anneler arası ayrım

yok yok kızlar ben ona kötü davranmıyorum. gerçekten sağda solda anlatır durur beni sadece ona anladıgı dilden konuşuyorum artık çünkü ya anne onu ben anneme verecektim deseydim farklı tavır takınacaktı.

yani ben çözdüm onu açık ve sert bi şekilde eğer derdimi söylemezsem anlamıyor.
he ana yüreği benide gerçekten seviyor ve kırılmıyor ama başka türlüde anlamıyor.
ben ona alışverişte yapıyorum akşam yemegede çıkıyorum arada bi temizlik yaparken evime de çağırıyorum ( eve artık kendi giremiyor ya temizlik yaparken çağırda bi cam sileyim bari diyor :KK53: )
garip bi kadın sadece.. bende artık tahamülsüzüm eskisi gibi sabırlı davranamıyorum o yüzden bu çıkışım yoksa onunda üstüne başına bişeyler alıp alışverişini yaparım zaten çek olmasa bile yaparım.

Yok sen cidden iyi dayanıyorsun. O kadar ağladı zırladı hala eve girme derdindeyse bari cam sileyim ama gireyim illa diyorsa o her şeyi hak ediyor cidden. Az bile yapıyorsun. İnsan da gurur olmazsa böyle işte gelinden azar yer, kendine yapılanı kendi belirler.
Evin anahtarı gitti diye ağlayan gururu incinen kadın hala daha bari cam sileyim diyecek kadar yüzsüz ve gurursuzsa az bile yapıyorsun.

yok yok kızlar ben ona kötü davranmıyorum. gerçekten sağda solda anlatır durur beni sadece ona anladıgı dilden konuşuyorum artık çünkü ya anne onu ben anneme verecektim deseydim farklı tavır takınacaktı.

yani ben çözdüm onu açık ve sert bi şekilde eğer derdimi söylemezsem anlamıyor.
he ana yüreği benide gerçekten seviyor ve kırılmıyor ama başka türlüde anlamıyor.
ben ona alışverişte yapıyorum akşam yemegede çıkıyorum arada bi temizlik yaparken evime de çağırıyorum ( eve artık kendi giremiyor ya temizlik yaparken çağırda bi cam sileyim bari diyor :KK53: )
garip bi kadın sadece.. bende artık tahamülsüzüm eskisi gibi sabırlı davranamıyorum o yüzden bu çıkışım yoksa onunda üstüne başına bişeyler alıp alışverişini yaparım zaten çek olmasa bile yaparım.
Alışverişini yapman bile yeter, zorunda değilsin.

kıyafet çeki ile kendime verilen mutfak çekini anneme ,eşimin mutfak çekini de kv ye verirdim.ben olsam...

onu da düşündüm ama annecim ne zamandır kendi üstü başına doğru düzgün bişey alamadı o yüzden ona vermek istiyorum ben yine kıyıp alıyorum da o para verip almak istemiyor çek ile mecbur alır diye ona vercem mutfak bi şekilde alınıyor bizde giderken market yapıyoruz zaten de kıyafet lüks kaçıyor ona göre ):

eee tamam çoğun luk onlarda yiyorsanız o yüzden de eşin ona vermek isteyebilir ayrıca niye annelere verilmek isteniyor anlamadım kendi evinize alın erzağı niye senin annen benim annem diye veriliyor. Geçen günde markette hem sizinkiler hem kaynananızın alışverişi geçirmiş eşiniz onunkini de verdi diye kıyamet kopmuştu ki siz aileniz gelecek diye kısmışsınız ailemi götürürüm bir yere diye falan eşiniz ailenize yapmanıza bir şey demiyorsa o da yapacak 60 tl alışverişine çok demiştiniz sürekli bir maddiyat sorun oluyor.

Annenizin ihtiyaci varmi durumu iyiyse eger kayinvaldeye verilmesi zaten daha dogru cunku iftar sofrasini o hazirliyor birlikte yiyormussunuz annenizide ihtiyaci varsa yrdim edin tabiki ama durumu iyiyse senin annen benim annnem huzursuzluk cikarmayin ramazan gunu olmadi ikiye bolun cekleri

Back
X