Anne Olmayı Bekleyen Arkadaşlarıma...

Başlıkta söylediğim cümle de ben ve benim gibi olanlar için en büyük dert...

Sevgili arkadaşlarım, biliyorum bu yolda çok büyük emekler veriyoruz. Her ay, her gün, her dakika dua ediyoruz. Allah’ım hem bu güzel ayda hem de bu güzel günde en güzel duamızı kabul etsin🙏🏼 Henüz meleklerimize kavuşamasak da biz de gönül annesiyiz...
Hepimizin Anneler Günü kutlu olsun...

Not: Anne olan ve anne adayı olan arkadaşlarım sizin de Anneler Günü’nüz kutlu olsun. Bizim için zor bir gün olduğu için kendim gibi arkadaşları ayrıca kutlamak istedim. Gönlünüzden geçen güzel bir duanızla bizleri yalnız bırakmayın...
Allah dualarınızı kabul etsin
Bir
Tüp bebek anne adayı olarak sizi çok iyi anlıyorum
Bebeğim 5 sene sonra geldi
İsteyen herkese rabbim nasip etsin şu mübarek günlerde

Gonulden diliyorum ki Allah isteyen herkese saglikla bebek sahibi olmak nasip etsin.Insallah tez zamanda bu guzel haberi alir isteyen tum kadinlar.💚 Anneler gununuz kutlu olsun.
Aminnn canım hepimiz adına teşekkürler🙏🏼❤️

Anne olmayı bekleyen, anne olmuş yavrusu melek olan, yavrusu uzakta olan, doğum yapmayan ama birçok çocuğa annelik yapan, başka birinden doğanı yüreğinin baş köşesine koyan tüm annelerin anneler günü kutlu olsun <3

Ne güzel bir mesaj, teşekkürler🙏🏼❤️

Allah dualarınızı kabul etsin
Bir
Tüp bebek anne adayı olarak sizi çok iyi anlıyorum
Bebeğim 5 sene sonra geldi
İsteyen herkese rabbim nasip etsin şu mübarek günlerde

Amiinn canım, senin de Anneler Günü’n kutlu olsun🙏🏼 Rabbim bizim de yüzümüzü senin gibi güldürsün❤️

Başlıkta söylediğim cümle de ben ve benim gibi olanlar için en büyük dert...

Sevgili arkadaşlarım, biliyorum bu yolda çok büyük emekler veriyoruz. Her ay, her gün, her dakika dua ediyoruz. Allah’ım hem bu güzel ayda hem de bu güzel günde en güzel duamızı kabul etsin🙏🏼 Henüz meleklerimize kavuşamasak da biz de gönül annesiyiz...
Hepimizin Anneler Günü kutlu olsun...

Not: Anne olan ve anne adayı olan arkadaşlarım sizin de Anneler Günü’nüz kutlu olsun. Bizim için zor bir gün olduğu için kendim gibi arkadaşları ayrıca kutlamak istedim. Gönlünüzden geçen güzel bir duanızla bizleri yalnız bırakmayın...
Allah en kısa zamanda meleklerinize kavuştursun. Ben de anne adayıyım. Bebeğim hasta doğabilirmiş siz de beni dualarınıza katarsanız çok mutlu olurum

Tam bu konuda konu açmak için girmiştim
Bugün bana cehennem oldu ... çok acı çaresiz olmak eriyip eriyip bir türlü bitmemek

Ben bugün çok kötüyüm içimden çıkmıyor canım yanıyor ne yapsam ne etsem dikkatimi başka birşeye veremiyorum ne yapayım keşke yok olsam diyorum

Allah en kısa zamanda meleklerinize kavuştursun. Ben de anne adayıyım. Bebeğim hasta doğabilirmiş siz de beni dualarınıza katarsanız çok mutlu olurum
Aminnn canım🙏🏼 Hastalığı nedir bebeğinin? Bu mübarek ayın adına en içten dualarımı gönderiyorum sana, inşallah sağlıkla ve nurtopu gibi doğar bebişin🙏🏼❤️

Tam bu konuda konu açmak için girmiştim
Bugün bana cehennem oldu ... çok acı çaresiz olmak eriyip eriyip bir türlü bitmemek

Ben bugün çok kötüyüm içimden çıkmıyor canım yanıyor ne yapsam ne etsem dikkatimi başka birşeye veremiyorum ne yapayım keşke yok olsam diyorum

Bu hislerin hepsini emin ol zaman zaman ben de hissediyoruma ama sonra diyorum ki “Pes etmek yok. Kötüleri mutlu etmek yok. Gelecek o bebiş buraya😊
Gelecek canım bizim de günümüz gelecek, o kalbi kararmışlara vereceğiz ağzının payını💪🏼
Kim üzdü seni bu kadar?

Aminnn canım🙏🏼 Hastalığı nedir bebeğinin? Bu mübarek ayın adına en içten dualarımı gönderiyorum sana, inşallah sağlıkla ve nurtopu gibi doğar bebişin🙏🏼❤️
İleride görmesini kaybedebileceği genetik bir hastalık. Allah korur inşallah herkesin imtihanı farklı duanı bekliyorum :)

İleride görmesini kaybedebileceği genetik bir hastalık. Allah korur inşallah herkesin imtihanı farklı duanı bekliyorum :)
Dualarım seninle canım🙏🏼 Az önce okudum konunu, güzel olasılığa odaklan canım sağlıkla doğacak inşallah🙏🏼❤️

Back
X