Anneciğim ne kadar da haklıymış

nazda_evli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
83
1
0
Ankara
gerçekten son günler de bunalımlar geçiriyorum
Annem hep kızım sen sadece eşinle değil onun tüm ailesiyle evleniyorsun derdi de kızardım ne alakası var anne ben kocamla mutlu olduktan sonra kimse benim huzurumu bozamaz derdim ne kadar da haklıymış annem
yaşadıklarımı özet geçeceğim. Ne benim ailem eşimi istedi ne de eşimin ailesi beni. Ayrıldık ben başka biriyle nişanlandım fakat yapamadım ondan ayrılıp eşime kaçtım evlendik ama aileler tarafından dışlandık sonra ben ailemle barıştım benim ailem eşimi kabullendi ama onun ailesi bir türlü beni gelinleri olarak görmediler.
Sonra geçen haftalarda eşimin ailesi bizden borç para istediler kaynıma ev almışlardı ödeyememişler 7-8bin borç istediler ve o parayı almak için bize geldiler kayınvalidem öyle kötü davrandı ki eşimde 7-8 bin vermekten vazgeçti sadece 2bin verdi ve gittiler.
tabi dedikodular da bu olayla aya vardı gezdiği her yerde ben ona gelinim demem oğlumun hatrı var diye evine gittim (ki yalan para almak için geldiler) o benim oğluma başkasıyla nişanlıyken düğününe 2hafta varken nişanlısını bırakıp kaçtı geldi oğluma geldiğinde bakire olduğuna bile inanmıyorum resmen oğluma kendini yamadı diyormuş. Şu an hamileyim ve hamileliğimi zehir ettiler bana hakkımı helal etmiyorum asla
Eşimde duydu şok oldu annesini aradı öyle olsa bile seni ne ilgilendirir anne ben kabul ettikten sonra dedi eşime telefonda nasıl bağırıyor oğlum seni okutup üfletip kandırmışlar bizden koparmaya çalışıyorlar falan diye
başıma bunların gelebileceğini hiç tahmin etmemiştim

Son düzenleme:
Ahh ahh bir yuva kurulmus
ustelik hamilesin bu sozler revami?
yanlisinizda dogrunuzda sizi ilgilendirir
umarim esini fazla etkilemezler
esin arkandaysa sende hic takma
sadece sana namusuna laf soylemelerine
izin vermemesini iste esinden
ve mutlu olmaya bakin

Arkadaşım hayatın acımasızlıklarına ve gidişatına kapılmış kendini mutlu olmak için zorlamışsın direnmişsin ve sonunda ne olursa olsun sevdiğin insanla evlenmişsin.Böyle şanssızlıklar her insanın başına gelebilir elbette.Sen sadece bir örneksin.Hepimizin evladı olacak birgün.Hepimizin evladının başına gelebilir senin yaşadıkların.Senin hikayenden malzeme çıkarmak isteyen kayınvalide gün gelir utanacaktır bu söylediklerinden.Sen her zaman saygından ödün verme!Onlara ne kadar güzel eşine yuvasına sahip çıkan bir gelin olduğunu ıspatla!Kayınvalidenin yazdığı hikaye nitekim Allah korusun doğruda olabilirdi.Fakat eşiniz kabul ettikten sonra herkese.....düşer..Diye bir laf vardır bilirsiniz.Çok sert bir cümle oldu kusura bakmayın ama gerçekten hamilesin ve neler konuşuluyor arkandan..

bir yuva kurulmuş ve ortada bir çocuk var böle laflara ne gerek var kiii yaaaa off offf sen kendini biliosan sorun yok cnm boşver takma kafana hamile hamileee üzme kendiniiii eşin arkada anladığım kadarıyLA Süpeer bu da

Alsin dursun gunahini. Cehennemde katmerli yanacak bu tip kaynanalar. Kocan arkandaymis Allahtan. uzulme canim, herkes hakettigini yasayacak. Cennet de bu dunyada cehennem de.

bu çok şey yaşadım birçok insanın cesaret edemeyeceği şeyler evet hatalarım oldu ama vallahi tek bir şeyden çok korktum o da İFTİRA ve şu an çok korktuğum şeyle karşı karşıyayım yaa ben artık oğlunun karısı olmuşum öyle bir şey olmuş olsa bile onun örtbas etmesi lazım eğer bu söylenti ailemin kulağına giderse ortalık hepten karışacak

Kulaklarını tıka,üzme kendini,bebeğine odaklan.Sen üzülünce bebeğin de hisseder.
Bir süre bu konularla ilgilenme,sorma bile.
Eşine de rica et,sana anlatmasın,mümkünse kendisi halletsin ailesiyle sorunlarını.

keşke öyle olabilse gözümün yaşa kurumuyor bırakmıyorlar yakamızı

Siz diyormuş, yapıyormuş, ediyormuşları ciddiye aldığınız sürece hem kendinizi hemde başkalarını daha çok üzersiniz.

Kendiniz duymadığınız birşeyi ciddiye almayın.Eğer yerinizde ben olsaydım.Benim kayınvalidem böyle birşey demez diye çıkışır. Bu konuşmayıda kayınvalideme anltıdım, dediyse dediğinden utanır.

