anneler bi baksaniz..bu kadar da olurmu

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Aglamak istiyorum ama oyle halsizim kendimden gectim i artik gozumden yas akmiyor gozlerim kapali dolasiyorum daha once konu acmistim 19 aylik kizimi sutten kesmem gerek hastayim ilac kullanicam diye tam 9 gun oldu sutten tamamen keseli..
Evet 9 koca gun
Her siteden arastirdim cocuk en fazla 3 bilemedin 4 gun zorlanir alisir demisler bizim zaten gunduz melek gibi hiiiicc sormuyo yiyor iciyor taki gece olana kadar 9 gun oldu hala gece 4 kez kalkiyor tum gucuyle yirtinip solugu kesilene kadar evi inletiyor ve eline tek sustugu an eline yiyecek bisey verince..bende salak gibi cocuk baska hic bi turlu susmuyo diye zaten unutma asamasinda diye bi lac kez kraker kek salatalik filan verdim gece uyanip cok agladiginda..derken cocuk suan 9 gun olmasina ragmen her gece 4 kez uyanip cok siddetli agliyor ve bisey yemeden susmuyor sut filan istemiyor kati yiyecek istiyor ve bide buna mi alisiyor acaba diye korkmaya basladim hani sadece bu bi surec avunmak icin yiyosa tamam ama bu bi aliskanliga donusurse gece surekli yemesi buyuk sorun
Isin en tuhaf yani uyumadan once super yemek yiyo tika basa dolu yatiyor yani acikmasi mumkun degil sonra 1 saat gecince basliyo mama ver demeye..
Zaten rahatsizliklarim var yardim edenim yok tam 9 gundur 2 veya 3 saat anca uyuyorum birde okula giden kizim var bitmis durumdayim herkes cocugunu zamani gelince kesiyo sutten 9 gun oldu 19 da olsa unutmaya niyeti yok ilk gun nasil kestim diye cildirdiysa 9. Gun hala ayni tepkiyi veriyor bu kadarda olurmu yaaa ne yapcam bennn

Sanırım gece yemesine alıştı biz görümcemin çocuğuna hiç bir şey vermedik ağladı ağladı ama uyudu sonunda yavrucak 4. Gün sonunda baya unutmuş tu

Allah kolaylık versin.. gece yemeye alışmış sanırım.. vermeyin bence.. iki gün ağlasın unıtur..hele kraker falan asla vermeyin.. dişleri için çok zararlı gece beslenmesi..en en olmadı çok zorda kalırsanız peynir veya fındık verin..diş çürüğüne engel olur en azından..

Diyorum ya kime sorsam 4 gunde olay bitiyor cocuk sakinlesiyor 9. Gece hala ilk gunku gibi
aglayip aglayip uyusa yokk kolu komsu kapiya geliyo

Yegenim aşırı emen emmedigi zaman cildiran bir çocuktu 15 aylıkken yengemin hamile kalması ve her emdiği sütun çocuğa zararlı olabileceğini dusundugunden mecburi bir sütten kesim yaşadı.
1 hafta abimlerde kaldım bu süreçte gece uyandığında annesini görüp emmek istemesine diye ben kalktım baktım. İlk 3 gerçekten çok zor oldu ama sonra yavrum umudu kesti de rahat rahat uyumaya başladı.
Sizde boyle bi yardım alabilirdiniz. Gece uyandığında sizi gormeyince daha çabuk alisiyorlar.

Çocuktan çocuğa fark ediyor.benim kızım dediğin gibi 4 günde alismisken oğlum 1 ayı geçmişti hala dediğin gibi gece bağırıp çağırıp mutfakta yatiyordu ağlamaya yorgun düşüyorum çocuğum biberon kesinlikle kabul etmiyordu.hala da biberon sevmiyor.katı bişey verme gece süt ver.uyanırsa.emme alışkanlığı olduğu için aciktigindan değil alışkanlık olduğundan uyanıyor. Bu alışkanlığı bazı çocuklar zor unutuyor.Allah yardımcınız olsun

valla anne fln değilim hatta evli bile değilim ama en mantıklı yorum bu geldi..bencede anneyi görmesse belki ümidi kesebilir..bi ihtimal

Yardim edecek kimsem yok oyle esim hayatta kalmiyo bide kapiyi cek uykum kaciyo diyo gitcek gelecek kalacak kimsem yok ve daha kotusu uykusuz kalkmak siddetli agri yapiyor hastayim

Yardim edecek kimsem yok oyle esim hayatta kalmiyo bide kapiyi cek uykum kaciyo diyo gitcek gelecek kalacak kimsem yok ve daha kotusu uykusuz kalkmak siddetli agri yapiyor hastayim
Annene bırakabilir misin? Ben şimdi hamileyim anneme bırakmıştım kızımı gece emmesin diye inanılmaz bi baş ağrım var bi de uykusuz kalınca daha kötü oluyordu. Bir iki gece aramış beni sonra rahatça uyumaya başlamış

