Anne ve babalar hissediyor arkadaş

06crazyim06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
722
595
123
Sevgili adayı olsun nişanlılik aşamasında olsun anne ve babanın içine sinmediyse o kişi vallahi de billahi de o işten bir cacık olmuyor kesinlikle ,ve hissediyorlar artık güdüsel birsey diye düşünmeye başladım

haklısın. sevgili olarak bile hemen tanıştırmak lazım ki onaylamazlarsa yol vermeyi düşünüyorum.

Dışardan bir gözle ve mantıkla yaklaşıyorlar.Senin baktığın duygusallıkla bakmıyorlar.Tabi birde hayat tecrübeleri var.Dolayısıyla genelde çıkarımları doğru oluyor.Kesinlikle kulak vermek lazım.

Ben erkeklerin vesikalık fotorafından dahi kişilik analizini yaparım ve genelde tutar , ama kızlarda bilemem

Olumlu hissedip maalesef olumsuzluk yaşayan da illaki var, ama sözüm özellikle bir içlerine sinmeme durumu hissediyorlarsa gerçekten o işten hayır çıkmıyor

Bizimkiler abimin eşini kendileri bulup muhtesem gelin diye ove ove bitiremediler, evliligin daha ilk ayinda herkesin burnundan getirdi sonunda da bosandilar
Benimkini de çulsuz, sorumsuz, bundan aile erkegi olmaz, ailesi gorgusuz vs diye yerden yere vurdular, 10 senelik evliyim, bayiliyorlar, benden cok seviyorlar eşimi
Hep de tutmuyor yani

Önyargılı olanlar, daha tanımadan etmeden olmaz diyenler hariç elbette ki içlerine sinmiyorsa dinlemek gerek. Tecrübe ve duygusalliktan uzak bakış açısı...

İstisnalar illaki var Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ama bu his bence %99 tutuyor

İstisnalar illaki var Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ama bu his bence %99 tutuyor

Oyledir tabi, ama ailelerin memleket maddiyat gibi konularda onyargilari oluyor.
Iyi aile kizi, hemseri, maddi seviyesi denk diye huyunu suyunu bilmeden super gelin/damat ilan edilenler de olabiliyor tam aksi de.

ailenin onayı çok önemli benim içinde,
annem ''bundan bi cacık olmaz'' dediği kişilerden gerçekten de hayır gelmedi.
Kimi gözüm tuttu dediyse hep çok iyi insanlardı.
Anne baba rızası çok önemli var bir bildikleri gerçekten

Katilmiyorum.

Esimi basta babam istemedi. Annem bayiliyodu. Sonra babam neyse sevdiysen ok dedi, annem kesinlikle olmaz dedi. Evlenirsen beni sil dedi.

Evlendim. Babamla kocam baba ogul oldular. Annemle gorusmuyoruz. Allah'a sukur de bulup bulabilecegim en harika insanlar evlendim. Cok da mutluyum.

Tercih sizin allah yuvanizda huzur versin ama burda şu nokta onemli esinizle iyisiniz ama annenizle görüşmüyorsunuz tabi arada yaşanan diyaloglari ben bilemem ama benim için anne baba hakkı çok cok önemli

Bebek annenin duyamayacagi kadar uzak bir mesafe de ağlıyor ve annenin memesinden süt geliyor.Belgeselden bir sahne.Anneler herseyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…