Siz diyormuş, yapıyormuş, ediyormuşları ciddiye aldığınız sürece hem kendinizi hemde başkalarını daha çok üzersiniz.

Kendiniz duymadığınız birşeyi ciddiye almayın.Eğer yerinizde ben olsaydım.Benim kayınvalidem böyle birşey demez diye çıkışır. Bu konuşmayıda kayınvalideme anltıdım, dediyse dediğinden utanır.

yazıkk ne aileler var yaa..şu ölümlü dünyada bugün varsın yarın yoksun..ne kaybederlerki gelinlerini kendi kızları gibi görüp sevseler anlayışlı olsalar...ama yokkk ciğerlerine işlemiş fesatlık kıskançlık....her kayınvalide bir değil ama bunlar gibilerin hepsi cehennemlik...ne yapsan müstehak....

bak güzel kardeşim bütün bunlara prim verme..hattaa duyduğun bütün bu çirkinlikleri aç telefonu kayınvalidene söyle..onu kınaki birdaha yüzüne bakmaya yüzü olmasın....o yüzsüzdür o utanmazdır filan deme..öyle görünür ama herkesten akıllıdır onlar....neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok iyi bilirler....sizi çok ayıpladım herşeyime laf söyleyebilirsiniz ama namusuma şerefime laf söyleyemezsiniz..hadi benden çekinmiyorsunuz sizin Allahtan damı korkunuz yok de..yani nebiliyim bir şekilde bertaraf etmeye bak..ama sakın eşinle aranı bozma canım..

çok üzüldüm..hamilesin üstelik.. söylenenleri ailene aksettirme..daha kötü olmasın..
eşin yanında ise hiç üzülme..

kesinlikle annelerimizin ayağının altını kaldırıp öpsek anca.... benim de bugüne kadar annem hislerinde hiç ama hiç yanılmadı evet malesef ki bu çok doğru bir laf evlenince yanlızca eşinle değil aynı zamanda eşinin ailesiyle de evlenmiş oluyorsun... Gerçekten yaşadıklarınız hiç şık şeyler değil... Bir kere o nasıl bir anne ya nasıl bu kadar acımasız bu kadar gaddar olabilir neticede sen artık oğlunun namususun el var alem var nasıl olurda sağda solda kendi oğlunun eşi için böyle konuşmalar yapabilir allahım neler var dünyada ya gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. ama eşinize bu durumda çok şey düşüyor kesinlikle öyle bir anneye anne bile denmez yaa mecburen annesi işte ama sizi de onu da taşımasını bilsin
ne olur siz de çok fazla sıkmayın canınızı yapacak bişey yok allaha havale edin kötüyle kötü olsan ne olacak ki ama ne evinize ayak bassın bu laflardan sonra ne de siz onun evine! TERBİYESİZ

Güzel kızım sen sen ol eşinin ailesinden uzak dur olan olmuş evli olanların çoğu kaynana derdi çekiyor sadece sana yapılmıyor, en azından eşin senden yana umarım hep böylede kalır

eşim aradı annesini konuştu yanımda ben söylemedim demiyor kii söylediğini kabul ediyor üstüne üstlükte eşimin kafasını karıştırmaya çalışıyor az önce de benim telefonuma mesaj atmış kaynanam sen oğlumu benden soğuttun sende karnında ki çocuğunun hayrını görme yazmış ki ben asla annesi hakkında kötü konuşmadım hep aramı iyi tutmaya çalıştım eşime bir gün olsun senin ailende şöyledir demedim​

keşke istedikleri 7-8bini verseydik istedikleri parayı alamadılar diye neler ettiler kayınpederimi arayıp konuşacağım ben size ne yaptımda annem bana bunları söyledi diyeceğim çünkü kaynanamla konuşulmaz o kadar çirkefleşmiş ki ben onunla muhattap olamam

Son düzenleme:
üç maymunu oynycksn tatlım bak ne güzel bebişde yolda...gerisi boşşşş kimse kimseyi sevmek zorunda değil sen bircok insanın yapamadığı cesareti göstermissin doğrun yanlışın sadece seni ilgilendirir...mutluluklar cnm

bende doğum yapalı 1.5 sene oldu harika bir kızım var hamileyken buna benzer durumu bende yaşadım ve işin kötüsü eşimde yanımda olamadı ailesi daha önemliydi.ama herşeyi bırak ben yaşadım sen yaşama aklına takma bırak kim nederse desin çünkü ben kızımı bu yüzden emziremedim sütüm kaçtıkızımı emziremedim ve tek dileğim allah bunu bana göstersin ki acım hafiflesin o nunda canı benimki kadar yansın.sakın arkadaşım sakın bebeğini düşün film seyrediyormş gibi düşün hiçbirşey bebeğinden daha önemli olamaz.dinleme kimseyi zor olacak ama sakın sakın bebeğini düşün ben çok üzgünüm hala bebeğimi emzirememekten sakın .............

ne kadar mutluyum derken olanlar oldu biricikim canım ciğerim yavruma bir şey olacak diye korkuyorum her şeye rağmen Rabbim onu bana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…