anne sütü yerine?

evet ısıtmak için de yine muavinde sıcak su ve bir plastik bardak istersin ya da kendi bardağını götürürsün biberonu içine koyup ısıtırsın ama bence tüm bunlara da gerek yok ya direkt emzirse iyi olurdu ama hastaneye gittiğinde de lazım olacak süt el mecbur muavine biraz fazla iş çıkacak :)

Evet adanulcum,1 yaş öncesi bir bebek için inek sütü çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

1 yaşın altındaki bebeklerde inek sütü ve bal ölümle sonuçlanabilecek alerjik zehirlenmelere yol açabilir.

canım iyi niyetle yazıyorsun ama gerçekten de inek sütü ya da keçi sütü 1 yaş altındaki bebişlerde kansızlığa sebep oluyor hem de sindirim sistemleri henüz bu sütleri sindirecek duruma gelmediğinden sindiremiyorlar haliyle bir faydasını da görmüyorlar.

Cam tarafına oturuşan emzirebilirsin bence..çok normal bir durum aslında.
Önceden sağıp biberona da koyabilirsin eğer emzirmek istemiyorsan. Hava da soğuk bozulmaz

art niyetli olduğumu düşünüyorsunuz demedim, sadece karşınızda kör cahil birisi yok bunu bilin.
heleki böyle hassas bir konuda öneride bulunurken çekinirim.sadece 5 saatlik bir tavsiye istemiş,bende yardımcı olmak istedim.
farkındaysan bu inek sütü değil,doktorlar inek sütü vermeyin diyor.
yengemin sütü gelmedi,kuzenimi keçi sütü ve diğer mamalarla beslediler,
keçi sütünüde doktor önermişti.iyi günler.

Evet adanulcum,1 yaş öncesi bir bebek için inek sütü çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

1 yaşın altındaki bebeklerde inek sütü ve bal ölümle sonuçlanabilecek alerjik zehirlenmelere yol açabilir.

Evet bitanem işte tam bu yüzden bu tip sağlık soruların, sağlık ocağına veya doktora sorulması taraftarıyım. Yanlış bir bilgilendirme Allah korusun geri dönülmez zararlara yol açabilir.

Allahım bin kere korusun bebek birde alerjikse bir ötesi anaflaktik şok olur ki, Allah düşmana vermesin.

emzirme önlüğü hiç kullandınmı canım birde sağıp verebilirsin

Arkadaşım otobüste neden veremeyeceksin ki süt?Çok güzel verirsin...
Ben bebeğim 2 aylıkken uçak yolculugu yapmıstım.Eşimin yanında bir adam oturuyordu hatta.Döndüm popomu yol boyu emzirdim bebeğimi..Emziren anneye kimse dönüp bakmıyor bile..Hiç mahrum etme bebeğini,kapat bir tülbentle bişeyle meme kısmını,keyfine bak...

Son düzenleme:

ben en iyisi pompa alayım

Gene aynı şeyi yazayım, her çocuk her bünye aynı değil.

Bebek kaç aylık belli değil. Yengenizin sütü gelmez doktoru verir ama veren doktor dikkatinizi çekerim. Bu bebek belki alerjiktir, belki 5 yaşa kadar süt yasak olacaktır, doktoru da daha çok küçük olduğu için söylememiştir bile.

Mama, mama verilir mama doğduğu andan itibaren verilebilir, formülü ona göredir.

Kör cahil birisi tabi ki yok ama tüm iyi niyetiyle yanlış bilgi veren birisi var.

Böyle konular hassas konular, en azından sizde bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

Size de iyi günler.

canım önerilerin için çok teşekkür ederim.. sanırım doktorların bir kısmı verilmsine karşı bir kısmı da faydalı olduğunu söylüyor.. en güzeli şüpheli şeylerden kaçınmak..

bana göre emzirsin en iyisi anne sütü böyle şeylere gerek yok ama söyledikleriminde arkasındayım.iyi günler.

canım önerilerin için çok teşekkür ederim.. sanırım doktorların bir kısmı verilmsine karşı bir kısmı da faydalı olduğunu söylüyor.. en güzeli şüpheli şeylerden kaçınmak..

önemli değil canım, sen nasıl istersen öyle yap,bebeğine Allah uzun ömür versin.

ben en iyisi pompa alayım

evet pompa al evde de emzirdikten sonra kalan sütü sağarsan hem meme boşaldığı için yeniden hızla dolmaya başlar vücudun daha çok süt üretmeye başlar her zaman lazım olacak bişey pompa

canım büyük marketlerde,güvenilir bir markanın keçi sütü satılıyor,
market görevlisine sorarsan yardımcı olur.

İyi günler arkadaşım keçi sütü dediginiz k ile başlayan süt mü eger o ise bakanlık hileli ürünleri açıklamıştı onun içinde inek sütü varmış netten bakıp bulabilirsiniz.

Sütünü sağıp biberonla ver...
Bebeğin 1yaşını geçtiyse keçi sütü ver .
Keçi sütünü ilk kez vereceksen braz sulandırıp ver bünyesin ağır gelebilir.

kendi sütün varken neden başka şey arıyorsun kendi sütünü buzdolbın bırakabilirsin tvde duymuş bazı sanatçılar yurt dışına çıkınca kndi sütlerini eve yolluymuş tabi çouk sahibi değilim bebeğin ek besin alıyormu

İyi günler arkadaşım keçi sütü dediginiz k ile başlayan süt mü eger o ise bakanlık hileli ürünleri açıklamıştı onun içinde inek sütü varmış netten bakıp bulabilirsiniz.

bende bunu söylicektim tam kay marka sütler hileli çıktı bakanlık açıkladığı için adını yazmakta sakınca duymuyorum. en iyisi sağma yada devam sütü keçi sütü de benim güvendiğim tek marka aoç nin sütü arada ben kendim de kullanıyorum fazla içersemb bana bile ağır geliyo 1 yaşından küçük bebeğe nasıl olur bilmiyorum

Son düzenleme:

bebeğim 4. ayı bitirmek üzere.. ama 6 aydan önce ek besin vermek istemiyorum.. dediğin gibi anne sütü varken başka şeylerle besleyerek bebeğime haksızlık etmiş olurum. bu yüzden pompa almaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…