- 3 Nisan 2014
- 36.450
- 149.015
- 798
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Bu yöntemin işe yaradığı vakalar var mı bilmem ama benim oğlan öğlen uyumazsa gece de uyumuyo
Yardim edecek kimsem yok oyle esim hayatta kalmiyo bide kapiyi cek uykum kaciyo diyo gitcek gelecek kalacak kimsem yok ve daha kotusu uykusuz kalkmak siddetli agri yapiyor hastayim
Yardim edecek kimsem yok oyle esim hayatta kalmiyo bide kapiyi cek uykum kaciyo diyo gitcek gelecek kalacak kimsem yok ve daha kotusu uykusuz kalkmak siddetli agri yapiyor hastayim
Oglen zaten 45 dk anca uyuyor guzel havalari firsat bildim parkta filan yoruyorum hasati cikiyor ama gece hep ayni saatlerde 4 kez uyaniyor bu 9 gunde uyanma sayisini 2 ye dusursek opup basima koyucam
Surekli goturdugum doktora danistim her cocuk bir degil zamanla alisir diyor yok hani gece kalksa biraz mizirdanip salasam uyusa gercekten dert etmicem 2 de kalkiyorsa tam 3,5 a kadar kesintisiz bagriyo ne zamanki kek filan veriyim susuyo yerken uyuyakaliyo yani tukendim bahsetmistim basimdaki tumor agri yapiyor e bide uykusuz kalinca danilmaz agrilarla bogusuyorum zaten bildiginiz uzre kafayi siyirmis bi kadinim hastalikla mi mucadele ediyim ehlikeyf kocamami laf yetistiriyim dert anlatiyim yoksa ilkokul cocugumun okuluna odevlerine mi yetisiyim zaten kimse yok yanimda kaca bolunuyum valla cok dardayim coookkk
esine bravo.zaten hastasin,cocuklarin zahmetli ...adam fosur fosur uyuyor.yakinda nefret edersin esinden benden soylemesi.
bosamaya bosanilmiyo da insan kendinden fazlaca veriyor ve cok yopraniyor.eee sonra ortada sevgi vs. kaliyor mu?Ayy evet valla tam boşamalık.
Alışmış sanırım ondan nasilsa istediğini yapıyorsunuz biliyor uyanıkDiyorum ya kime sorsam 4 gunde olay bitiyor cocuk sakinlesiyor 9. Gece hala ilk gunku gibi
aglayip aglayip uyusa yokk kolu komsu kapiya geliyo
Aynen oyle cocuk yeri gogu inletiyor en altkatta kulaklari zor duyan yasli babannem var o bile duymus nefes nefese en ust kata cikmis esimde uykum kaciyo diye homurdaniyor uyanip yanimiza geliyor ama cocuk ona gitmiyor aksine iyice bagriyor oda sabah kalkamicam diye baska odads yatiyoresine bravo.zaten hastasin,cocuklarin zahmetli ...adam fosur fosur uyuyor.yakinda nefret edersin esinden benden soylemesi.
boyle erkeklere cocuk dogurmiycaksin.Aynen oyle cocuk yeri gogu inletiyor en altkatta kulaklari zor duyan yasli babannem var o bile duymus nefes nefese en ust kata cikmis esimde uykum kaciyo diye homurdaniyor uyanip yanimiza geliyor ama cocuk ona gitmiyor aksine iyice bagriyor oda sabah kalkamicam diye baska odads yatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?