Esime sordum. Yooo nedennolsun ki dediKızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
eşimi bilmem ama bende oldu , önceliğim çocuğum ve benim eşim şu aralar pek umrumda değil zaten sekste bir yere kadar doygunluk seviyesine gelince pekte aramıyorsun. ama şu var ki erkeklerin arzusu azaldı mı kısmında hayır her daim aynı sadece ilk günlerdeki kadar sık sevişme isteği olmuyor olsada fırsat olmuyor, fırsat olsa kadın kendini dinlemek istiyor vs vs.Kızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
Kızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Eşinizin genel tutum ve tavrına bağlı. Mesela benim eşim çok saygılı bi adamdır ve çok ince ruhludur. Hamilelik öncesinde daha sık ben adım atardım . Hamilelikle birlikte eşim hiç adım atmadı bunun nedeni ona çekici gelmemem değil. Ben bir can taşıdığım için kendimi kötü hissetmiyim mecbur hissetmiyim , yetersiz hissetmiyeyim diye. Hamilelik sürecinde tüm adımları ben attım. Ben kilo aldım böyle hoş girunmuyorum dediğim zaman hayır asla öyle değilsin derdi. Çekicilik kaybetmek demeyelim de doğumdan sonra çekici olmak bile istemedimKızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Anne olunca çekiciliğim azalmadı aksine arttı göğüslerimden aşağı doğruKızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Göğüsler sarkıyo dimi o allahın emriAnne olunca çekiciliğim azalmadı aksine arttı göğüslerimden aşağı doğru
Şaka bir yana yer çekiminin kalbini kırmayan göğüslerime rağmen eşimin arzusu azalmadı. Benimki azaldı ama pöfffffff
Sarkmaz mı? Hem de nasıl sarkıyor. Günde elli kere şişip sönen, sabha 90 öğlen 70 olan bir memenin aynı kalması mümkün değil.Göğüsler sarkıyo dimi o allahın emri
Yok biz öyle bi durum yasamadık aksine libidolar tavan yaptıKızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?