• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmaya can atan bn artık istemiyorum

Bende aynı durumdayım boşver zaten olmayacakmış gibi düşünmek en iyisi hep ummadığın zamanlarda olur derler ya yaptır unut bi bakmışsın tutmuş :)

Bende aynı durumdayım boşver zaten olmayacakmış gibi düşünmek en iyisi hep ummadığın zamanlarda olur derler ya yaptır unut bi bakmışsın tutmuş :)
Ya bnde bilmiyorum ki ne oldu bana söyle dusunur um ya duserse ya ölü doğarsa ya olmaz sa korku herşey var çok isyordum ne oldu bana bilmiyorum ama

Herkese Mrb anne olmaya can atan bn pazartesi günü aşılama olmam gerek .Vede 6 aydır bekliyorum aşılama için para biriktirdik vs .Ama gitmek istemiyorum nedense biktim artık hiç bir umut yok kalmadi nedenini bilmiyorum artık .Lütfen bana bi akıl verin çok istiyorum ama olmayacak diyorum yapsam da olmaz diyorum . sıkıldı m artık insanların bana acı dolu gözlerle laf sokakların dan artık yoruldum aldılar bnden anne olma hevesini de .yaş 23 pko hastayım 5 senelik evli yim.dogal yolda n bi kez gebe kaldım ama bebek gelişmedi kürtaj oldum.Drlae 8 aydır klomen verdiler ve cvp vermedi sonra direk tüp bebek biri asilama biri laparoskopi ameliyat i dedi.Rahim filmi istendi çektim oda temiz çıktı . hormon tahlili Normal sadce olan maddi manezi bana oldu.neden ya arkadaş benim gibi aynı sorunu yaşayan lar var mı uzun oldu hakkını zi helâl edin
Daha yasin cok genc yaa benimde iki seneden sora oldu ama ben 29 yasindayim yasimdan dolayi evham yapiodum sen daha cok kucuksun olur merak etme pko kisirlik deilki milyonlarca insan pkoyla hamile kalio sakin ol

Daha yasin cok genc yaa benimde iki seneden sora oldu ama ben 29 yasindayim yasimdan dolayi evham yapiodum sen daha cok kucuksun olur merak etme pko kisirlik deilki milyonlarca insan pkoyla hamile kalio sakin ol
Mrb nasılsın Allah bagislasin bebeğiniz i ben gebe kalmaya korkuyirum .ama çok ama çok istiyorum anne olmayı.bi kere dusuk oldu diye korkuyorum artık ya gbe dusuk yaparsam diye.Ve bir yıldır tedavi görüyorum.para topladim aşılama için .biraz pahalı biraz bizim burda .Ama neden Se yarın aşılama ya gitcem gitmek istemiyorum

Mrb nasılsın Allah bagislasin bebeğiniz i ben gebe kalmaya korkuyirum .ama çok ama çok istiyorum anne olmayı.bi kere dusuk oldu diye korkuyorum artık ya gbe dusuk yaparsam diye.Ve bir yıldır tedavi görüyorum.para topladim aşılama için .biraz pahalı biraz bizim burda .Ama neden Se yarın aşılama ya gitcem gitmek istemiyorum
İçimden gelmiyor gitmek ama bilmiyorum neden böyle oldum bana bi yardımcı olsanız tsk

Kurtaj dan sonra yarim saat geçti iğne yaptılar .Ama buradaki Dr da diyor ki kanbuyusmazkigi yok Bebek gelişmemis pko dan dolayı .Ya aşılama tutarsa gene böyle olursa
Pko dan dolayı mi gelişmemiştir hiç bilgim yok canm.Başka dra da bir sorsan yani pko yla bebeğin gelişmesinin ilgisi var mı bilmiyorum.Hamile kalmışsın sonuçta.

çok zor ve agır seyler yaşamışsın o yuzden sana zor gelıyor uzuluyorsun, kısmet bıraz bu ısler sanırım belkı vaktı zamanı gelmemıstır.
ınsanlar 35-40 yasında evlenıyorlar da sonra cocuk düşünüyorlar yani yaşın gercekten cok kucuk cok genc ama uzun zamandır evlısın ve ugrasıyorsun dıye zor gelmıs sana anlasılan.
kısmet ama gıtmek ıstemıyorsan olmayacagına ınanıyor daha da uzulecegını düşünüyorsan ıstemıyorsan gıtme yani bılemıyorum kı ama bu kadar ugrasmıssın neden yarın hemen olmaz dıyorsun belkı olucak? belkı tutucak? uzulmemeye calıs, zordur ama bunu dene.

