kuzum bizim dr da acile goturme dedi , acilde cocuk doktoru yok , bi kere goturdum yanlis teshis koydular dokrorumuz da cok kizmistiAbla anneme yazdıklarını attım.
götürmesin acilde gözüne bir şey yapmazlar ateş için de evde düşürmeye çalışsın olmazsa ilerleyen saatlerde götürsün acile gelen bebek daha kötü oluyor hele kalabalıksa,büyük ihtimalle şimdi çocuk doktoru yoktur acilde dedi. yanlış yönlendirmek istemem yine de.
mila yataktan düştükten sonra mı oldu bu göz yani fark etmedin mi acaba yoksa yeni mi oluyor? ay ciddi bir şeyi olmasın ya lütfen.
cok agladi ilk dustugunde ben kucagimda sakinlestirince sustuAbla dustukten sonra aglamismiydi? Yoksa duraksadi mi?
kuzum bizim dr da acile goturme dedi , acilde cocuk doktoru yok , bi kere goturdum yanlis teshis koydular dokrorumuz da cok kizmisti
tesekkur ederim annene de
simdi bende yataktan dusmesiyle arasinda bag kurup elimi ayagimi titrettim
cok sevindim herseyin iyi olmasinaEvet gittim çok şükür her şey yolunda. Teşekkür ederim. Umarım sizin de öyledir. Endişelenmeyin, güzel düşünün.
Aglamasi iyi birsey dusunce..muayne ettilerse bisey yoktur.. bunlar belki hepsi tevafukturcok agladi ilk dustugunde ben kucagimda sakinlestirince sustu
alninda yumurta buyuklufunde sislik oldu
hemen acile gitmistik norolojik muayenede sorun yok demisti acildeki dr
cok sukur iyilesmislerama ikisi de iyileşti korkma panik yapma tamam mı
Teşekkür ederim, bence siz de boşa panik yapıyorsunuz. Stres yapmayın. Acil doktoru da iyi değilse yine yanlış teşhis koyarsa bu sefer daha kötü olabilir Allah korusun.cok sevindim herseyin iyi olmasina
insallah bende bosa panik yapiyorumdur
size de cok gecmis olsun , keske hic dusmeselerZannetmiyorum. Çünkü benim kızım düştükten sonra baygınlık geçirmişti ve fışkırır tarzda kusmuştu kötü şeyler bunlar ama bize 1-2 gün izleyin bir gariplik görürseniz getirin demişlerdi. Uzun vadeli bir şey söylememişti
cok tesekkur ederimbence hiç ikilemde kalmayın alın götürün çocuğunuzu, içiniz rahat eder en azından. geçmiş olsun bu arada Allah şifalar versin.
cok tesekkur ederimHerhangi bir bilgim yok konuyla ilgili .
Cok cok gecmis olsun.
Allah sifa versin insallah ciddi bir sorun yoktur.
Sağol canım. Ama çocuk işte hiç düşmeden büyüyeni yoktur heralde. Allah beterinden saklasın. Ben de acile gitmen taraftarıyım. Allah korusun ama doktor telefonda ne kadar anlamış olabilir çocuğun durumunu. Hiç bir şeyi yoksa da (inşallahsize de cok gecmis olsun , keske hic dusmeseler
goz bulamam darkcimYuregim bir hop etti okuyunca konuyu. Bu gece doktor bulma olasiligi yok mu?
kuzum ben bodrumdayimMilana22 imkanın varsa üniversite hastanesinin çocuk aciline götür
Özeller hiçbirşey yapmaz.
Üniversite de gerekirse göz doktorunu çağırırlar.
goturuyum bari tatlim herkes ayni seyi soyluyor
doktoru da goturme dedi konustugumda goze gotur dedi , offf icim sisti
insallah ben panikle boyle dusunuyorumdurAglamasi iyi birsey dusunce..muayne ettilerse bisey yoktur.. bunlar belki hepsi tevafuktur
Bana foto video birsey at istersen ben de burdan birilerine ulasmaya calisayim yagoz bulamam darkcim
zaten ufacik yer biliyosun ama acile gidicez sanirim , hala emiyo bi bitirsin de esime soylicem cikalim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?