cnm belliki sancısı var panikleme gazdır mutlaka biraz çok az şekerli su verebilirsin bir çay kaçığı falan yada kimyonlu su dicem ama daha çok ufak kimyonlu suyu vermelimi kararsızımMerhaba kızlar 10 günlük bir yeğenim var ve şuan en az iki saatliğine bana emanet fakat On gündür mutlu uyuyan gaz sorunu olmayan acıkmadıkça ağlamayan uslu bebek bu sabah durmuyor durmuyor. Bacaklarını yukarı çekiyor kıvranıyor kıpkırmızı kesilip ağlıyor içim gitti resmenben mi bakamadım yoksa gazı mı var nazar mı değdi yoksa annesini mi istiyor. Ablam süt sağdı bıraktı onu verdim altını aldım kucağımda pışpışladım ama 5 dakikaya bir yüzünü ekşitip ağlıyor anneler yardım edin bu minik kızın nesi var şuan bile bacağımda sallıyorum ama mıkır mıkır bir türlü rahat uyumuyor
Merhaba kızlar 10 günlük bir yeğenim var ve şuan en az iki saatliğine bana emanet fakat On gündür mutlu uyuyan gaz sorunu olmayan acıkmadıkça ağlamayan uslu bebek bu sabah durmuyor durmuyor. Bacaklarını yukarı çekiyor kıvranıyor kıpkırmızı kesilip ağlıyor içim gitti resmenben mi bakamadım yoksa gazı mı var nazar mı değdi yoksa annesini mi istiyor. Ablam süt sağdı bıraktı onu verdim altını aldım kucağımda pışpışladım ama 5 dakikaya bir yüzünü ekşitip ağlıyor anneler yardım edin bu minik kızın nesi var şuan bile bacağımda sallıyorum ama mıkır mıkır bir türlü rahat uyumuyor
Ablam dün gece karabiberli bir yemek yedi acaba o mu gaz yaptı kicnm belliki sancısı var panikleme gazdır mutlaka biraz çok az şekerli su verebilirsin bir çay kaçığı falan yada kimyonlu su dicem ama daha çok ufak kimyonlu suyu vermelimi kararsızım
kuzum karabiber gaz yapmaz bakliyat yemediyse.......Ablam dün gece karabiberli bir yemek yedi acaba o mu gaz yaptı ki
Şimdi de hıçkırık tuttu yavruyubacaklarını çekmesi gaz gibi.. anneyi arıyor da olabilir huysuzlanmıştır.. bir de sen sakin ol ki o da sakinleşsin.. kucağında dolaştır sakin sakin fısılda kulağına anlat birşeyler benimki hemen ağlamayı unutur sakinleşirdi.. kolay gelsin..
ilahi valla bende gülüyom kız sen niye ağlıyon...hıçkırık tuttuysa rahatlar birazdanŞimdi de hıçkırık tuttu yavruyuben ağlıyorum o ağlıyor nasıl içim gitti ya
Hemen deniyorumyüksek ihtimal gazı var bacakları karnına dogru cektiğine göre..sırt üstü yatır karnına masaj yapabilirsin bacaklarını bebegın karnına dogru cek asagı bırakabilirsin gazı oldugu için sürekli süt isteyecektir daha fazla süt verme önce gazını cıkarmaya calıs kucagında gezdirmek biraz sakinlestiriyor gazdan 3 aydır ceken bir anne olarak yazdım mesajımı bana fayda edıyor bunlar
Yok bu kız :) abisinde vardı gaz çok çekti bu biraz daha rahat derken başladı işte bugünayrıca gaz sorunları 10-15. günlerde baslıyor bebek erkek sanırım en cok gaz sorunu erkeklerde oluyor 3 ayda inanılmaz deneyim sahibi oldum :)
Selam radyolog:) temmuz annelrinden hatrladim seni. Senin sehzade de gazli cikti demek, benimki de canima okudu ya gaz yuzunden. Cumartesi 3 ay doluyor insallah toparlariz:)hıckırık geldiyse mecburen biraz süt vermen gerekli ağlama bir şey olmaz bebek bu ağlayacak onu engelleyemeyız ( bende ilk zamanlar ağlardım ama öğrendim ağlanacak birsey olmadıgını :)
Şimdi de hıçkırık tuttu yavruyuben ağlıyorum o ağlıyor nasıl içim gitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?