Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

olabilir doğrudur da söylediğim şeylerle çelişmiyor. ben mesela depresyondayken ya da hastayken de kendimi aynada görmeyi sevmiyorum, hatta o halimi gördükçe psikolojik olarak kötü hissediyorum. muhtemelen dediğiniz şeyi, lohusalık dönemi yaşasam da kendimi bir süre sonra kötü hissetmeye başlarım. bu da benim kişisel duygum.

anlamadığım nokta "hayır o zaman da harika hissedeceğim buna mecburum" demek zorunda oluşumuz mu? ben kendimi bakımlı beğeniyorum bu da benim tercihim.

insanların kendi fikirlerini "asla sorgulanamaz" kabul edip bir de kendi kendilerine misyonlar yüklenip, "sizi kurtaracağım, sizi aydınlatacağım" iddiaları bana gerçekten çok patetik geliyor. cidden merak ediyorum tevazu diye bir şey yok mu? bu kadar kendini kaf dağında gördüren nedir?
şu ana dek iddia ettiğim bir fikrim varsa da ona mutlaka kaynak gösteririm, bilimsel alt yapısı var mı yok mu son araştırmalar ne söylüyor ki bilimsel doğrular bile sorgulanabilir, üzerine teori geliştirilebilir. fakat burada "kişisel tercih" olan şeylerde "hayır ben en iyisini biliyorum sizi kurtaracağım" diye Tanrı Kompleksi yaşamak gerçekten trajikomik.

Ben cikaramadim bir harften Mune bir harf daha soylesen
Var mi oyle rahat rahat ayak uzatmak,biri yatar biri bakar,kiyamet ondan kopar demisler

Her evlilikte farklidir benm gebelikten once daha masum ve kendime has bir cekiciligim oldugunu soylerdi esim. Simdi ise daha da irilesen göğüslerm ve kalcalarm ile daha kadinsi cekiciligim oldugunu soyluyor. O her iki durumdan da memnun gozleri surekli ustumde. Ben zaten gebeligin verdigi hormonlarla su an hic normal degilim surekli esimin ustune atlayasim geliyorbebegimiz dogduktan sonra da hayatimda bana yardmci olursa esim,degisen bir sey olacagini sanmiyorm ilk birkac ay haric salmak degil de yorgunluktan kasitli olmadan cinsellikten uzaklasabiliriz ama sonra toparlariz

Peki o istek gebeliğin ilk gününden beri var mı sizde? ya da kaçıncı ayda o atlama hissi geliyor? sanırım ilk haftalarda isteksizlik oluyor

Peki o istek gebeliğin ilk gününden beri var mı sizde? ya da kaçıncı ayda o atlama hissi geliyor? sanırım ilk haftalarda isteksizlik oluyor
Evet ilk haftalarda kasık agrisi ilerleyen gunlerde gebe oldugunu ogrenince gelen "abovv ne olacak simdi ayy hamile miyim yanii" hissi, sonra agir agir bas donmesi mide bulantisi surekli uyuz uyuz takilmalar uyuklamalar
falan ilk iki bucuk ay esimi pek gozum gormedi ama sonrasinda gecti hepsi

Burada en az 5 uye ,bebek dusunmuyorum yazmasinin oteki ayi cift cizgiyi gordu

O yuzden millet istemedigimize inanmiyor ya. Cocuk dusunup istemiyorum diyen, cocugu olmadigi icin istemiyorum diyen daha fazla insan var.

Durum oyle olunca gel de anlat, cogunluk cocugumuz olmuyor o yuzden istemiyoruz saniyoruz zaten.

O yuzden millet istemedigimize inanmiyor ya. Cocuk dusunup istemiyorum diyen, cocugu olmadigi icin istemiyorum diyen daha fazla insan var.

Durum oyle olunca gel de anlat, cogunluk cocugumuz olmuyor o yuzden istemiyoruz saniyoruz zaten.
Yoo ben istemediginize inaniyorum,e istemiyoruz,o zaman olmaz diye kafa rahat tabii,stres beklenti yok,tam bebek gelis ortami

Hayır artık bir süre sonra eskisi kadar bakımlı olamayacağınızı kabulleniyorsunuz ve eldeki imkanlarla mutlu olmaya çalışıyorsunuz. Bunlara razı olup olmamak da kişisel tercih. Yani herkes zaten bakımla, eğlenmeyle, kitap okumayla, dizi izlemeyle mutlu oluyor ama uykusuzluktan morarmış gözlerle de makyaj yapmanın bir manası olmuyor. Kusan bir bebeğiniz varsa şıkır şıkır giyindiğiniz an kusmuk olabiliyor. Bütün bunlar yaşamadan çok da anlaşılmayacak şeyler, ne yaşayacağınızı bilseniz de bunların nasıl hissettireceğini bilemiyorsunuz.

Çifter çifter korunun da sonunuz bizimki gibi olmasın

Hayır sadece yaşamadığınız, bilmediğiniz konularda kesin yapacağınızı iddia ettiğiniz şeyler komik duruyor.
Yaşamadan içine girmeden bilemezsiniz.
Hiç girmediğiniz denizin suyunun sıcaklığını suyun içindeki insandan daha iyi bildiğini iddia etmeniz konu.
Neyse yaşamadan o boş atanlardan biri de bendim, siz de yaşadıktan sonra bu sözleri hatırlayacaksınız. Hayat böyle çünkü, evlilik yaşamadan anlaşılmıyor, çocuk hele hiç anlaşılmıyor.
Elimde büyüyen iki yeğenim var ama çocuk bakmak ne demek şimdi anlıyorum

Ben kendimi yatlar katlar içinde mutlu hissediyorum ama yaşayamıyorum bu ne olacak

Dedigin gibi bir kadin da ben taniyorum mune,citir tip,guzel,alimli,bir ogunde 2 kasik fazla yese diger ogun telafi eden,esini seven,kendiyle ilgili,spor,masaj hepsi var,birtek seninkinin aksine eş zugurt,kiz calisiyordu sadece,koca kisisi surekli is ariyordu sozde.
Ve bu kiz da aldatildi ya,ben artik bakimli ol,aldatilma olayina inanmiyorum.Herkes kendine iyi baksin,ama kendisi icin...

Salı sallanmis,carsamba carsafa dolanmis demekki:))

Ben kendimi yatlar katlar içinde mutlu hissediyorum ama yaşayamıyorum bu ne olacak
Hicbir sey olmayacak ya hayatınızı bu olcude yukseltmek icin tirmalayip kazanacaksiniz. Ya da alisacak ve bu şekilde mutlu olacaksiniz. Yoksa mutsuz bir hayat yaşarsınız ama mutsuzlugu tercih etmek bu kisa hayatta bir luks.

Hem de karılarının her anlamda bir tık gerisinde kadınlar ile aldatıyor kocaları.

3 mesajdır aynı şeye yanıt veriyorum. "kesin yapacağınızı iddia ettiğiniz şeyler" diyorsunuz. benim hangi cümlemde böyle bir şey var bunu bana gösterir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…