Bi büyüğünü de anneme bırakmıştım. Bir kaç gün gitmedim yanına. Gittiğimde meme istemiyordu

Benim gelip kalacak yada birakabilcegim bi yerim yok iste onlari birak gece kalkip ben yokum gibi ilgilencek kocam bile yok cok kizdim konustum bagirdim 2 gece kalkti cocuk cok aglayinca dayanamiyom al diye atti kucagima

canım emerek sakinleşiyodu benim kızım doymak için emmiyodu yani.ben de ilk kestiğim sıralar yanında yattım sırtını filan ovdum masaj yaptım öyle sakinleşip uyuyordu yavrum.keseli aylar oldu hala arada bir göğüslerimi okşar sever

Bebek zor, sizin gerginliğinizde ona geçer, daha da huysuzlanır. Beraber büyüyorlar diye düşünün. Hepi topu bir kaç ayınız kaldı çok zorlu olan. Sabrınız sınanıyor. Bu kadar üzülmeyin. İki küçük çocuklu bir anne olarak zaten zor bir işiniz var, herkes görür bunu. Yine Araları var biraz. Benim arkadaşımın 1 yaş arayla olmuştu. Biri kucağında biri ayağında uyutuyordu. Onlarla beraber ağlıyordu. Kendim istedim, işte Çekiyorum diyordu. Ama atlattı ve üçüncüyü bile yaptı 4 sene sonra.

Emmeyi bırakırken, çocuk zaten zorlanıyor. Sizden bir bağı kopuyor, bir de başkasına bırakarak o bağı iyice koparmayın. Aşk acısı çeken ergen gibi çocuğunuz :), ağlayacak, teselliyi sizde bulacak. Benim oğlanın bırakması 1 ay sürmüştü. İnatçıdır karakter olarak, tuvalet eğitimi de 1 sene

Kolaylıklar diliyorum.

sabır taşı deneseniz ben öyle bıraktırdım..
siz hiç vermiyorsunuz ya memeyi inatlaşıyor olabilir.. sürün sabır taşını kendisi tiksinsin ..

sabır taşı deneseniz ben öyle bıraktırdım..
siz hiç vermiyorsunuz ya memeyi inatlaşıyor olabilir.. sürün sabır taşını kendisi tiksinsin ..
Surdum zaten tiksindi suan meme diyo acinca kendini tiksinip agliyo yanasmiyor ama hirslaniyor kendini yerlere atiyor kafasini yerlere vuruyor boyle bi sinir yok ben zaten hastayim dayanamiyorm cok zorlaniyorum oburunun okulu ders bitmiyor birde heran aglayan hic uyumayan bi cocuk en son parmagimi parcaliyordu disleriyle cekiyorum agzini acmaya calisigoruz yok koparcakti kanatti elimi

valla ne diyim bilemedim ki.. gündüz uyuyor mu gündüz uykusunu kesseniz.. iyce yorulsa gece gözünü açmaya takati kalmasa..
zor bir süreç ama cidden 9 güne alışması lazımdı..

Bizim 2 ay oldu oğlum hala elini sokar sever oksar çıkarıp emmeye çalışır,dikkatini dağıtırım öperim falan, bu seferde dudağımı kapmaya çalışıyo, bazı çocuklar zor vazgeçiyo, bu konu burda hallolmayacak belli ki,doktora mı götürsen

valla ne diyim bilemedim ki.. gündüz uyuyor mu gündüz uykusunu kesseniz.. iyce yorulsa gece gözünü açmaya takati kalmasa..
zor bir süreç ama cidden 9 güne alışması lazımdı..

Bu yöntemin işe yaradığı vakalar var mı bilmem ama benim oğlan öğlen uyumazsa gece de uyumuyo

Oglen zaten 45 dk anca uyuyor guzel havalari firsat bildim parkta filan yoruyorum hasati cikiyor ama gece hep ayni saatlerde 4 kez uyaniyor bu 9 gunde uyanma sayisini 2 ye dusursek opup basima koyucam
Surekli goturdugum doktora danistim her cocuk bir degil zamanla alisir diyor yok hani gece kalksa biraz mizirdanip salasam uyusa gercekten dert etmicem 2 de kalkiyorsa tam 3,5 a kadar kesintisiz bagriyo ne zamanki kek filan veriyim susuyo yerken uyuyakaliyo yani tukendim bahsetmistim basimdaki tumor agri yapiyor e bide uykusuz kalinca danilmaz agrilarla bogusuyorum zaten bildiginiz uzre kafayi siyirmis bi kadinim hastalikla mi mucadele ediyim ehlikeyf kocamami laf yetistiriyim dert anlatiyim yoksa ilkokul cocugumun okuluna odevlerine mi yetisiyim zaten kimse yok yanimda kaca bolunuyum valla cok dardayim coookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…