- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Aglamak istiyorum ama oyle halsizim kendimden gectim i artik gozumden yas akmiyor gozlerim kapali dolasiyorum daha once konu acmistim 19 aylik kizimi sutten kesmem gerek hastayim ilac kullanicam diye tam 9 gun oldu sutten tamamen keseli..
Evet 9 koca gun
Her siteden arastirdim cocuk en fazla 3 bilemedin 4 gun zorlanir alisir demisler bizim zaten gunduz melek gibi hiiiicc sormuyo yiyor iciyor taki gece olana kadar 9 gun oldu hala gece 4 kez kalkiyor tum gucuyle yirtinip solugu kesilene kadar evi inletiyor ve eline tek sustugu an eline yiyecek bisey verince..bende salak gibi cocuk baska hic bi turlu susmuyo diye zaten unutma asamasinda diye bi lac kez kraker kek salatalik filan verdim gece uyanip cok agladiginda..derken cocuk suan 9 gun olmasina ragmen her gece 4 kez uyanip cok siddetli agliyor ve bisey yemeden susmuyor sut filan istemiyor kati yiyecek istiyor ve bide buna mi alisiyor acaba diye korkmaya basladim hani sadece bu bi surec avunmak icin yiyosa tamam ama bu bi aliskanliga donusurse gece surekli yemesi buyuk sorun
Isin en tuhaf yani uyumadan once super yemek yiyo tika basa dolu yatiyor yani acikmasi mumkun degil sonra 1 saat gecince basliyo mama ver demeye..
Zaten rahatsizliklarim var yardim edenim yok tam 9 gundur 2 veya 3 saat anca uyuyorum birde okula giden kizim var bitmis durumdayim herkes cocugunu zamani gelince kesiyo sutten 9 gun oldu 19 da olsa unutmaya niyeti yok ilk gun nasil kestim diye cildirdiysa 9. Gun hala ayni tepkiyi veriyor bu kadarda olurmu yaaa ne yapcam bennn
valla anne fln değilim hatta evli bile değilim ama en mantıklı yorum bu geldi..bencede anneyi görmesse belki ümidi kesebilir..bi ihtimalYegenim aşırı emen emmedigi zaman cildiran bir çocuktu 15 aylıkken yengemin hamile kalması ve her emdiği sütun çocuğa zararlı olabileceğini dusundugunden mecburi bir sütten kesim yaşadı.
1 hafta abimlerde kaldım bu süreçte gece uyandığında annesini görüp emmek istemesine diye ben kalktım baktım. İlk 3 gerçekten çok zor oldu ama sonra yavrum umudu kesti de rahat rahat uyumaya başladı.
Sizde boyle bi yardım alabilirdiniz. Gece uyandığında sizi gormeyince daha çabuk alisiyorlar.
Yardim edecek kimsem yok oyle esim hayatta kalmiyo bide kapiyi cek uykum kaciyo diyo gitcek gelecek kalacak kimsem yok ve daha kotusu uykusuz kalkmak siddetli agri yapiyor hastayimYegenim aşırı emen emmedigi zaman cildiran bir çocuktu 15 aylıkken yengemin hamile kalması ve her emdiği sütun çocuğa zararlı olabileceğini dusundugunden mecburi bir sütten kesim yaşadı.
1 hafta abimlerde kaldım bu süreçte gece uyandığında annesini görüp emmek istemesine diye ben kalktım baktım. İlk 3 gerçekten çok zor oldu ama sonra yavrum umudu kesti de rahat rahat uyumaya başladı.
Sizde boyle bi yardım alabilirdiniz. Gece uyandığında sizi gormeyince daha çabuk alisiyorlar.
Annene bırakabilir misin? Ben şimdi hamileyim anneme bırakmıştım kızımı gece emmesin diye inanılmaz bi baş ağrım var bi de uykusuz kalınca daha kötü oluyordu. Bir iki gece aramış beni sonra rahatça uyumaya başlamışYardim edecek kimsem yok oyle esim hayatta kalmiyo bide kapiyi cek uykum kaciyo diyo gitcek gelecek kalacak kimsem yok ve daha kotusu uykusuz kalkmak siddetli agri yapiyor hastayim
Surdum zaten tiksindi suan meme diyo acinca kendini tiksinip agliyo yanasmiyor ama hirslaniyor kendini yerlere atiyor kafasini yerlere vuruyor boyle bi sinir yok ben zaten hastayim dayanamiyorm cok zorlaniyorum oburunun okulu ders bitmiyor birde heran aglayan hic uyumayan bi cocuk en son parmagimi parcaliyordu disleriyle cekiyorum agzini acmaya calisigoruz yok koparcakti kanatti elimisabır taşı deneseniz ben öyle bıraktırdım..
siz hiç vermiyorsunuz ya memeyi inatlaşıyor olabilir.. sürün sabır taşını kendisi tiksinsin ..
Surdum zaten tiksindi suan meme diyo acinca kendini tiksinip agliyo yanasmiyor ama hirslaniyor kendini yerlere atiyor kafasini yerlere vuruyor boyle bi sinir yok ben zaten hastayim dayanamiyorm cok zorlaniyorum oburunun okulu ders bitmiyor birde heran aglayan hic uyumayan bi cocuk en son parmagimi parcaliyordu disleriyle cekiyorum agzini acmaya calisigoruz yok koparcakti kanatti elimi
valla ne diyim bilemedim ki.. gündüz uyuyor mu gündüz uykusunu kesseniz.. iyce yorulsa gece gözünü açmaya takati kalmasa..
zor bir süreç ama cidden 9 güne alışması lazımdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?