Anne olunca mı anlarım?

Ben annenin yerine kendimi koyunca diyorum ki benim çocuğum ya da kardeşi olursa çocuklarım da bana karşı böyle olsunlar, açık. Arkadaş olalım. Böylece hafiyecilik yapmaya gerek kalmaz. Bence dürüstlükten açıklıktan çekinmeyin. Siz ne kadar kovalasanız da peşini, gizli gizli berşeyi yapar. Sıktıkça daha çok saçmaladığını çocukların, lisedeki arkadaşlarımdan bilirim.

Benim ailem orta karardaydi iyikide oyleymis.. ama soyle diyim benim karakter saglamdi ergenliktede..hani biri birsey diyor diye pesinden gitmezdim.. cogu zaman kendime gore fikirlerim vardi.. nasil o sekilde olmusum o yasta hayret ediyorum.. ha kendimede ayrica guvenen bir cocuktum.. nasil ederimde cocuklarimi boyle ya da benzer yetistiririm diye dusunuyorum..bi cok kisi dert yanmis ya kendi anne babasindan..anne babasinin yetistirme tarzindan asiri memnun olan pek yoktur ama kendileri anne olsalar benzer seyleri yaparlar belki.. karisik isler orta yollu olmali.. fazlasi zarar herseyin

Ben de bir anneyim lakin kizim boyle bir sey soylese once onu dusurustlugu icin tebrik eder daha sonra ise erkeklere guvenmemesi kendini korumasi ve dikkatli olmasi konusumda uyarirdim. Bagirip cagirip sen ne bicim insansin demek yerine. Uslup tarzi yanlis. Elbette annedir kizini korumaya calisiyordur ancak konusma bicimi onemli.

Dürüstlük daha onemli tabi, ama eskiler biraz utanma sıkılma olayini severler :) yani sizin dürüstlük olarak gordugunuzu o rahatlik pişkinlik olarak degerlendirmiş olabilir.. Onlarin zamaninda boyle seyler normal degildi belkide ondan bilemiyorum. Yaşadiginiz bu durumun aynisini kizkardesimde yasiyor o artik kiminle gittigini soylemiyor. Dogru mu yanlis mi Allah bilir

Herkesin yapısı farklı bir sürü arkadaşınız vardır onlarla paylaşın erkek arkadaşınızla ilgili muhabbetlerinizi anneniz sizle bu tarz konuları konuşmayı sevmiyor demek ki üzmeyin siz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…