- Konu Sahibi nazda_evli
-
Arkadaşım hayatın acımasızlıklarına ve gidişatına kapılmış kendini mutlu olmak için zorlamışsın direnmişsin ve sonunda ne olursa olsun sevdiğin insanla evlenmişsin.Böyle şanssızlıklar her insanın başına gelebilir elbette.Sen sadece bir örneksin.Hepimizin evladı olacak birgün.Hepimizin evladının başına gelebilir senin yaşadıkların.Senin hikayenden malzeme çıkarmak isteyen kayınvalide gün gelir utanacaktır bu söylediklerinden.Sen her zaman saygından ödün verme!Onlara ne kadar güzel eşine yuvasına sahip çıkan bir gelin olduğunu ıspatla!Kayınvalidenin yazdığı hikaye nitekim Allah korusun doğruda olabilirdi.Fakat eşiniz kabul ettikten sonra herkese.....düşer..Diye bir laf vardır bilirsiniz.Çok sert bir cümle oldu kusura bakmayın ama gerçekten hamilesin ve neler konuşuluyor arkandan..
Kulaklarını tıka,üzme kendini,bebeğine odaklan.Sen üzülünce bebeğin de hisseder.
Bir süre bu konularla ilgilenme,sorma bile.
Eşine de rica et,sana anlatmasın,mümkünse kendisi halletsin ailesiyle sorunlarını.
Siz diyormuş, yapıyormuş, ediyormuşları ciddiye aldığınız sürece hem kendinizi hemde başkalarını daha çok üzersiniz.
Kendiniz duymadığınız birşeyi ciddiye almayın.Eğer yerinizde ben olsaydım.Benim kayınvalidem böyle birşey demez diye çıkışır. Bu konuşmayıda kayınvalideme anltıdım, dediyse dediğinden utanır.
bende doğum yapalı 1.5 sene oldu harika bir kızım var hamileyken buna benzer durumu bende yaşadım ve işin kötüsü eşimde yanımda olamadı ailesi daha önemliydi.ama herşeyi bırak ben yaşadım sen yaşama aklına takma bırak kim nederse desin çünkü ben kızımı bu yüzden emziremedim sütüm kaçtıkızımı emziremedim ve tek dileğim allah bunu bana göstersin ki acım hafiflesin o nunda canı benimki kadar yansın.sakın arkadaşım sakın bebeğini düşün film seyrediyormş gibi düşün hiçbirşey bebeğinden daha önemli olamaz.dinleme kimseyi zor olacak ama sakın sakın bebeğini düşün ben çok üzgünüm hala bebeğimi emzirememekten sakın .............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?