- 28 Şubat 2017
- 508
- 824
- 103
Buna bile şüktetmelisiniz.Genelde uyanmaz. Uyanınca ağlamadan süt ister
8 bucuk uyuması için çok erken bi saat uyutmak için zorluyorsanız huysuzlanıyordur o da. Ben 9 da alırım uyutmaya baktım bazen uyumuyor 10 dkka sonra cıkarız yataktan 10da bi daha olmadı 11 de bi daha denerim
Cocuk uykuyu aevmiyor olabilir de uyuyacaksa bile siz isteklerini karsildikca zaten uykusu dağılır. Cevap vermeyin istediklerini yapmayın.cok yipratici ama sebep sizin tepkileriniz.Buna bile şüktetmelisiniz.
Uykudan nefret ediyor benimki.
3 yaşında tam.
Doğduğundan beri uyumuyor.
Mesela dün gece 1 di uyutmayı başardığımda , 15kere falan seslendi anne die , kolumu kaşı işte başka yastık getir...(3-4 ay önce geceleri abartısız enaz 50kere kalktığım olurdu)
Gece 1 de yattı , 15kere falan seslendi kaldırdı beni , sabah 8e çerek vardı uyandığında.
Öğle uykusu asla yok.
Bugün de 12de uyudu bakalım sabah kaçta kalkcak.
Uyku eğitimi için uzman yardımı aldım.
Sonuç : çocugunuz uykuyu sevmiyor.
Zor işiniz ben biara pskolojim bozuldu ilaca başladım.
Cocuk artık 3 yaşındaymış ben 1 yaşına kadar öyle yapıyordum sonra zaten kendileri uyumuyorlar8 aksine neredeyse geç bile sayilir. Benim kizimi saat 19de bile yatiririz. O saatte uyku hormonu salgilaniyor çünkü. 10-11 çok çok geç saatler. O saatten sonra çocuk istese dahi uykusunu alamaz.
@Malkero Tam olarak uyutmak için ne yapiyorsun? Hep yanindami kaliyorsun? Uyku eğitimo ve konrollü ağlatmayi denedinmi?
İnanın benim kızımın uyku düzenini yazmışsınız gece hariç tabi. Çünkü benim kızım da sabah erken kalktığı ve öğlen uyuduğu için gece 10 dan önce yatmaz. Ben de sizin gibi zorlayinca hem o hem ben yıprandık.huzursuz. olmasindansa gec yatmasi daha iyuKafayı yicem kızlar kafayı.
Sabah 7 de kalkar.
Öğlen 12 bucak 1 gibi yatar 2 en gece 3 de uyanır
Yani düzenimiz bu şekilde ama gece uyutunca ağlıyorum her uyuduğunda ben o dağdan ağlamış çıkıyorum sinirden
Çünkü uyumuyor şımarıyor.
Ona kıznıyım sakin uyusun diye resmen her gece ağlıyorum ve bu satırları da ağlıyarak yazıyorum 8 buçukta yatağa geçtik.
Saat 10 oldu hala uyumadı her akşam böle 2 saat çok stres oluyorum. Bazen 2 bucak saat düzelir düzelir dedim yok 3 yaşa girecek neredeyse Uyumadığı gibi şımarıyor ne yapabilirim nasıl düzene sokabilirim nasıl.
Eşim nöbet usulü çalışıyor bir gece evde bir gece işte evdeyken de elimden geldikçe yardım ediyor ama mırın kırın ede ede yok daha 1 tane millet 10 çoçuğa nasıl bakıyor yok şu yok bu.
Bu arada bende çalışıyorum ve yoğun bir tempo bırakabilecepim yardım isteyeceğim yakınım yok tayinciyz elim ayağım titriyor.
2 saat uğraştım
Abartıyorum yum.
Yok işte sorun orda.Cocuk uykuyu aevmiyor olabilir de uyuyacaksa bile siz isteklerini karsildikca zaten uykusu dağılır. Cevap vermeyin istediklerini yapmayın.cok yipratici ama sebep sizin tepkileriniz.
Kafayı yicem kızlar kafayı.
Sabah 7 de kalkar.
Yani düzenimiz bu şekilde ama gece uyutunca ağlıyorum her uyuduğunda ben o dağdan ağlamış çıkıyorum sinirden
Ona kıznıyım sakin uyusun diye resmen her gece ağlıyorum ve bu satırları da ağlıyarak yazıyorum 8 buçukta yatağa geçtik.
Saat 10 oldu hala uyumadı her akşam böle 2 saat çok stres oluyorum. Bazen 2 bucak saat düzelir düzelir dedim yok 3 yaşa girecek neredeyse Uyumadığı gibi şımarıyor ne yapabilirim nasıl düzene sokabilirim nasıl.
Eşim nöbet usulü çalışıyor bir gece evde bir gece işte evdeyken de elimden geldikçe yardım ediyor ama mırın kırın ede ede yok daha 1 tane millet 10 çoçuğa nasıl bakıyor yok şu yok bu.
Bu arada bende çalışıyorum ve yoğun bir tempo bırakabilecepim yardım isteyeceğim yakınım yok tayinciyz elim ayağım titriyor.
2 saat uğraştım
Abartıyorum
Cocuk buyutmek neden bu kadar zor bende bilmiyorum ve her anne gibi millet 10 cocuga nasil bakmis buyutmus anlamıyorum. Allah yardimciniz olsun bende 22 aylik ama ayakta sallamaktan deli olarak uyutuyorumKafayı yicem kızlar kafayı.
Sabah 7 de kalkar.
2 saat uğraştım
Abartıyorum yum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?