Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de cidden bu çekleri neden annelere veriyor insanlar
konu sahibi sözüm sana değil sen haklısın ve canın sıkılmış
ama ne bileyim ya ben evime giren tek çöpü anneme de kv ye de vermek istemem
benim o neden birine vereyim ki
hediye vs alınır belki ama neden bu tarz çekleri herkes koştur koştur annesine vermeye kalkıyor
Bu kolilerde makarna salça vs yok muKendi adıma cevap veriyorum. Eşimle aynı şirketteyiz her ramazan erzak dağıtılır her şeyden çifter geliyor bize fazla geliyor yani. Biz de o yüzden paylaştırıyoruz çürüyüp bozulup gitmesinden iyidir.
Konu sahibi zaten sanırım yemekleri kv ile yiyormuş biraz da o yüzden ona veriyorlar.
Bu kolilerde makarna salça vs yok mu
Bozulmaz ki bozulacak olan verilir zaten birlikte yemek yeniyorsa verilmelidir de
Bu konu dışında sordum ben zira makarna salça yap şeker var koy kenara yıl boyu ye bana daha makul geliyor
Bizim şehirde anneye verme vs senin annen benim annem kavgası çok gördüm de
Kayınbaban ve baban hayattalar mı?eşime ile bana her sene iş yeri ramazanda yardım yapıyor. benim ki daha az ama onunki bayagı bi iyi düzeyde.
bu sene de verilecek yardımları yazmışlar işte bi firmadan 250 liralık kıyafet marketten de 400 liralık alışveriş çeki.
geçen sene hem benim çekimi hemde eşiminkileri annesine vermiştik onunla yaşıyoruz nasılsa diye. sonuçta o yemek yapıyor hemde üstüne başına bişey alır vs diye..
az önce kv aradı oğlumun bana harika bi hediyesi varmış dedi bendee aaa ne almış falan dedim bu seneki çekleri bana veriyormuş yine dedi. bende sinirlendim bi anne sen misin bu sene de benimkine verilecek hepsi bizimki unutmuş öyle konuşmuştuk dedim.
kv de çok bozuldu. eşimi aradım biliyorum seninki diye konuştuk ama oğluşum yine annesine çek mi verecekmiş allah herkese senin gibi hayırlı evlat versin deyince bişey diyemedim seninkine de para veririz dedi ama bi anda pat diye 700 lira çıkarıp veremeyeceğimi kendide biliyor laf olsun diye işte.
öyle sinirlendim ki. her zaman bu böyle oluyor benim annem yok sanki biz her türlü yardımı hep kv ye yapıyoruz. tamam Allah var bana çok yardımı oluyor ama böylede yüzsüzlük olmaz ki iyilik yapacaksam da yapasım kaçıyor.
ben zaten marketlerden birini ( bana gelen yardımı ) yine kv ye verecektim iftar sofrasını o hazırlayacak diye ama şimdi acayip uyuz oldum onu da vermeyi düşünmüyorum. haksız mıyım ya anne bu sene pembesunun annesine vercez ama sana da market yaparız diyemez miydi ben mi fesatlık yapıyorum sinirlerim tepeme çıktı durduk yere.
bir de cidden bu çekleri neden annelere veriyor insanlar
konu sahibi sözüm sana değil sen haklısın ve canın sıkılmış
ama ne bileyim ya ben evime giren tek çöpü anneme de kv ye de vermek istemem
benim o neden birine vereyim ki
hediye vs alınır belki ama neden bu tarz çekleri herkes koştur koştur annesine vermeye kalkıyor