- Konu Sahibi pelinsubahar
-
merhaba arkadaşlar,
benim de 9 günlük bi bebeğim var,ama yeterli sütüm yok ne yazık ki...
o nedenle takviye olarak mama da veriyorum....
benim süt arttırmak için denediğim ve çevreden duyduğum şeyler de şunlar:
vitamalt die bir malt içeceği... beyaz dut kurusu, tahin helvası, bulgur, dereotu(bunu denemedim), humana still tea...
bunların yanında bol su içmek ve mümkün olduğunca emzirmek...
sütümde bi miktar artış oldu ama yeteri kadar değil, o nedenle mama vermeyi kesemiyorum, aç kalmasın diye... ama mamaya alışıp da hiç emzrememekten de korkuyorum... siz mama veriyo musunuz...
merhaba arkadaşlar,
benim de 9 günlük bi bebeğim var,ama yeterli sütüm yok ne yazık ki...
o nedenle takviye olarak mama da veriyorum....
benim süt arttırmak için denediğim ve çevreden duyduğum şeyler de şunlar:
vitamalt die bir malt içeceği... beyaz dut kurusu, tahin helvası, bulgur, dereotu(bunu denemedim), humana still tea...
bunların yanında bol su içmek ve mümkün olduğunca emzirmek...
sütümde bi miktar artış oldu ama yeteri kadar değil, o nedenle mama vermeyi kesemiyorum, aç kalmasın diye... ama mamaya alışıp da hiç emzrememekten de korkuyorum... siz mama veriyo musunuz...
o cok olan seylerden biri bile bana daha fayda etmedi malesef
bende yiye yiye sistim 6 ayda
benim bebiş 4 aylık.size süt fışkırtan 3 şey önericem 1:kuru incir 2:dere otu 3:maden suyu (kızılay tavsiyem).özellikle dere otu ve maden suyunu bol tüketin,birde bol su içerseniz sizin de sütünüz fışkırır benimki gibi.ayrıca maden suyundaki mineraller bebeğe de olldukca faaydalı.uzmanından öğrendim.
tavsiye edilen şeylerin çoğu gaz yapıyor. mesela yeşil soğan, elma kompostosu ve s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?