- 14 Eylül 2014
- 20.982
- 100.475
- 798
yok yok kızlar ben ona kötü davranmıyorum. gerçekten sağda solda anlatır durur beni sadece ona anladıgı dilden konuşuyorum artık çünkü ya anne onu ben anneme verecektim deseydim farklı tavır takınacaktı.
yani ben çözdüm onu açık ve sert bi şekilde eğer derdimi söylemezsem anlamıyor.
he ana yüreği benide gerçekten seviyor ve kırılmıyor ama başka türlüde anlamıyor.
ben ona alışverişte yapıyorum akşam yemegede çıkıyorum arada bi temizlik yaparken evime de çağırıyorum ( eve artık kendi giremiyor ya temizlik yaparken çağırda bi cam sileyim bari diyor)
garip bi kadın sadece.. bende artık tahamülsüzüm eskisi gibi sabırlı davranamıyorum o yüzden bu çıkışım yoksa onunda üstüne başına bişeyler alıp alışverişini yaparım zaten çek olmasa bile yaparım.
Yok sen cidden iyi dayanıyorsun. O kadar ağladı zırladı hala eve girme derdindeyse bari cam sileyim ama gireyim illa diyorsa o her şeyi hak ediyor cidden. Az bile yapıyorsun. İnsan da gurur olmazsa böyle işte gelinden azar yer, kendine yapılanı kendi belirler.
Evin anahtarı gitti diye ağlayan gururu incinen kadın hala daha bari cam sileyim diyecek kadar yüzsüz ve gurursuzsa az bile yapıyorsun.