ama içimden üzüldüm ona karşı eşimle mutluyum henüz sıkılmadım Başbaşa çok mutluyuz dedim.Şuanda bebeği 1 yaşında oldu çocuk yaptığına kendisi pişman keşke bezebilseydim evde tıkıldım kaldım iş hayatımda bitti diyor.Şimdi o bizi kıskanır hale geldi.Sende belli etme hiç yoksa üstüne gelirler.Bizde Herkes kostek destek veren yok mibarek insanlar beni maf ettiler bi yaşta hayattan soğudu m inşaallah olur
Mrb Peki aşılama pazartesi gideyim yaniTatlım yanlış anlama seni motive etmek için söylüyorum gereken gayreti gösterdigine inanıyormusun..ya hiç olmayacak kadar ağır bir yükün olsaydı inanki o zaman daha çok olumlu bakardın..biraz gayret.. boş ver onun bunun dediğini.. al tedavini önüne polikistik over düzgün tedavilerde (birazda zayıflama ile)basarısı cok yüksek bir hastalık..hatta onun adı çok yumurtlama hastalığı..
Üzme eşini Can'ım bu sefer çocuk olur eşinle birbirinizden soğursunuz.Bir akrabamızın bebeği oldu 5 sene sonra tüp Bebek'le .Doğum yaptı kocası boşanmak istedi zor barıştılar.Haklisiniz yani ben böyle sürekli ağlıyorum esim i de çok üzülüyor onada üzülüyor um ama napim .Bazen dusunuyirm da benim çocuğum olsa ben böyle davranır mıydım acaba bir kuruş bile yardım etmiyor lar bari dusun de mi ama
Aynen bnde de artık olsun istiyor uz dedi .tabi benim gorimcem bekar 30 yaşında .bnde dedik ki hele sen bi evlen senin yaşına gelen e kadar uc tane dogurcm . kendini dusun dedim .Çok istiyor san yardımcı ol dedim bu konuyu acama dedim bidhaİnşallah aynı şekilde bizden de para istiyor eşimin ailesi ama halimizden anlayan yok malesef kimseye acıma seni üzeni sende üz.Görümcem Bebeği olduğu Zaman çok üzdü bizi eşimi sürekli olsun artık yeğenim diye diye eşim koptu şimdi görümcemden.Üzüldüm ama içimden üzüldüm ona karşı eşimle mutluyum henüz sıkılmadım Başbaşa çok mutluyuz dedim.Şuanda bebeği 1 yaşında oldu çocuk yaptığına kendisi pişman keşke bezebilseydim evde tıkıldım kaldım iş hayatımda bitti diyor.Şimdi o bizi kıskanır hale geldi.Sende belli etme hiç yoksa üstüne gelirler.
Neden ama sebeb ney misÜzme eşini Can'ım bu sefer çocuk olur eşinle birbirinizden soğursunuz.Bir akrabamızın bebeği oldu 5 sene sonra tüp Bebek'le .Doğum yaptı kocası boşanmak istedi zor barıştılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?