anneler acil yardım

bg_bk

üvercinka*
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
387
235
53
Merhaba kızlar 10 günlük bir yeğenim var ve şuan en az iki saatliğine bana emanet fakat On gündür mutlu uyuyan gaz sorunu olmayan acıkmadıkça ağlamayan uslu bebek bu sabah durmuyor durmuyor. Bacaklarını yukarı çekiyor kıvranıyor kıpkırmızı kesilip ağlıyor içim gitti resmen ben mi bakamadım yoksa gazı mı var nazar mı değdi yoksa annesini mi istiyor. Ablam süt sağdı bıraktı onu verdim altını aldım kucağımda pışpışladım ama 5 dakikaya bir yüzünü ekşitip ağlıyor anneler yardım edin bu minik kızın nesi var şuan bile bacağımda sallıyorum ama mıkır mıkır bir türlü rahat uyumuyor

cnm belliki sancısı var panikleme gazdır mutlaka biraz çok az şekerli su verebilirsin bir çay kaçığı falan yada kimyonlu su dicem ama daha çok ufak kimyonlu suyu vermelimi kararsızım

Kucagina al sirtini hafifce sivazla annm oyle yapardi ay kiyamam canim ya

bacaklarını çekmesi gaz gibi.. anneyi arıyor da olabilir huysuzlanmıştır.. bir de sen sakin ol ki o da sakinleşsin.. kucağında dolaştır sakin sakin fısılda kulağına anlat birşeyler benimki hemen ağlamayı unutur sakinleşirdi.. kolay gelsin..

cnm belliki sancısı var panikleme gazdır mutlaka biraz çok az şekerli su verebilirsin bir çay kaçığı falan yada kimyonlu su dicem ama daha çok ufak kimyonlu suyu vermelimi kararsızım
Ablam dün gece karabiberli bir yemek yedi acaba o mu gaz yaptı ki

Karnina zeytin yagiyla masaj yap, iyi gelecektir, annem oyle yapardi yegenlerime hemen susarlardi bebisler.

Şimdi de hıçkırık tuttu yavruyu ben ağlıyorum o ağlıyor nasıl içim gitti ya

yüksek ihtimal gazı var bacakları karnına dogru cektiğine göre..sırt üstü yatır karnına masaj yapabilirsin bacaklarını bebegın karnına dogru cek asagı bırakabilirsin gazı oldugu için sürekli süt isteyecektir daha fazla süt verme önce gazını cıkarmaya calıs kucagında gezdirmek biraz sakinlestiriyor gazdan 3 aydır ceken bir anne olarak yazdım mesajımı bana fayda edıyor bunlar

hıckırık geldiyse mecburen biraz süt vermen gerekli ağlama bir şey olmaz bebek bu ağlayacak onu engelleyemeyız ( bende ilk zamanlar ağlardım ama öğrendim ağlanacak birsey olmadıgını :)

Ya ablam çok uslu diye güvenip bıraktı şimdi geldiğinde üzülecek sırtını sıvazladım omzuma alıp şimdi tekrar bacağımda sallıyorum uyuyacak gibi ama bacaklarını kasıyor

ayrıca gaz sorunları 10-15. günlerde baslıyor bebek erkek sanırım en cok gaz sorunu erkeklerde oluyor 3 ayda inanılmaz deneyim sahibi oldum :)

Hemen deniyorum

ayrıca gaz sorunları 10-15. günlerde baslıyor bebek erkek sanırım en cok gaz sorunu erkeklerde oluyor 3 ayda inanılmaz deneyim sahibi oldum :)
Yok bu kız :) abisinde vardı gaz çok çekti bu biraz daha rahat derken başladı işte bugün

hıckırık geldiyse mecburen biraz süt vermen gerekli ağlama bir şey olmaz bebek bu ağlayacak onu engelleyemeyız ( bende ilk zamanlar ağlardım ama öğrendim ağlanacak birsey olmadıgını :)
Selam radyolog:) temmuz annelrinden hatrladim seni. Senin sehzade de gazli cikti demek, benimki de canima okudu ya gaz yuzunden. Cumartesi 3 ay doluyor insallah toparlariz:)

birde eger cok tok değil ise yüz üstü yatırıp başını bir yana cevirdikten sonra popoya ve sırta hafif vurabilirsin bu da cok iyi geliyor insallah kolay cıkarar gazını

tecrübesizliği anlamıştır
sevgiyle kucakla ve rahat bir sekilde geçecek diye fısılda. gaz ağrısı olmuş. kucakta yürü hareketle geçer. yalnız sakin ol
ya da kolunun üzerinde karın üzeri vaziyette tut

Şimdi de hıçkırık tuttu yavruyu ben ağlıyorum o ağlıyor nasıl içim gitti ya

sen ağlarsan o da ağlar ama yaa kıyamam sana sakin ol.. kucağına aldığında senin kalp atışını bile hissedip huysuzlanır bebekler.. ağlamaktan hıçkırık olur üzülme.. ev sıcaksa üzeri hafif olsun ağlamaktan sıkılmıştır terlemesin çok..

offf hemde ne gaz ilk 1 ay resmen o ağladı ben ağladım taze anne olmuşum,lohusayım hava cehennem gibi birde oğlusun gazı ben ağlamayımda kım ağlasın ama sonra öğrendım kı benım daha sabırlı olmam lazım 2. ayı biraz daha rahat gecırdık 25i 3. ay doluyor umutluyum bu aydan dr gecer dedı ama bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…