Anne(!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sanırım anneniz hayatında ki tüm olumsuzlukların acısını sizden çıkarıyor.
Muhtemelen ne yaptığının sizi nasıl üzdüğünün farkında değildir ve kendi yaşanmışlıklarını sizde yaşatmaya devam ediyordur.
İş bulup kendinizi garantiye alana kadar annenizle restleşmeyin ve orta yolu bulmaya çalışın ve bunu yaparken annenizin psikolojinin düzgün olmadığının ve bu yaptığınızı onun için değil kendi psikolojinizin selameti için yaptığınızın bilincinde olun.

Böyle yaparsanız katlanmanız, susmanız ve sakin bir ortamda yaşamanız daha kolay olur.
İnşaALLAH en kısa sürede güzel bir iş bulursunuz o zaman annenizle daha mesafeli bir ilişki kurar kendi hayatınıza bakarsınız.

Daha önce böyle teyzelerin olduğu bir ortamda iç dökme gibi bir şey yaşamıştık. Ben burda yazdıklarımın bir kısmını söylemiştim ona, çok canımı yakıyorsun falan diyerek ağlayarak. O zamanlar bir düzelme olmuştu ama şimdilerde yeniden canımı yaktığını bilerek özellikle canımı yakacak şekilde konuşmaya başladı.

Kafasındaki çatışmalardan gece uykularından uyanıyor, sonra uyuyamıyor. Çok üst boyutta olmasa da alışveriş, güzellik takıntısı var. Ve bunların hepsini aslen kendini mutlu hissetmediği için yaşıyor biliyorum. Ama bilmek hiçbir şeyi çözmüyor.

Hayata karşı olan hırsını sizden çıkarıyor.
Muhtemelen bunun size ne boyutta zarar verdiğinin farkında değil çünkü psikolojisi bunu düşünüp anlamaya müsait değil.
Benim annemde de biraz var bu tutum.
Çok olumsuz bir insandır hayal ve ümit ettiğim her şey için mutlaka en olumsuzunu söyler ve hevesimi kırar.
Eskiden çok mücadele verirdim, anne neden hevesimi kırıyorsun derdim.
Mesela bir beklentim için inşaALLAH olur, dua ediyorum vs. dediğimde yok o öyle olmaz bak görürsün, annem demişti dersin derdi hep.
Bir gün anne ben ALLAH'tan umup istiyorum senden değil olursa olur olmazsa olmaz duama bari karışma, hevesim kırılınca zevk mi alıyorsun diye çıkışmıştım.
Ya işte ben senin iyiliğin için söylüyorum boşuna ümitlenme sonra üzülürsün diye vs. şeyler söylemişti.
hal bu ki o an ki kırgınlığım beni daha çok üzüyordu ama o bunun farkında değildi.
Düşündüm çocukluğundan beri hep olumsuzluk yaşamış, beklediği istediği bir çok şey olmamış, mesela üç yaşında ki kardeşimi kanserden kaybettik, o zaman iyileşsin diye çok dualar etmişti hayat ona hep böyle gelmiş o da bunu bana yansıtıyor böyle düşününce artık beklentilerimi ona söylememeye, dolayısıyla olumsuzluğuna fırsat vermemeye başladım ve bu yolda selameti buldum.
Evet o benim annem onun beni düşünmesi, umutlandırması, yüreklendirmesi gerekir ama netice de o da bir insan ve bu zamana kadar yaşadığı olumsuzluklar onu bu hale getirmiş. Onunda birileri tarafından düşünülmeye ve yaşadıklarından dolayı şefkat gösterilmesine anlamasına ihtiyacı var. Bu durum adil mi bilmiyorum ama ne yazık ki benim gerçeğimde bu.
Sizde kendiniz için uzak durun, tartışma ortamından kaçının, sizi kıracak üzecek en ufak bir laf etmesine mahal vermeyin.

Böylelikle kendinizi korumuş olursunuz, evet insan annesinden destek, sevgi şefkat bekliyor bu fıtratımız ama bilirsiniz ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk..

Çok sağ olun yazdıklarınız için. Hepsi çok değerl

Umarım ennyakjn zamanda işe girip stüdyo bir daire tutup kendi evinize geçersiniz olabildiğince de az irtibat kurarsınız sizi çok iyi anlıyorum sizin için canı gönülden diliyorum

Bi konuda bilginize ihtiyacım var bana yardımcı olabilrmisiniz çok sıkıntıdayım.özelden yazamadım

avukat arkadaşım var sitede.ama erken saatlerde gelin kendisine sorayım ok lerse konuşursunuz
Yada şöyle sorayım tazminat ödenmediği için sürekli icra takibi yapılıyor daha önce eve icra için gelinmiş ama evde olunmadığı için tekrar gitmişler.aradan bir yıl geçti hala sürekli üzerine kayıtlı birsey varmı sorgulama yapılıyor.sigorta sorgusu yapılıyor.evet üzerine kayıtlı birsey yok çalışmıyor sigortası da yok.şimdi tekrar eve icraya gelinir mi.

Mümkündür. Yani bunun bir sıralaması yok. Önce haciz sonra eve gelme şeklinde değil, borcu tahsil için her yol bir arada götürülür.

Yok hayır. Kurum avukatları kpss ile atanıyor. Ama devletin desteklediği bazı özel şirketlerin avukatlığını yapabiliyoruz. Muhasebeci olayını biliyordum evet. Sağ olun verdiğiniz bilgiler için
Cmk ve adli yardim yapabilirsiniz ?

Anneniz gercekten normal bir akil sagligina sahip degil bunu kabul edin ve hic birseyden siz sorumlu degilsiniz asla kendinizi suclamayin size bu sekilde actigi yaralar, travmalar eminim cok zordur.

Harika bir mesleginiz var mutlaka her kapiyi calin is bulacaginiza eminim. (Buyuk sehirde yasiyorsaniz) o evden ayrilma zamaniniz geldiginde insallah tez zamanda olur mutlaka sizde bir terapi alin emdr , hipnoz yontemleri ile bir doktordan annenizle olan travmalari temizlemek icin bunu siddetle tavsiye ediyorum, ileride iyi bir anne , bu travmalardan kurtulmus bir insan olmaniz icin

Biraz dişini sıkıp atan hayatını kurtar. Çalışmaya baslayinca ayrilirsin bu evden hemen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…