Müsadenle bir ilave yapayım. Buzdolabına koyduğun süt en fazla 24 saat dayanır. Buzdolabından çıktıktan sonra aynı hızla ve soğuk zinciri kırılmadan ya direk buzdolabına girecek yada ısıtılacak. Ancak sütünü cezveye koyup kaynatamazsın. Ancak sıcak suya koyup ısısını ayarlarsın.
Bebeğin kaç aylık olduğunu bilmeden önerdiniz, dikkatinizi çekerim. Bu bilinçli olmak mı lütfen.
1 yaş öncesi hangi doktor, kime süt öneriyor ?
Hiçbir zaman gazetelerin sağlık köşesinden bebek büyütülmez, hangi doktor hangi bebeğe muayene sırasında anne sütü alamıyorsa keçi sütü içsin demiş, hele de bir yaştan ufaksa.
Arkadaşım asla art niyetli olduğunu düşünmedim, sadece yanlış bilgilendirme yapıyorsun. Cevap vermişsin ama veriler eksik
Keçi sütünün, kalsiyum açısından anne sütünden 4 kat daha fazla olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Coşkun, ''100 gram anne sütünde kalsiyum oranı 32, inek sütünde 119, keçi sütünde 134 miligram. Bu şu demek: Keçi sütü, diş ve kemik gelişimi için iyi bir kalsiyum kaynağı'' diye konuştu.
Coşkun, keçi sütünün, vitamin A, fosfor, magnezyum ve selenyum miktarı açısından da anne sütüne yakın olduğunu bildirdi.
Hiçbir gıda maddesinin tek başına insanı besleyecek güçte olmadığını vurgulayan Coşkun, ''Ancak yeni doğan bebek, anne sütü alamadığı ve çocukluk gelişimi dönemlerinde ihtiyaç duyacağı bazı besin elementlerini rahatça keçi sütünden alabilir'' dedi. ALINTIDIR.
Bilinçsiz bir insan değilim,keçi sütünü doktorlar öneriyor,ben değil.
kızlar ben 5 saatlik bir otobüs yolculuğu yapıcam. normalde bebeğimi anne sütüyle besliyorum ama otobüste veremem. bir iki kullanım için mama da almak istemiyorum. bildiğim kadarıyla mamalar büyük boy oluyor. bunun yerine bebeğime yolculuk boyunca ne verebilirim?
Bebeğin kaç aylık olduğunu bilmeden önerdiniz, dikkatinizi çekerim. Bu bilinçli olmak mı lütfen.
1 yaş öncesi hangi doktor, kime süt öneriyor ?
Hiçbir zaman gazetelerin sağlık köşesinden bebek büyütülmez, hangi doktor hangi bebeğe muayene sırasında anne sütü alamıyorsa keçi sütü içsin demiş, hele de bir yaştan ufaksa.
Arkadaşım asla art niyetli olduğunu düşünmedim, sadece yanlış bilgilendirme yapıyorsun. Cevap vermişsin ama veriler eksik bebeğin kaç aylık olduğu belirsiz.
Evet adanulcum,1 yaş öncesi bir bebek için inek sütü çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir.
1 yaşın altındaki bebeklerde inek sütü ve bal ölümle sonuçlanabilecek alerjik zehirlenmelere yol açabilir.
kızlar ben 5 saatlik bir otobüs yolculuğu yapıcam. normalde bebeğimi anne sütüyle besliyorum ama otobüste veremem. bir iki kullanım için mama da almak istemiyorum. bildiğim kadarıyla mamalar büyük boy oluyor. bunun yerine bebeğime yolculuk boyunca ne verebilirim?
Evet bitanem işte tam bu yüzden bu tip sağlık soruların, sağlık ocağına veya doktora sorulması taraftarıyım. Yanlış bir bilgilendirme Allah korusun geri dönülmez zararlara yol açabilir.
Allahım bin kere korusun bebek birde alerjikse bir ötesi anaflaktik şok olur ki, Allah düşmana vermesin.
art niyetli olduğumu düşünüyorsunuz demedim, sadece karşınızda kör cahil birisi yok bunu bilin.
heleki böyle hassas bir konuda öneride bulunurken çekinirim.sadece 5 saatlik bir tavsiye istemiş,bende yardımcı olmak istedim.
farkındaysan bu inek sütü değil,doktorlar inek sütü vermeyin diyor.
yengemin sütü gelmedi,kuzenimi keçi sütü ve diğer mamalarla beslediler,
keçi sütünüde doktor önermişti.iyi günler.
ben en iyisi pompa alayım
art niyetli olduğumu düşünüyorsunuz demedim, sadece karşınızda kör cahil birisi yok bunu bilin.
heleki böyle hassas bir konuda öneride bulunurken çekinirim.sadece 5 saatlik bir tavsiye istemiş,bende yardımcı olmak istedim.
farkındaysan bu inek sütü değil,doktorlar inek sütü vermeyin diyor.
yengemin sütü gelmedi,kuzenimi keçi sütü ve diğer mamalarla beslediler,
keçi sütünüde doktor önermişti.iyi günler.
Gene aynı şeyi yazayım, her çocuk her bünye aynı değil.
Bebek kaç aylık belli değil. Yengenizin sütü gelmez doktoru verir ama veren doktor dikkatinizi çekerim. Bu bebek belki alerjiktir, belki 5 yaşa kadar süt yasak olacaktır, doktoru da daha çok küçük olduğu için söylememiştir bile.
Mama, mama verilir mama doğduğu andan itibaren verilebilir, formülü ona göredir.
Kör cahil birisi tabi ki yok ama tüm iyi niyetiyle yanlış bilgi veren birisi var.
Böyle konular hassas konular, en azından sizde bundan sonra daha dikkatli olursunuz.
Size de iyi günler.
canım önerilerin için çok teşekkür ederim.. sanırım doktorların bir kısmı verilmsine karşı bir kısmı da faydalı olduğunu söylüyor.. en güzeli şüpheli şeylerden kaçınmak..
ben en iyisi pompa alayım
canım büyük marketlerde,güvenilir bir markanın keçi sütü satılıyor,
market görevlisine sorarsan yardımcı olur.
İyi günler arkadaşım keçi sütü dediginiz k ile başlayan süt mü eger o ise bakanlık hileli ürünleri açıklamıştı onun içinde inek sütü varmış netten bakıp bulabilirsiniz.
kendi sütün varken neden başka şey arıyorsun kendi sütünü buzdolbın bırakabilirsin tvde duymuş bazı sanatçılar yurt dışına çıkınca kndi sütlerini eve yolluymuş tabi çouk sahibi değilim bebeğin ek besin alıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?