Hayır kilolu değilim ama stres çok çikolata yiyom tsk edrim güzel düşünceleriniz icin

cıkolatada cok kafeın var ama bu da etkıler belkı yememeye calıs.
bır kız arkadasım vardı artık 34 yasındaydı sanırım baya baya aglıyordu ınsan ıcınde cocuk severken dahi aglıyordu ben de uzulyordum tabı cok tatlı bır kızdı, sonra artık olmaz deyıp baya baya ıckıye sarmıstı konusurken bıle alkol kokuyordu, o kadar ıckıyle nasıl olduysa hamıle kaldı sanırım bunyesı rahatladı bılmıyorum veya vaktı zamanı geldı veya tedavıler yanıt verdı bılmem de hamıle kaldı,
senın de o hesap belkı cıkolata rahatlatıyordur stresını atarsın da olur bılmem ama pko da engellıyor sanırım bu işi. sonucta ıltihaptan olusan bır kıtle pko

cıkolatada cok kafeın var ama bu da etkıler belkı yememeye calıs.
bır kız arkadasım vardı artık 34 yasındaydı sanırım baya baya aglıyordu ınsan ıcınde cocuk severken dahi aglıyordu ben de uzulyordum tabı cok tatlı bır kızdı, sonra artık olmaz deyıp baya baya ıckıye sarmıstı konusurken bıle alkol kokuyordu, o kadar ıckıyle nasıl olduysa hamıle kaldı sanırım bunyesı rahatladı bılmıyorum veya vaktı zamanı geldı veya tedavıler yanıt verdı bılmem de hamıle kaldı,
senın de o hesap belkı cıkolata rahatlatıyordur stresını atarsın da olur bılmem ama pko da engellıyor sanırım bu işi. sonucta ıltihaptan olusan bır kıtle pko
Nasıl neyu engelliyor ya anlamadım ben yani hamile kalamaz miyim bilmiyor sanız bilgi vermeyin sonra aklımda kalıyor lütfen

çok zor ve agır seyler yaşamışsın o yuzden sana zor gelıyor uzuluyorsun, kısmet bıraz bu ısler sanırım belkı vaktı zamanı gelmemıstır.
ınsanlar 35-40 yasında evlenıyorlar da sonra cocuk düşünüyorlar yani yaşın gercekten cok kucuk cok genc ama uzun zamandır evlısın ve ugrasıyorsun dıye zor gelmıs sana anlasılan.
kısmet ama gıtmek ıstemıyorsan olmayacagına ınanıyor daha da uzulecegını düşünüyorsan ıstemıyorsan gıtme yani bılemıyorum kı ama bu kadar ugrasmıssın neden yarın hemen olmaz dıyorsun belkı olucak? belkı tutucak? uzulmemeye calıs, zordur ama bunu dene.
Haber vereceğim size Allah razı olsun sizden çok tsk edrim çok sağolun :KK200::dua:

Sana bisi diyim mi cnm sikma sakin canini neden biliyomusun birincisi yasin daha cok kucuk denemek icin vaktin var ikincisi de benim iki pko lu arkadasim dogal yolla hamile kaldi.. Birincisi hic tuo bebek vs denemedi uc dort yil ugrasti olmadi sonra pes etti 30 yasinda bebegi oldu sagliklu nur topu gibi
Digeriyse oda pkoluydu tup vs denedi olmadi oda pes etti sonra kendiginden hamile kaldi ve su an oda saglikli Allah herseyi zamaninda yazmis senin bu sinavdan gecmen gerekiyormus demekki ama unutma kafana takmayip kendini serbest birakirsan hersey yoluna gidecek:KK200:

Sana bisi diyim mi cnm sikma sakin canini neden biliyomusun birincisi yasin daha cok kucuk denemek icin vaktin var ikincisi de benim iki pko lu arkadasim dogal yolla hamile kaldi.. Birincisi hic tuo bebek vs denemedi uc dort yil ugrasti olmadi sonra pes etti 30 yasinda bebegi oldu sagliklu nur topu gibi
Digeriyse oda pkoluydu tup vs denedi olmadi oda pes etti sonra kendiginden hamile kaldi ve su an oda saglikli Allah herseyi zamaninda yazmis senin bu sinavdan gecmen gerekiyormus demekki ama unutma kafana takmayip kendini serbest birakirsan hersey yoluna gidecek:KK200:
Mrb iy geceler vana acil cvp yazar mısınız bugün adetmn İkinci günü ve âdet kanamam kesildi.Bu durumda yarın aşılama ya gidebilir miyim hiç bilgim yok açıl cvp lütfen

Bide bana destek veren kimsem de yok ondan da olabilir değil mi dua edin bana ve bana da yazın lütfen sağolun bu yazdıklarınız dan sonra git cem inşallah
Bugün adetmn İkinci günü .yarin sabah erkenden aşılama için hastahane ye gidecek tık .Şuan adet kesildi ne yapmam gerek i yor böyle bir durum da açıl cvp kızlar kimse yok mu ya:kusmuk:

Kocaeli lütfen ne yapmam gerekiyor aşılama iptal mi olacak şimdi ikibayidr adet olmayı bekliyor düm moralim çok bozuk ne olacak şimdi

Cnm ben evli degilim inan hic bilgim yok Ama lutfen stres yapma sen boyle yaparsan olacagi varsa ds olmaz

Back
X