- 21 Temmuz 2013
- 722
- 595
- 123
- Konu Sahibi 06crazyim06
-
:))Bunu oğlan anaları dediğinde niyeyse kadınlar hep bir karşı çıkıyor :))
İstisnalar illaki var Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ama bu his bence %99 tutuyorBizimkiler abimin eşini kendileri bulup muhtesem gelin diye ove ove bitiremediler, evliligin daha ilk ayinda herkesin burnundan getirdi sonunda da bosandilar
Benimkini de çulsuz, sorumsuz, bundan aile erkegi olmaz, ailesi gorgusuz vs diye yerden yere vurdular, 10 senelik evliyim, bayiliyorlar, benden cok seviyorlar eşimi
Hep de tutmuyor yani
İstisnalar illaki var Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ama bu his bence %99 tutuyor
erkek anneleri kıskanç oldukları için herkese önyargıyla yaklaşıyorlar.Bunu oğlan anaları dediğinde niyeyse kadınlar hep bir karşı çıkıyor :))
erkek anneleri kıskanç oldukları için herkese önyargıyla yaklaşıyorlar.
Tercih sizin allah yuvanizda huzur versin ama burda şu nokta onemli esinizle iyisiniz ama annenizle görüşmüyorsunuz tabi arada yaşanan diyaloglari ben bilemem ama benim için anne baba hakkı çok cok önemliKatilmiyorum.
Esimi basta babam istemedi. Annem bayiliyodu. Sonra babam neyse sevdiysen ok dedi, annem kesinlikle olmaz dedi. Evlenirsen beni sil dedi.
Evlendim. Babamla kocam baba ogul oldular. Annemle gorusmuyoruz. Allah'a sukur de bulup bulabilecegim en harika insanlar evlendim. Cok da mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?