• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneci erkekler evlenmesinnn !!!!

Kizlar iyi gunler .. artik daha fazla dayanamayip buraya yazma karari aldimm.. 1 yillik evliyim ikimizinde ailesinden uzakta bi sehirde yasiyoruz. ama sagolsun lanet kaynanam orayada yetisiyo.. esim cok iyi niyetli ve duzgun bir insan ama bir kaynanam var ki birakmiyo.mutlu olalim. Kadin evlendigimzden beri hatta tam nisanlilik doneminde esimi ve beni kiskaniyo bizi kimseyle paylasmak istemiyo .. esimin ailemi sevmesinden onlarla gorusmesinden korkuyo surekli aileme karsi dolduruyo.. esimi kiz gibi yetistirmis illa bi yolunu bulup adami o pis dusunceleri hakkinda ikna ediyo.. benim ailemle gorusmemi onlara olan bagliligimi kabullenemiyo .. kaynanam arayana kadar hersey cook cok guzel ama bi tlfnuyla butun mutlulugumuzun icine ediyo kadin. Kp zaten yok hukmunde.. bi gorumce var hicbisey umrunda degil.. en son kabullenemiyecegim sozler soylemis kv hemde kardesimi arayip gerekirse ailesini silecek diye bende dayanamayip esimi aradim ve iyi olmadigimi ailemin yanina gidip biraz kafami dinlemek istedigimi soyledim.. aksam o gelmeden de evden ayrilip ailemin yanina geldim. 15 gun oldu ne bi arayaan soran ve resmen cehennem gibi geciyor gunlerim nefes alamiyorum nolur dua edin yardin edin lutfenn bi yol gosterin bana cok ihtiyacim var ayni seyleri yasayip sonucunu payladmak isteyenler ozellikle
Bende bana yapılana sustum aileme yapıldı iyice uzak durdum en son akrabam nasibini aldı artık umrumda bile değiller

Duaya inanır mısın bilmiyorum ama yaşlı bi teyze bana bi dua önermişti ben onu okuyorum yüzüne çaktırmadan,daha mantıklı ve merhametli davranıyor, yanında olmadığında da resmine ya da gözünde canlandırarak okuyabilirsin
Bana da gönderir misiniz rica etsem?

Biten evliligim arefesi böyle geçti. Kv doldurdukca, suçum olmadan, sacmasapan seyleri bahane ederek kavga cikartirdi hemde ne kavgalar ettik. Kv piskopat oda oglunu kiskaniyordu ama asil suçu esimde buluyorum çünki kendi beynini kullanmadan önünde olan seye inanmayip kv lafina bakti. Sadce kv degil bütün akrabalarina beni ezdiriyordu hicbirsekilde beni korumadi..seven insan böyle yapmaz. Sonuç ailem aldi beni daha dogrusu terk ettim onu. Kiymetimi bilmedi ve hep arkamdan is çevirdi, özür dileyip kv ile sakli gizli rapor verir gibi konusuyordu. Kendine çeki düzen verseydi bunlar olmayacakti

bir şeyi unutorsunuz galiba. Evlendiğin yada sevdiğin adamın annesi o annesi. Anneler ne kadar kutsal hala bu yaşınıza kadar farkına varamadınız mı? yazıklar olsun asıl sizin gibi bencil insanlar evlenmesin.

bir şeyi unutorsunuz galiba. Evlendiğin yada sevdiğin adamın annesi o annesi. Anneler ne kadar kutsal hala bu yaşınıza kadar farkına varamadınız mı? yazıklar olsun asıl sizin gibi bencil insanlar evlenmesin.

Bencede hiç okumamissiniz. Kaynanalar tarafindan ne zulme ugrayan gelinler var. Körü körüne kv nede kayriliyor.oglunu kiskanan, kontrolu elinden birakmayip ogluyla gelinin aile olmasina izin vermeyenler, hamile lohusa demeden oglunu doldurup gelinini geceyarisi evden kovduranlari zulm edenleri neden kayiriyorsunuz anlamadim

Arkadaşım 5 yillik evliyim biz yakinda oturuyoruz ama yinede herseyimize karisan yetisen bir kaynanam var benimde.ikinci gebeligim su an.kaynanam bi gun bana geldi aksamina kocami arayip karin beni istemedigini soyledi bana bidaha gelmeyin deyip kapatms.esim eve geldi kavga gurultu bana bi damla inanmadi annesine inandi oysaki asla demedim ben oyle bsy.aksamina kanamam basladi hastaneye yatirildim.su an bir hafta oldu kanamam ve riskim devam ediyor. Esim tabiki bin pisman annesine arayip kizmis birdaha karimi sana getirmeyecegim bende gelmeyecegm demis.esimle aramizi duzelttik ama kaynanam benim icin bitti artik.diyecegim şu ki ben asla evden ayrilmadim senin hatan evi terk etmen.dayak tokat olsa git derdim ama kocani evde yalniz birakirsan zaten iyice doldururlar onlar hata etmissin ayrilmamaliydin evden.bence evine git kocanla konus yoksa doldururlar biter bu.canim üzülme artk evlisin fedakarlik yapman gerekiyor
çok geçmiş olsun rabbim evladını sana bağışlasın :KK61:

bariz saçmalamışsın. Saygı hak edilir. Öyle yoldan geçene konumu rütbesi sıfatı var diye dağıtılmaz.

