Gece uyanıyormu peki?
8 bucuk uyuması için çok erken bi saat uyutmak için zorluyorsanız huysuzlanıyordur o da. Ben 9 da alırım uyutmaya baktım bazen uyumuyor 10 dkka sonra cıkarız yataktan 10da bi daha olmadı 11 de bi daha denerim
Öğle uykusunu bırakınız artık
Gündüz uykusu da var çocuğunuzun benimki gündüz uyumussa 10dan önce uyumaz mesela. Sabah erken kalkması gerekiyorsa gündüz uykusunu bırakın o zaman mışıl mışıl uyur yorulmuş olur zatenKreşe gidiyor ve sabah erken uyanması lazım uykusunu alsın diye onun için 7 buçukta eden çıkıyoruz bende çalışıyorum. Yaz tatili dede böyleydi geç de yatsa illada o yatakta 2 saat dolanacak çok nadirdir uykuya daldığı hemen
Genelde uyanmaz. Uyanınca ağlamadan süt ister
Sanirim 3 yas civari
Bu yaslarda olabiliyo
Ogle uykusundan once karnini doyurmayin bir sure aciksin boylece bir saate uyanir
Yada parka falan goturun uyuyacagi zaman bir iki saat
Vucut alisir bir saatte uyusa ayni saatte uyanabilir
Birde bazi aileler soguk caydi sicak caydi kahveydi surekli veriyorlar sonra uyumuyor diyorlar krestede soguk cay iciyor olabilir
Aksam saatlerinde yogurt yedirebilirsiniz yada saat 7 gibi disari cikip yurutebilirsiniz
O zaman gece uyutma saatini 9yapın,çocuklar enerjilerini atamıyorlar her cocukta var bu uyku sorunu malesef,ama yinede maşaallah uykusu iyi bi çocukmuş annesiBiraz gerilmişsiniz sakin olun,uykulari gercekten iyi. Akşam yatirma saatinde degisiklik yapın,ins
faydasi olur
2cocuk büyüttüm,uyku yüzü bilmezdim. Yapmadigim sey kalmamıştı. Dr. dedigi "bu uyku yetiyor demekki annesi,sagligi yerinde"
tabi benim saglık gitti orasida ayrı
Sizi özlüyor ve vakit geçirmek istiyor olabilir mi? Belkide onunla geçirdiğiniz zaman ona az geliyor verim alamıyor ve yatakta oynamak istiyor. Ne olacak ki 2 saat yatakta şımarsın ne fark eder ne kaybedersiniz. Kendinizi de üzmeye gerek yok ki neden böyle bir şey için ağlıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?