anne sütüne en yakın süt; keçi sütüdür.
eğer bulabilirsen keçi sütü ver canım.
Otobüste neden veremeyeceksin?Kapat üstünü sakin sakin emsin bebeğin :44:...Eğer milletten ayıp olur düşüncesindeysen yavrunun beslenmesi daha önemli
İyi yolculuklar
keçi sütü nerede satılır acaba?
teşekkür ederimaslında arka koltukta olursam verebilirim ama sadece o değil ki.. hastaneye gidicem bebeğimi anneme bırakıcam.. mecbur bir çözüm bulmalıyım
Yada sütünüzü sağıp biberonla verebilirsiniz
Sivil toplum kuruluşları emzirme platformları kuruyor bu konu çok önemli bunla ilgili bikaç yazı okumuştum o sebeple duyarlılığım fazla.Elinden geldiğince emzir bebeğini,kimseden çekinme kapat üstünü kimse farketmez zaten.Onun dışında sanıyorum süt sağılabiliyor eczande satılan aparatlarla onlardan edinip sağıp annene bırakabilirsin.Hiç biri olmazsa keçi sütü bazı marketlerde görmüştüm.Ancak o sütte belli bir ayda veriliyor diye biliyorum.İstersen bir araştır keçi sütünü
Bir kere bebeğin kaç aylık olduğu sorulmadan keçi sütü denmiş.
Bebeğin 1 yaşa gelmediyse sakın keçi sütü, inet sütü vs verme.
Doktorlar boşuna mı süt vermeyin diyorlar.
Hem bebek 200 cc içesekse, 200 cc keçi sütümü vereceksin çocuğa bir kere daha sakın diyorum.
Sağamıyorsan, emziremiyorsanda paraya kıyıp devam maması alacaksın yapacak başka hiçbirşeyin yok.
eczaneden manuel pompa al idareten fiyatları dauygun en fazla 10 lira falan sağar biberona koyarsın otobüstede de muavinden rica edersin biberonları otobüsün buzdolabına koyar. ama hep meme alıyorsa bebeğin biberonu reddedebilir.
canım paraya kıymak da ne demek.. bütüm varlığım yavruma kurban olsun.. ben en fazle iki defa verecğim için koca paketi atmak zorunda kalıcam.. allhtan korkarım ben.. israf yapmak istemiyorum.. derdim bu..
kızlar ben 5 saatlik bir otobüs yolculuğu yapıcam. normalde bebeğimi anne sütüyle besliyorum ama otobüste veremem. bir iki kullanım için mama da almak istemiyorum. bildiğim kadarıyla mamalar büyük boy oluyor. bunun yerine bebeğime yolculuk boyunca ne verebilirim?
Bir kere bebeğin kaç aylık olduğu sorulmadan keçi sütü denmiş.
Bebeğin 1 yaşa gelmediyse sakın keçi sütü, inet sütü vs verme.
Doktorlar boşuna mı süt vermeyin diyorlar.
Hem bebek 200 cc içesekse, 200 cc keçi sütümü vereceksin çocuğa bir kere daha sakın diyorum.
Sağamıyorsan, emziremiyorsan paraya kıyıp devam maması alacaksın yapacak başka hiçbirşeyin yok.
Keçi sütünün, kalsiyum açısından anne sütünden 4 kat daha fazla olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Coşkun, ''100 gram anne sütünde kalsiyum oranı 32, inek sütünde 119, keçi sütünde 134 miligram. Bu şu demek: Keçi sütü, diş ve kemik gelişimi için iyi bir kalsiyum kaynağı'' diye konuştu.
Coşkun, keçi sütünün, vitamin A, fosfor, magnezyum ve selenyum miktarı açısından da anne sütüne yakın olduğunu bildirdi.
Hiçbir gıda maddesinin tek başına insanı besleyecek güçte olmadığını vurgulayan Coşkun, ''Ancak yeni doğan bebek, anne sütü alamadığı ve çocukluk gelişimi dönemlerinde ihtiyaç duyacağı bazı besin elementlerini rahatça keçi sütünden alabilir'' dedi. ALINTIDIR.
Bilinçsiz bir insan değilim,keçi sütünü doktorlar öneriyor,ben değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?