Anneler bakabilir mi lutfen

Merhaba benim kizim 16 aylık hala gece leri uyurken emziriyirum 15 dakka emiyor doydumu kendisi bırakıyor memeyi.yeni dogudugiundada hep iki saat arayla emziriyordum.anne sutu coookk kıymetli agladikca iki veya üç saatte bir mutlaka emzirilmeli.konu sahibi zaman la düzene girecek merak etme güle güle buyut bebisin

Aa çok teşekkür ederim ben ağlamazsa emzirmeyeceğimi sanıyordum da ayyy korktum valla birden, Allah razı olsun, çok sağol...

her bebek ayni degil mesela benim kizim aciktiginda aglamiyor bir istegi var gibi iii mii sesler cikariyor eger geciktirirsem son asamada agliyordu o zamanda sinirlendigi icin kiziyordu bazen emnek istemiyordu.bende onu ogrendim ona gore emziriyordum.doktoruna sor yeni dogan bebekler her emzirmeden sonra sicak yaz gunlerinde cay kasigiyla su ver demisti bana..

Merhaba 8 gün önce doğum yaptım. İlk bebegm haliyle tecrubesizlik var sormak istediğim anneler bebeklerinizi kaç saat arayla ve ne kadar süre emziriyorsunuzz ? Bebegm bırakmadan ben memeyi çekmem ama ya aç kalırsa diye endişe ediyorum. Daha bi düzen oturtamadik uyku hali uzun uyanikken sürekli aranıyor
Merhaba Can'ım sana tavsiyem bebeğin istedikçe emzir yeni aylarda bebekler 40 dakika kadar emmeleri lazımı gelişsin bende on ay once dogum yaptım ve sizin gibi tecrübesiydim eltim hep derdi uç dört saatte bir emzir sen çok veriyorsun diye hep onun aklıyla gittim ve sonuç berbat bebegimi mahvettim ve şuan bebeğimin Niğde'sinde reflu çıktı bebeğimin gelişimi altı aydır durmuş şuan her yedigini kusuyor çok yorgun düşüyor onu oylegorunce kendime çok kızıyorum sen oyle yapma en fazla iki saatte bir ver uyut kemikleri gelişsin

İlk aylar iki saatte bir her uyandığında emzirdim, ilk hafta sarılık başladığında saatte bir emzirdim hemen hemen hiç yükselmeden iki günde geçti sarılığı, sonra da sık sık emzirdim. Zaten bir süre sonra tepkilerinden anlıyorsun acıktı mı diye. Bizim düzen hep uyanınca emzir, uyuturken emzir şeklindeydi.

Merhaba 8 gün önce doğum yaptım. İlk bebegm haliyle tecrubesizlik var sormak istediğim anneler bebeklerinizi kaç saat arayla ve ne kadar süre emziriyorsunuzz ? Bebegm bırakmadan ben memeyi çekmem ama ya aç kalırsa diye endişe ediyorum. Daha bi düzen oturtamadik uyku hali uzun uyanikken sürekli aranıyor
Ağladıkça emzir,istemediğinde o geri çekilir zaten. Daha çok küçük ve güçsüz az emiyordur. Emziğe alıştırsan çok rahat edersin.. Benimki sadece uyurken emzik alıyor. Emziği olmadan uyumaz,emziği aldığı anda uyuyacağını anlıyor. Kolay gelsin :)

ben her ağladığında emziriyordum canım.
zaten aç ise yapışacaktır

Aa çok teşekkür ederim ben ağlamazsa emzirmeyeceğimi sanıyordum da ayyy korktum valla birden, Allah razı olsun, çok sağol...
Aglasin aglamasin iki en çok üç saatte sen memeyi tut almassa toktur ama genelde alır bebekler ağzında p amukcuk falan olabilir ileride dikkat etmek lazım en zor zamanlar ama büyüyecek annesi ve sana en tatlı gulusunu attığın da herşey geçecek mis kokulu cennet melekleri...

Peki memeyi kendisinin atmasını mi beklemeliyim. Belli bi süresi var mı her 2 saatte 1 emzirmenin? Mesela bazen 20 dk sürüyor emmesi bazen 7 dk gibi bi süre. Bende doymadi aç kaldı diye üzülüyorum.

Aglasin aglamasin iki en çok üç saatte sen memeyi tut almassa toktur ama genelde alır bebekler ağzında p amukcuk falan olabilir ileride dikkat etmek lazım en zor zamanlar ama büyüyecek annesi ve sana en tatlı gulusunu attığın da herşey geçecek mis kokulu cennet melekleri...

Anladım çok teşekkür ederim yaa sağolun gerçekten. Evet dikkat edilecek bir sürü şey var ama dediğin gibi herşey değer onların gülümsemelerine... Ayy :))

Back
X