Sen neyin kafasini yasayarak bunlari yazdin acaba cok.merak ediyorummm farkindaysan annesini silsin istemiyorum bile demiyorumnn... hangi anne evladinin yuvasinin huzurunu bozar ogluna bunlari yasatir acabaaa kii o kotu niyetinden bile degil sadece paylasmak istemedigin diye ustune basa basa soyluyorumm... umarim benzer bisey yasadiginda da kendine boyle haykirabilirsin ve bu caresizlikte bogulmazsin hanimefendi......!!!!! Asil sizin gibi bencil insanlarin bu baltalarcasina yukardan konusmalarindan nefret ediyorum.. ne anladin nasil.okudun acabaa buyuk.merak.konusu!!!

Kusura bakma ama, kaynananin eşini tekrar doldurmasi için sen firsat vermişsin..

Ben senin yerinde olsam eşimin işten gelmesini bekler güzelce sakince olanlafi anlatirdim ve onun tavrina göre hareket ederdim. Ailen onlar ne silmesi derse gönül rahatliğiyla evimde dururdum ama annem hakli vs biraz onlarlada ilgilen derse vurur kapiyi çikardim ki ettiği kabahati haksizligi anlasin.

Kusura bakma ama, kaynananin eşini tekrar doldurmasi için sen firsat vermişsin..

Ben senin yerinde olsam eşimin işten gelmesini bekler güzelce sakince olanlafi anlatirdim ve onun tavrina göre hareket ederdim. Ailen onlar ne silmesi derse gönül rahatliğiyla evimde dururdum ama annem hakli vs biraz onlarlada ilgilen derse vurur kapiyi çikardim ki ettiği kabahati haksizligi anlasin.
Bu dediginizi 1 yil boyunca uyguladim ... her defasinda konusarak cozmeyi tercih edip bekledim caba sarfettim ama olmadi iste. Kii ben arayip biraz kafami dinleyip kendime gelmem lazim diye aradigimda annem.ne demis sanki kadincagiz sana bisey mi diyo da annem diyebilir sen bu eve gelin geldin demek yerine gitme aksam bide benden dinle bu konulari yada haklisin annemin dahil olmasi yanlisti ozur dilerim deseydi (ki 1 yil boyunca hicbizaman kabul etmedi) emin ol evimi birakip gelmeyi asla aklimin ucundan bile gecirmezdimm..

Kizlar iyi gunler .. artik daha fazla dayanamayip buraya yazma karari aldimm.. 1 yillik evliyim ikimizinde ailesinden uzakta bi sehirde yasiyoruz. ama sagolsun lanet kaynanam orayada yetisiyo.. esim cok iyi niyetli ve duzgun bir insan ama bir kaynanam var ki birakmiyo.mutlu olalim. Kadin evlendigimzden beri hatta tam nisanlilik doneminde esimi ve beni kiskaniyo bizi kimseyle paylasmak istemiyo .. esimin ailemi sevmesinden onlarla gorusmesinden korkuyo surekli aileme karsi dolduruyo.. esimi kiz gibi yetistirmis illa bi yolunu bulup adami o pis dusunceleri hakkinda ikna ediyo.. benim ailemle gorusmemi onlara olan bagliligimi kabullenemiyo .. kaynanam arayana kadar hersey cook cok guzel ama bi tlfnuyla butun mutlulugumuzun icine ediyo kadin. Kp zaten yok hukmunde.. bi gorumce var hicbisey umrunda degil.. en son kabullenemiyecegim sozler soylemis kv hemde kardesimi arayip gerekirse ailesini silecek diye bende dayanamayip esimi aradim ve iyi olmadigimi ailemin yanina gidip biraz kafami dinlemek istedigimi soyledim.. aksam o gelmeden de evden ayrilip ailemin yanina geldim. 15 gun oldu ne bi arayaan soran ve resmen cehennem gibi geciyor gunlerim nefes alamiyorum nolur dua edin yardin edin lutfenn bi yol gosterin bana cok ihtiyacim var ayni seyleri yasayip sonucunu payladmak isteyenler ozellikle
Kv aynısı benim babaannem hatta bin beteri.:işsiz:babam annesi ne derse onu yapar.torun sahibi babam,yinede anneci.mesela babaannem bebeğin ismine karar verdi bu olcak dedi ve dediği de oldu.:63:ilerde evlatlarınızla ilgili kararlara bile anne olarak siz değil,kv karar verecek.hiçkimse değişmezzzzz.annem yıllardır çekiyor bu durumu.siz de bi ömür çekmeye hazırsanız buyrun devam edin.:KK14:

Back
X