Anneciğim ne kadar da haklıymış

çok şükür şuana kadar hiç bir sorun yaşamadık tek sorun eltim ve onun kıskançlıktan yaptıkları.. yine de eşimin ailesi seviyeli insanlar gerçekten(eltim dışında)

bnm eşimde cevabını veriyor ama ailesi uğraşmaktaan vezgeçer inşallah sizinle aramızdaki fark sizin eşinizin ailesi seviyeli insanlar benimkiler ise ortada

ayyyyy tam benim kaynana gibiymiş aman allah korusun böylelerinden. benide istemedi eşimin tarafı ama benim ailem eşimi çok seviyordu. bizde ayrıldık ama fazla uzun sürmedi yine devam ettik etraf ayrıldığımızı zannediyordu sadece öyle olduğu halde kaynanam yamadın kendini dedi düşün artık. bunlarda utanma arlanma diye bişey yok. uzak duracaksın bu kdar basit. valla senelerdir uğraşmaktan bıktımda en ufak bişeyde eşime patlıyorum artık istemiyorum ne anneni ne ablanı diyorum. allah sabır versin sana cnm üzme kendiniağzı olan konuşur kendisini konuşur. demekki onalr kendileri yamanmışalrda bizleride öyle zannediyorlar cnm.

canım bırak konuşsun, kime ne? kocan sana sahip çıkıyor mu çıkıyor gerisini boşwer. allahtan bile korkmuyor demekki kadın, iftira atmak ne demek ya bırak bulsun belasını

canım benim...Çoook şanslısın ki eşin arkanda.Hem de "eşim evlendiğimizde bakire olmasada kimseyi ilgilendirmez" diyecek kadar medeni ve kendine güvenen bir insan.O cadoloz kayınvalideye rağmen imrendim sana.Eşin doğru söylüyor senin bakireliğini sorgulamak kimsenin haddine düşmemiş ama o geri kafalı kaynanan anlamaz zaten bunu.Evlenmeden öncede insan başkasını çok sevip değer verip bu özel duyguları, cinselliği paylaşmış olabilir bu o insanı kötü kalpli yapmaz, ama bir başkasının arkasından dedikodu yapmak hele ki bu kişi geliniyse aileden biriyse bu insanı kötü kalpli ve namussuz yapar.İnsanı davranışlarındaki fesatlık, düşüncelerindeki kötülük namussuz yapar.Kaynanan namussuzun teki...Ayrıca senin bekaretini nereden biliyormuş, sizin ilk gecenizde yanında mıymış? kaynanan gelip bana gelinim böyle böyle diyecek bak nasıl cevabını yapıştırırım, eşekten düşmüşe döner...Bence bir daha yüzüne bakma evine de alma...Eşinde arkanda zaten.O aldıkları parada haram olsun, zıkkım olsun...Yamamışmışsın valla onlar kendilerini oğullarına yamamaya çalışıyorlar.Bir daha sana soğutmuşsun falan diye mesaj atarsa iyi yapmışım dersin, eşini böyle anneden soğutursan sevaba girersin zaten

kızlar dün kayınpederimi aradım ve ona duyduğum her şeyi kayınvalidemin eşime söylediklerini bana attığı mesajı her şeyi anlattım ben size ne yaptım baba oğlunuzu çok sevdim onun için her şeyi göze aldım çıktım bu kapıya geldim böyle olsun diye mi geldim ben sizin yabancınız değilim gelininizim neden hala beni kabullenmiyorsunuz kendimi geçtim daha doğmamış çocuğumun bile hakkında konuşuyorsunuz dedim kayınpederim hiç bir şey diyemedi ben annenle konuşurum bunlardan benim haberim yoktu ben seni kabullenemem belki ama hakkında da kimsenin ileri geri konuşmasına izin veremem dedi. Kızlar inşallah her şey yoluna girer iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bunca zamana kadar söyleyemediğim her şeyi söyledim en azından içimde kalmadı diye düşünüyorum​
.

ben seni kabullenemem belki ama bu ne demek cnm yaa kabullenemem alah aşkına boşver çeneni yorma artık ne söylerlerse söylesinler bırak ne halleri avrsa görsünler. bende çok uğraştım ama olmuyor olmuyor tekrar tekrar acı çektiriyorlar en iyi duyma görme. benimde kayınpederim eşime ben anneni 40 senedir susturamadım ki şimdi sustursam demiş. bende eşime madem o susturmuyor sende beni susturmayacaksın bundan sonra demiştim. dök içinde ne varsa hiç konuşturma onalrı. kendilerini ne halt sanıyor bunlar yaa. boşver bebişini düşün bakalım bebeiş olunca görmeye gelmeye yüzleri olacakmı terbiyesizlerin.

inanın artık beni kabullenip kabullenmemeleri önemli değil yeter ki o fitne dilleriyle yuvama müdahale etmesinler ama beni kabullenseler de ben yine bana kötülük ettiler demem üstüme düşen neyse yaparım​

Bence iyi yapmışsın arayarak.

evet iyi olur mu diye tereddütle aradım ama iyi oldu herhalde kaynanam aradı o konuşmadan sonra sen beni şikayetmi ediyorsun dedi bende bu şikayet etmekse evet ediyorum dedim oda sen şimdi beni tehditte edersin dedi bende neden tehdit edipte seviyesizleşeyim ki dedim benim derdim ne sen ne de bir başkası ben ne zorluklar atlatıp senin oğlunla yuva kurmuşum böyle basit şeylere pebuç bırakacağımı mı sanıyorsun dedim ben şu an böyle konuşuyorsam bunun tek sebebi sensin anne bir insanın namusu bu kadar mı ortalara atılır tabi senin kızın yok sen anlamazsın dedim kusura bakma ama böyle saçma sapan şeylere takılıpta ben evliliğime zarar vermem bunu koy aklına dedim eğer evime benim gelinimin evidir der edebinle gelir edebinle gidersen kapım açık yok böyle fitne fesat çıkaracaksan gelme evime ilk başta siz yoktunuz biz siz olmadan kurduk hayatımızı siz olmadanda devam ettirebiliriz dedim yoksa diyeceğin bir şey hayırlı akşamlar dedim ve kapattım bakalım bu konuşmadan sonra neler olacak inanın çok merak ediyorum biraz da korkuyorum böyle konuşmasam daha mı iyi olurdu acaba:44:​

Konuşsan da konuşmasan da senin hakkında atıp tutmuyor muydu zaten ondan korkan onun gibi olsun.
Demek ki kayın baban , kaynana çıkışmış
Oh iyi olmuş.
Yüzleşmekten korkarsan daha çok olur , yüzleşerek en iyisini yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…