- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi naylonprenses
-
anne var yapar kurar anne var yakar yıkar ,herkes anne olamıyor maalesef.
amacım anneciğinizi yermek değil velhasıl acı ama gerçek bazı şeyler.Böyle söylemeyin lütfen. Ben buraya annemi yermek için yazmadım.
Annenizin tepkisi ve babanıza anlatması hatalı olmuş ama belki birazcık anlayış göstermeliyiz. Görünce bir anda çıldırmış olmalı. Takdir edersiniz ki, böyle bir durumla karşılaşıp, kızını karşısına alıp sakince "kızım bavulunda bir erkeğe ait kıyafet buldum, konuyu ilk önce senden duymak istedim" diyecek anne sayısı çok azdır eminim :)) siz de evden bir anda çıkıp giymeseydeniz mutlaka konuşulur biraz afra tafradan sonra ortam yumuşardı eminim.
Ailenize bağlı bir insansınız belli, ve bence onlar da size bağlı. İnsan evladını bir günde siler mi hiç... Ama karşılıklı inat var bence çünkü size göre siz haklısınız, onlara göre de onlar haklı (çünkü açıklama yapmamışsınız).
Bence hiç vakit kaybetmeden gidin, konuşun. Hayat çok kısa. Sevdiğimiz birini kaybedince, bunların önemi kalmıyor.. İnsan yaptıkları ve yapmadıkları için çok pişman oluyor.
Haklısınız sanırım. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet çok bağlıyım aslında, ondan çok üzüldüm...
Umarım düzelir bu mevzu.
Ama ne olursa anne baba kapıdan kovsa bacadan gitmelisin barışmalsın benceBuraya yazdıktan, yazılanları okuduktan ve düşündükten sonra bir kereliğine de olsa konuşmaya karar verdim ben de. Tam da bu yüzden, derdini sesli anlatmak bile ne kadar önemli, bunu bir kere daha anladım. Hiçbir yanıt almasa dahi, kendi düşünceleri netleşiyor insanın.
Onunla hala birlikteyiz :) Sağolsun, bu ev düzeni kurma sürecimde en büyük destekçimdi. Başka boyamalar da ve monteler de yaptık :)
Annenizin de babanizin da tavri olayin sicagi sicaginayken kizgin bir anlarinda olmus. Insan kizginken neler neler dusunmuyor, soylemiyor. Bunlari cok da icsellestirmemek lazim.
28 senelik omrunuzde size nasil muamele ettiklerini goz onunda bulundurun. Eger gercek anlamda anne baba olarak ellerinden geleni yaptilarsa sizin bir adim atip olaya aciklama getirerek bu kusluge son vermeniz icap eder. Ama zaten saglam bir iliskiniz yoksa uzerinize dusen evlatlik gorevlerinizi yapip kendi hayatiniza bakin derim.
Ev arkadasi, erkek arkadas... bunlarin dolduramayacagi bosluklar var. Siz de bu bosluklarin farkindasiniz ki bu konuyu acmissiniz.
"Iki gözüm seneler geçiyor
Gönül ektiğini biçiyor
Bir selam lütfet
Bu ne çok hasret
Gel barışalım artık
Can özüm bahar geldi
Dalları kiraz sardı
Yedi kat eller yakınım oldu
Gel kavuşalım artık... "
Çok sevdigim bi şarkiyi hatirlamama vesile oldunuz
Bu mevzunun düzeleceğine eminim ancak erkek arkadaşınız ile evlilik yolunda adım atarsanız, babanızın erkek arkadaşınızdan hiç haz etmeyeceğine de eminim :)
Siz arayıp, sormadığınız için onlar da gurur yapmışlar belli ki.. Size güvenmedikleri için kırıldığınızı sakince anlatın ama sakın fevri davranmayın.
Kardeşinizle aranız nasıl? Ara bulmada belki o da yardımcı olabilir ama akım derken b. kum diyenlerdense sakın bulaştırmayın :)
Gelişmelerden de mutlaka bizi haberdar edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?