- 26 Nisan 2021
- 837
- 2.351
- 28
- Konu Sahibi Sutvekurabiye
-
1.64 boyumBoyunuz kaç ?
ama neden sorduğunu anlayamadım canım1.64 boyum
Ahhahha :) haklısınız.. hamileydim yazacaktım :)birinci evlilik yil donumunuzde uc aylik evli nasil oldu yahu
Kendini suclama nasipmis öyle de
Evet bende bilseydim hemen olmayacağını 1.5 sene hiç korunmazdım.
Şimdi kendimi suçluyorum her şeyde
karar vermedim , bir baktım anne oldum :) işin şakası zaten 34 yaşında evlendim , maddi bir sıkıntımız yoktu. Deneyelim olmazsa dr a gideriz dedik. 2 ya da 3. denemede oldu. doğum yapacağım güne kadar kendimi hazır hissetmiyordum. Kucağıma verdiler resmen içimden bir süper kahraman çıktı. Allah o gücü veriyor kesinlikleSelam arkadaşlar. Size bir sorum var. Anne olmaya - çocuk yapmaya evliliginizin de yada ilişkinizde kaçıncı senesinde yada daha doğrusu ne zaman karar verdiniz? Nasil hazir hissettiniz?
Sizin konunuzu okumustum, bebek olmuyor diye dert ediyordunuz. Cok sevindim hamile gunlugu eklemenize. Saglikla gelsin bebisiniz.Bir de biz zaten biraz da toplum kurallarına uygun çocuk sahibi olabilmek için evlenmiş gibi olmuştuk
1.evlilik yıldönümünde 3 aylık evliydim kısmını anlayamadım ben1. evlilik yıl dönümümde 3 aylık evliydim.
2. evlilik yıl dönümümde oğlum kucağımdaydı.
3. evlilik yıl dönümümde oğlum
3 aylık hamileydim diyecekti bence1.evlilik yıldönümünde 3 aylık evliydim kısmını anlayamadım ben
Hmm ivit mıntıklı3 aylık hamileydim diyecekti bence
bende öyleEvet bende bilseydim hemen olmayacağını 1.5 sene hiç korunmazdım.
Şimdi kendimi suçluyorum her şeyde
Inception :))) yazım hatası yapmışım, hamileydim :)1.evlilik yıldönümünde 3 aylık evliydim kısmını anlayamadım ben
Çok teşekkür ederimSizin konunuzu okumustum, bebek olmuyor diye dert ediyordunuz. Cok sevindim hamile gunlugu eklemenize. Saglikla gelsin bebisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?