Valla tatlm her uyandigi da emzir ben ogle yapiyodum memeyi hic biraktirmadim agzindan annem hep hayret ederdi bana sende ogle yapMerhaba 8 gün önce doğum yaptım. İlk bebegm haliyle tecrubesizlik var sormak istediğim anneler bebeklerinizi kaç saat arayla ve ne kadar süre emziriyorsunuzz ? Bebegm bırakmadan ben memeyi çekmem ama ya aç kalırsa diye endişe ediyorum. Daha bi düzen oturtamadik uyku hali uzun uyanikken sürekli aranıyor
Minicik bebekten bahsediyoruz ama. Her ağladığında emzirilmeli tabi. Eğer gaz sancısından ağlıyorsa ve doyduğundan eminsek masaj yoluna da gidebiliriz. Sancı çeken bir bebeği emzirmek bazen daha çok sancılanmasına yol açıyor.KIZLAR BİŞEY SORCAM: herkes her ağladığında emzir demiş bu dogru mu ?
Bana çok yanlış geldi de. Yani çocuk aglayinca ihtiyacının giderileceği bilincaltina minicikken işleniyor ve bu da ileride istegi olmadı diye aglayan çocuklar demek değil midir ?
45 dakika bir memeyi 45 dakika diğer memeyi vericeksin 2 saat aradan sonra uyusada emzir aynı şekilde emiziriceksin 2 saati geçmesin sakın Bide bol bol komposto içMerhaba 8 gün önce doğum yaptım. İlk bebegm haliyle tecrubesizlik var sormak istediğim anneler bebeklerinizi kaç saat arayla ve ne kadar süre emziriyorsunuzz ? Bebegm bırakmadan ben memeyi çekmem ama ya aç kalırsa diye endişe ediyorum. Daha bi düzen oturtamadik uyku hali uzun uyanikken sürekli aranıyor
Kesinlikle çok yanlış 2 saati geçirmezlerse ağlamaz zaten iyi o zaman bebek hiç alamıyor diye hiç emzirmesinler. Kesinlikle sadece 2 saat emmeden durmalı 2 saati geçmemeliKIZLAR BİŞEY SORCAM: herkes her ağladığında emzir demiş bu dogru mu ?
Bana çok yanlış geldi de. Yani çocuk aglayinca ihtiyacının giderileceği bilincaltina minicikken işleniyor ve bu da ileride istegi olmadı diye aglayan çocuklar demek değil midir ?
Merhaba benim kizim 16 aylık hala gece leri uyurken emziriyirum 15 dakka emiyor doydumu kendisi bırakıyor memeyi.yeni dogudugiundada hep iki saat arayla emziriyordum.anne sutu coookk kıymetli agladikca iki veya üç saatte bir mutlaka emzirilmeli.konu sahibi zaman la düzene girecek merak etme güle güle buyut bebisinKızlar bebek uyurken de emiyor mu uyandırmadan yani? Bileyim ben de şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?