- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Anladım o halde 3 yal dediniz ya belki de gündüz uykusunu bırakmadı gerekiyor olabilir. O çağda olan arkadaşlarımın çocukları gündüz uykusunu bırakıyor tek tekKaliteli vakit geçirdiğimizi düşünüyoruz evde boyama hamur şarj kılar oyun bu konuda sıkıntı asla yok şükür.
Yavrum uyanıkken bir iş yapmaya onunla ilgileniyorum gün içinde ögece bari uykusunda işlerimi üstümü yapayım dinleneyim diye sabırsız olabiliyorum hele hafta içi içim gidiyor ağlamadan. Sabah 7nde evden çıkıyorum gece 11 de anca kıyafetlerimi çıkarıp oturabiliyorum yani sızıyorum yani önceliğim her zaman yavrum
Anladım o halde 3 yal dediniz ya belki de gündüz uykusunu bırakmadı gerekiyor olabilir. O çağda olan arkadaşlarımın çocukları gündüz uykusunu bırakıyor tek tek
Uyuması daha iyidir gelişimi için ama gündüz uykusunu bırakınca gece uykusu düzeldi bizde.Onuda denedim bu sefer 4 de uykusu geliyor daha kötü oluyor
Ben mesela öğlen uykusunu kessem de, erkenden yatıp uyumaz, tam tersi uyumadigi için daha hırçın olur ve uykuya yine geç dalar..Çok saçma gelecek belki size ama öğle uykusundan kesmek le ona ihanet edicekmişim gibi geliyor bir dönem denedim izindeyken akşam üzeri çok uykusu geliyordu huysuzlanıyordu. Ne bileyim ben rahat edeyim diye niye onun uykusundan çalayım diye düşünüyorum belkide saçmalıyorum bilmiyorum
Benim oğlum ilk 2 sene o 2 saat hep ağladı desem?Kafayı yicem kızlar kafayı.
Sabah 7 de kalkar.
Öğlen 12 bucak 1 gibi yatar 2 en gece 3 de uyanır
Yani düzenimiz bu şekilde ama gece uyutunca ağlıyorum her uyuduğunda ben o dağdan ağlamış çıkıyorum sinirden
Çünkü uyumuyor şımarıyor.
Ona kıznıyım sakin uyusun diye resmen her gece ağlıyorum ve bu satırları da ağlıyarak yazıyorum 8 buçukta yatağa geçtik.
Saat 10 oldu hala uyumadı her akşam böle 2 saat çok stres oluyorum. Bazen 2 bucak saat düzelir düzelir dedim yok 3 yaşa girecek neredeyse Uyumadığı gibi şımarıyor ne yapabilirim nasıl düzene sokabilirim nasıl.
Eşim nöbet usulü çalışıyor bir gece evde bir gece işte evdeyken de elimden geldikçe yardım ediyor ama mırın kırın ede ede yok daha 1 tane millet 10 çoçuğa nasıl bakıyor yok şu yok bu.
Bu arada bende çalışıyorum ve yoğun bir tempo bırakabilecepim yardım isteyeceğim yakınım yok tayinciyz elim ayağım titriyor.
2 saat uğraştım
Abartıyorum yum.
Oğlum aynı yaşta. 7de uyanır. 12 gibi uyur. Bazen 13.30 bazen 14.00 uyanır. Akşam 21.30da yatağa girer yarim saat içinde uyur. Uyurk3n kitap okuruz, sohbet ederiz. Siz sanki biraz erken sokuyorsunuz yatağa.Kafayı yicem kızlar kafayı.
Sabah 7 de kalkar.
Yani düzenimiz bu şekilde ama gece uyutunca ağlıyorum her uyuduğunda ben o dağdan ağlamış çıkıyorum sinirden
Ona kıznıyım sakin uyusun diye resmen her gece ağlıyorum ve bu satırları da ağlıyarak yazıyorum 8 buçukta yatağa geçtik.
Saat 10 oldu hala uyumadı her akşam böle 2 saat çok stres oluyorum. Bazen 2 bucak saat düzelir düzelir dedim yok 3 yaşa girecek neredeyse Uyumadığı gibi şımarıyor ne yapabilirim nasıl düzene sokabilirim nasıl.
Eşim nöbet usulü çalışıyor bir gece evde bir gece işte evdeyken de elimden geldikçe yardım ediyor ama mırın kırın ede ede yok daha 1 tane millet 10 çoçuğa nasıl bakıyor yok şu yok bu.
Bu arada bende çalışıyorum ve yoğun bir tempo bırakabilecepim yardım isteyeceğim yakınım yok tayinciyz elim ayağım titriyor.
2 saat uğraştım
Abartıyorum yum.
Yataga cok erken geciyorsunuz bence,tamam erken uyumali uykusunu almali vs ama zaten hergece 2 saat ugrasiyorum.saat 10 nu buluyor diyorsunuz uyumasi,kendinizi bu kadae yipratmayin demekki yeterince yorulmuyor bu defada yataga 8 degilde 9 gibi 10 gibi gecin bakalim yine aynisi olcakmi?denemek amacli sadece bir iki gun..Kafayı yicem kızlar kafayı.
Sabah 7 de kalkar.
2 saat uğraştım
Abartıyorum yum.
Yataga cok erken geciyorsunuz bence,tamam erken uyumali uykusunu almali vs ama zaten hergece 2 saat ugrasiyorum.saat 10 nu buluyor diyorsunuz uyumasi,kendinizi bu kadae yipratmayin demekki yeterince yorulmuyor bu defada yataga 8 degilde 9 gibi 10 gibi gecin bakalim yine aynisi olcakmi?denemek amacli sadece bir iki gun..
Birde uyku oncesi guzel bir dus aldirin uykuya gecmesi daha kolay olur,ben oyle yapiyordum benimkilere..yinede siz bilirsiniz tabi kolayliklar dilerim
O zaman oglen uykusuna yatirmiyacaksiniz,gece uykusu onun icin daha faydali.Yatağa erken girme sebebim bu zaten en azından 10 on buçukta uyusun 10 da yatağa girsek 12 buluyor denedim yani
oglen uykusunu 5 yasinda biraktiriyor dr larÇok saçma gelecek belki size ama öğle uykusundan kesmek le ona ihanet edicekmişim gibi geliyor bir dönem denedim izindeyken akşam üzeri çok uykusu geliyordu huysuzlanıyordu. Ne bileyim ben rahat edeyim diye niye onun uykusundan çalayım diye düşünüyorum belkide saçmalıyorum bilmiyorum
Dün saat 5e kadar uyumadık meselaKafayı yicem kızlar kafayı.
Sabah 7 de kalkar.
2 saat uğraştım
Abartıyorum yum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?