- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.972
- 108
- Konu Sahibi Rebrussahin
-
Anne çalışıyor. Evin sorumluluğu zaten kızların üzerinde. 6+1'de yaşasınlar, evin işlerini kızlar yapmasın, o zaman saygı duysunlar.Anneniz bakarım diyorsa size saygı duymak düşer
Branşınız ne? Hemen atama olur mu? KPSS süreci varsa lütfen sabah çıkın akşama kadar kütüphanede çalışın. Yaşlıya saygı falan diyorlar ama hakeden yaşlıya saygı duyulması taraftarıyım.annenizi insan yerine koymayan kadın şimdi onun yanına yamanmaya çalışıyor.İzmir'de yaşıyoruz zaten olmazsa öyle yapabilirsek yapicaz kardeşimle iş ariyoruz
Muhtaç değil ki. Evi var. Bakacak bekar kızı var. Üstelik ne malı varsa erkek çocuklarına yedirmiş, kızları önemsememiş. Sürünebilir bence. Herkes ettiğini bulsun.Allah' ım kimseyi ele avuca düşürmesin, kimseyi de kimseye muhtaç etmesin inşallah
Çok haklsnz aynı durumda olsam değil odama sokmak eve yaklastrmazdm, elektrik sobası alsin yaksın. Kimi hiç yerine koydysnz yine aynı şekilde annemi yok sayın derdim. Ama benim annem de aşırı merhametli bir kadın.Branşınız ne? Hemen atama olur mu? KPSS süreci varsa lütfen sabah çıkın akşama kadar kütüphanede çalışın. Yaşlıya saygı falan diyorlar ama hakeden yaşlıya saygı duyulması taraftarıyım.annenizi insan yerine koymayan kadın şimdi onun yanına yamanmaya çalışıyor.
Nerede kötü anne dedüm? Nerede sıfır çat7şma dedim? Çocuk sizin banane diyorum. Net değil mi? Keşke okuduğunuzu anlasanız. İnanılmaz cidden.Hala aynı hadsizliği yapıyosunuz, inanılmaz cidden. insan çocuğuyla aynı fikirde olmayınca kötü anne mi oluyor? hatta 2. çocuğum. tek benim istediğim olacak anlayışı hangi cümlemde var. keşke okuduğunuzu anlasanız. iyi anne baba olmak, çocukla sıfır çatışma demek değildir. siz de güya uzmansınız.
Ben KPSS ye hazırlandım ama 2+e1 evde 7 kişi yaşayarak değil. Siz sanırım 60 alınınca atanan bir bölümü falan bitirdiniz. Ya da çok üstün kapasitesiniz var ve yapamayanların telaşını ve emeğini küçümsüyorsunuz. Hatta bence direk öyle yapıyorsunuz. Böyle abartılıyor falan deyince gülesim geliyor. Konu sahibi nasıl abartmasın? 2+1 evde 7 kişi yaşayacaklar. Odaları bile olmayacak. Nerde çalışsın, fikriniz var mı? Anneanne erkek evlat delisi, o evde kız çocuğa huzur vereceğini mi sanıyorsunuz. İşleri kim yapacak? Konu sahibi her şeyi biz yapacağız demiş. Nasıl çalışsın bi açıklayın da o abartanlar (!) rahatlasın biSiz kpss hazırlandınız mı hiç? ben hazırlandım da biliyorum süreci çok iyi. sınavları bu kadar abartmak da bizim topluma özel mesela. noluyormuş kpss'ye hazırlanınca yahu? 5 yaşında çocuk mu bunlar zırttırı pırttırı dikkatleri dağılsın. saçmalık. e kpssden sonra kapısında ambulans bekleyen yetki-yeterlilik sınavlarını girdik biz eşimle. işe de gidiyorduk aynı zamanda. sınav var diye hayat donmuyor da durmuyor da. yetişkin olmak ayrı şey tabii 24 yaşında koca insanları da 5 yaş çocuk kategorisinde indirgemem ben. ben olayda konu sahibi haklı-haksız yorumu yapmadım ki ayrıca. anne-babası kabul ettikten sonra konu sahibine hala laf düştüğünü düşünmüyorum ben. siz düşünebilirsiniz. haddimi aşıp da anneliğinizi sorgulamam bu yüzden. kimseye de bu haddi vermem.
