Anne

Eglenguzelim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
108
122
18
41
Kızlar komik gelecek belki ama 34 yaşımdayım. 2,5 yıldır gurbetteyim. Aileme uzak bir şehirdeyim. Ne şehir ne diğerleri önemli değil ama anne özlemi çok çekiyorum. Annem 20 gündür bendeydi, dün döndü 2gündür ağlıyorum, bir türlü kendime gelemedim. Çok alışmıştım öyle güzel arkadaş olmuştu ki bana. Evliyim, bir oğlum bu arada. Aynı durumdakiler nasıl alışıyorsunuz?

ana gibi yar olmaz demişler. ben de anneme aşığım. ama sizinki biraz abartı gibi geldi.

Ben de yalnız yaşıyorsunuz sandım. Güvenli bağlanma oluşmamış sizde galiba. Özlemeniz falan doğal da, siz nasıl yuvanızdaysanız o da yuvasında. Ağlamayın, tez zamanda görüşürsünüz yine umarım.

Bende uzak bir şehirdeyim
Benim ailemde ziyarete gelmişti dün gittiler
Başta çok zor oluyordu ama sonra aştım bu konuyu
Bu benim seçimimdi
Evimi kabullenmekle başladım
Hem artık görüntülü konuşmak gibi büyük bir nimet var
Biz bolll boll kullanıyoruz

Keske sizinle ayni durumda olsaydim en azindan arada bir gorme sansim olurdu, anne herseydir elbette ama boyle hissetmeniz cok mu normal bilemedim.

Allah böyle ayrılıklar versin.. ben de babama cok düşkündüm 3 yıl olcak kaybedeli.. şükür edin ki bi yerlerde nefes alıyo.. böyle düşünürseniz alışmanız daha kolay..

Ne güzel özlem çektiğiniz bi Anne var .

Bence bununla avun, ben annemi sadece kara toprakta görüyorum.
komik değil ama bir de annesiz babasizlar olunca uzakta özlem çekilen anne baba büyük nimet oluyor. 2004 yılında kaybettim annemi..

En kötüsü de odur ama belki düzelir. Düzeltmek için çabaya değer.

Tüm ölmüş analarınıza Allah'tan rahmet dilerim.
Terkedilmiş bi çocuk için pekte düzelesi bisey olmuyor, o taraf hep eksik ama acıda yok, üzülmek istiyorsun His yok, oyuzden bir Anneye sahip olmak paha biçilemez bişeydir sanırım, sahip olanlar değerini çok iyi bilin sevgiyle kalın.

Sesini duyabiliyorsun...
Ben 26 yildir toprak öpüyorum...
Ikıncı anneme can feda yakiniz oturuyoruz
Ama ben de kv gidince ağlıyorum:)
Esimin yorumu "" kv arkasından agladigini duyan oysa doverler seni ""
Yasim 34 ...

Sağ sağlıklı olsunlar da varsın uzak olsunlar. Özlem dediğin böyle olsun,vakti gelip tekrar göreceğini bilirsin. Pazartesi günü bir öğrencim trafik kazasında tüm ailesini kaybetti. Anne baba kardeş. Hiçbirini bir daha görmeyecek. O kadar üzgünüm ki..Allah kimseye yaşatmasın. Mesafeler aşılır sağlıklı olsunlar yeter.

Bnde 26 yaşındaym evlendim ve gurbete geldim. Annem gelemiyo sadece senede 1 kez ben gidiyorum. Ama ben özlemem fıtrat olarak yani:) bnmde 3 sene olcak. Bi kızım var ikinciye gebeyim doğumlarımıda tek yapıyorum. Kendi hayatınızı kurun

"Aramızda dağ olsun
Yeterki sağ olsun"

Bu sözü benimseyin

5 yıl aynı özlemle kavrulmuş biri olarak anlıyorum sizi.
Şimdi şükür memlekete tayin olunca sona erdi.
Güzel ayrılıklar bunlar öyle düşünün.
Siz de evinizin annesisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…