Çocuk Hastalıkları anneler acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
kuzum bizim dr da acile goturme dedi , acilde cocuk doktoru yok , bi kere goturdum yanlis teshis koydular dokrorumuz da cok kizmisti
tesekkur ederim annene de
simdi bende yataktan dusmesiyle arasinda bag kurup elimi ayagimi titrettim

Abla dustukten sonra aglamismiydi? Yoksa duraksadi mi?
cok agladi ilk dustugunde ben kucagimda sakinlestirince sustu
alninda yumurta buyuklufunde sislik oldu
hemen acile gitmistik norolojik muayenede sorun yok demisti acildeki dr

Milana22 imkanın varsa üniversite hastanesinin çocuk aciline götür
Özeller hiçbirşey yapmaz.
Üniversite de gerekirse göz doktorunu çağırırlar.

kuzum bizim dr da acile goturme dedi , acilde cocuk doktoru yok , bi kere goturdum yanlis teshis koydular dokrorumuz da cok kizmisti
tesekkur ederim annene de
simdi bende yataktan dusmesiyle arasinda bag kurup elimi ayagimi titrettim

abla seni sakin ol da acil iyi fikir değil diye düşünüyorum yine de kendin bilirsin doğru kararı verirsin. 2 ay önceki düşme şimdi etki eder mi bilmiyorum ya babama da soruyim beyin filan onu da yazarım birazdan.

cok agladi ilk dustugunde ben kucagimda sakinlestirince sustu
alninda yumurta buyuklufunde sislik oldu
hemen acile gitmistik norolojik muayenede sorun yok demisti acildeki dr
Aglamasi iyi birsey dusunce..muayne ettilerse bisey yoktur.. bunlar belki hepsi tevafuktur

2 ay önce yataktan düşmesiyle alakası yoktur lütfen içinizi ferah tutun. Bence geçici bir kaymadır. İçime hiç kötü bir şey doğmadı. Ateşi de hastalıktan dolayıdır, üst üste gelmiştir sadece.

cok sevindim herseyin iyi olmasina
insallah bende bosa panik yapiyorumdur
Teşekkür ederim, bence siz de boşa panik yapıyorsunuz. Stres yapmayın. Acil doktoru da iyi değilse yine yanlış teşhis koyarsa bu sefer daha kötü olabilir Allah korusun.

size de cok gecmis olsun , keske hic dusmeseler

Birde ablam Allah korusun cocugunda birsey olsa doktor mu kurtaracak sanki bu durumdan? Durumu anliyorum ama ben gotururdum.. onemsiz birsey olsa bile sirf icim rahat etsin diye

size de cok gecmis olsun , keske hic dusmeseler
Sağol canım. Ama çocuk işte hiç düşmeden büyüyeni yoktur heralde. Allah beterinden saklasın. Ben de acile gitmen taraftarıyım. Allah korusun ama doktor telefonda ne kadar anlamış olabilir çocuğun durumunu. Hiç bir şeyi yoksa da (inşallah için rahat eder

goturuyum bari tatlim herkes ayni seyi soyluyor
doktoru da goturme dedi konustugumda goze gotur dedi , offf icim sisti

şimdi adamı gömmeyeyim durduk yere ama bazen doktorların farklı bir algısına ya da aklının dolu zamanına denk gelebiliyor, ateşi de düşmedi madem senin de bahanen olur götür bence hemen. ama bence enfeksiyonel bir şey çıkacak şişirme hiç kendini kötü düşünme canım benim. haber ver mutlaka bize de.

goz bulamam darkcim
zaten ufacik yer biliyosun ama acile gidicez sanirim , hala emiyo bi bitirsin de esime soylicem cikalim diye
Bana foto video birsey at istersen ben de burdan birilerine ulasmaya calisayim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…