canım benim...Çoook şanslısın ki eşin arkanda.Hem de "eşim evlendiğimizde bakire olmasada kimseyi ilgilendirmez" diyecek kadar medeni ve kendine güvenen bir insan.O cadoloz kayınvalideye rağmen imrendim sana.Eşin doğru söylüyor senin bakireliğini sorgulamak kimsenin haddine düşmemiş ama o geri kafalı kaynanan anlamaz zaten bunu.Evlenmeden öncede insan başkasını çok sevip değer verip bu özel duyguları, cinselliği paylaşmış olabilir bu o insanı kötü kalpli yapmaz, ama bir başkasının arkasından dedikodu yapmak hele ki bu kişi geliniyse aileden biriyse bu insanı kötü kalpli ve namussuz yapar.İnsanı davranışlarındaki fesatlık, düşüncelerindeki kötülük namussuz yapar.Kaynanan namussuzun teki...Ayrıca senin bekaretini nereden biliyormuş, sizin ilk gecenizde yanında mıymış? kaynanan gelip bana gelinim böyle böyle diyecek bak nasıl cevabını yapıştırırım, eşekten düşmüşe döner...Bence bir daha yüzüne bakma evine de alma...Eşinde arkanda zaten.O aldıkları parada haram olsun, zıkkım olsun...Yamamışmışsın valla onlar kendilerini oğullarına yamamaya çalışıyorlar.Bir daha sana soğutmuşsun falan diye mesaj atarsa iyi yapmışım dersin, eşini böyle anneden soğutursan sevaba girersin zaten