anneler acil yardım

cnm bebeği sırt üstü sert bir zemine yatırıp kollarını yukarı aşağı yana çarpraz hareket ettir sonra bacaklarını bisiklet sürüyormuş gibi hareket ettir(bu kısım önemli
sonra karnı senin omzuna gelecek şeklde sırtını sıvazla yavaş yavaş elinle sırtına vur

iyi gelecektir

Minik yeğenim ilk bombayı oldukça gürültülü patlattı :) ama devamı gelecek gibi karnı hala gurul gurul.. Söylediklerinizi aynen uyguladım hepinize teşekkür ediyorum öpücüklerimi gönderiyorum :)

Minik yeğenim ilk bombayı oldukça gürültülü patlattı :) ama devamı gelecek gibi karnı hala gurul gurul.. Söylediklerinizi aynen uyguladım hepinize teşekkür ediyorum öpücüklerimi gönderiyorum :)

oooo süper rahatlamıştır yavrucak sanada deneyim olmuştur :)

oooo süper rahatlamıştır yavrucak sanada deneyim olmuştur :)
Sormayın bu sayede evlenir evlenmez değil de azıcık zaman geçince çocuk yapmaya karar verdim şaka bir yana iyi oldu artık bunu başardım ya gerisi gelir hep bakarım bu miniğe ben :)

gazını sana saklamış teyzesi / halası :) biraz daha rahatlasın uyur inş. :)

Şimdi de hıçkırık tuttu yavruyu ben ağlıyorum o ağlıyor nasıl içim gitti ya
hıçkırık gazının tam çıkmadığının göstergesi...kucağında gezdir..karnına masaj yap göbeği düştümü...düşmediyse kenarlarından parmak uçlarınla hafif hafif masaj yap... gazın başladığı dönemler...daha çok böyle günler geçirecek...

Göbeği çok erken düştü ama etrafı hala yeşil yeşil. Bezi de alttan bağladım. Rahatladı biraz ama ara àra sancısı geliyor ya

Göbeği çok erken düştü ama etrafı hala yeşil yeşil. Bezi de alttan bağladım. Rahatladı biraz ama ara àra sancısı geliyor ya
daha yeni başlıyor böyle gazlı günlere devam....gaz ilaçları alacaksınız gerçi çok bir işe yaramıyorlar... bebek yiyip içip azla hareket edemediği için yediklerini sindirmeye çalışan yarı olgunlaşmış zavallı bağırsakları gaz üretiyor... annenin yediğiyle alakalı gibi olsada tam olarak öyle değil... bağırsak bakterilerinin sindiremeye çalıştıkları şeyle başa çıkabilmesi için çoğalmasından dolayı gaz birikiyor.. harekette az olunca orada birikip kalıyor...ve arkasından sancı ve ağlama ...geçmiş olsun.

Çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim :) bebek bu tabi biraz zorlukla büyüyecek.. Biz onun 10 günlük usluluğuna aldandık diyelim :)

Çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim :) bebek bu tabi biraz zorlukla büyüyecek.. Biz onun 10 günlük usluluğuna aldandık diyelim :)
bu gaz yüzünden acemiliğimden 3 defa acillik olduk...susturulamayan ve sürekli ağlayan bir bbek...kesin bir yerini kırdım gazdan bu kadar ağlarmı diye düşündüm hep...şimdi kendi hareketli gazını kendi çıkarıyor...ama o zamana kadar gazı çıksın rahatlasın diye sallamaya alıştı...denemediğim şey kalmadı... masaj ,sallamak ve kucakta gezdirmekten daha çok işe yarayan birşey görmedim... kimyon, bilimum gaz ilaçları,anason,rezene vb. azaltmış olabilir ama tık diye kesen mucize bir çözüm yok...içirilen yağlar ve diğerleri.....kakasını kolay yapmasına yarıyor...zaten kaka bezine ulaşana kadar çektireceği sancıyı çektiriyor... 5 aylık kzıım ve arada hala oluyor...ama o kabus uykusuz geceler günler geride kaldı şükür...Allah sizde bebeğede kolaylık versin... güle güle sağlıla büyütün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…