Hala aynı hadsizliği yapıyosunuz, inanılmaz cidden. insan çocuğuyla aynı fikirde olmayınca kötü anne mi oluyor? hatta 2. çocuğum. tek benim istediğim olacak anlayışı hangi cümlemde var. keşke okuduğunuzu anlasanız. iyi anne baba olmak, çocukla sıfır çatışma demek değildir. siz de güya uzmansınız.
size söz hakkı düşmez diyenler çocuklarını nasıl yetiştiriyor acaba merak ettim
Anneanne ve teyzenin yardıma ihtiyacı yok ki?Eğer annesini kızkardeşini seviyorsa ve onlar zor durumdaysa yardım edecek yapacak bişey yok.
Biz yaptık sizde yapincilar yok mu bu devirde bence 60la bile atanmmislardirBen KPSS ye hazırlandım ama 2+e1 evde 7 kişi yaşayarak değil. Siz sanırım 60 alınınca atanan bir bölümü falan bitirdiniz. Ya da çok üstün kapasitesiniz var ve yapamayanların telaşını ve emeğini küçümsüyorsunuz. Hatta bence direk öyle yapıyorsunuz. Böyle abartılıyor falan deyince gülesim geliyor. Konu sahibi nasıl abartmasın? 2+1 evde 7 kişi yaşayacaklar. Odaları bile olmayacak. Nerde çalışsın, fikriniz var mı? Anneanne erkek evlat delisi, o evde kız çocuğa huzur vereceğini mi sanıyorsunuz. İşleri kim yapacak? Konu sahibi her şeyi biz yapacağız demiş. Nasıl çalışsın bi açıklayın da o abartanlar (!) rahatlasın bi
Genel içindi o duam, sürünür sürünmez orası beni hiç ilgilendirmiyor.Muhtaç değil ki. Evi var. Bakacak bekar kızı var. Üstelik ne malı varsa erkek çocuklarına yedirmiş, kızları önemsememiş. Sürünebilir bence. Herkes ettiğini bulsun.
Genele dua etmenin size faydası ne? Evladına her kötülüğü yapan ebeveynler var. Istismar eden hamile birakanlar var. Allah onlari da ele avuca düşürmesin mi gerçekten?Genel içindi o duam, sürünür sürünmez orası beni hiç ilgilendirmiyor.
İhtiyacı olmayan bencil insanların sırf keyfi olsun diye bu çocukları biraz daha mağdur etmek iyilik mi sizce?Size ve ailenize haksızlık yapıldığını düşünüyorsunuz anlıyorum. Anneanne ve teyzeniz ne kadar istemeseniz de akrabağanız. Anne ve babanız onları kabul edecek kadar iyi kalpli insanlar iseler aslında şanslı olduğunuzu gösterir. Ailenizin annenizin kalbini kırmayın. Anneanne yarın bir gün kaç günü kalmış ölürse ve siz kötü davranmış olursanız üzülür ve pişman olursunuz
Ay gerçekten ya bunca şeyin vicdan yükü de bu kızın mı boynuna binecek? Dayılara para yedirirken hiç vicdanı sızlamış mı anneannenin? Bir gün ölüp giderim diye onun adil davranması gerekirdi.İhtiyacı olmayan bencil insanların sırf keyfi olsun diye bu çocukları biraz daha mağdur etmek iyilik mi sizce?Anneanne ölürse malını yiyen dayılara musallat olsun bence , herşeyin üstüne vicdan yükü de bu çocuğa kalmasın bı zahmet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?