Anneler bir akıl verin.... Şimdi ne yapmalıyım

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Çoxuğum yakında ameliyat olacak doğumsal ciddi bir sorunu var ve bu arada üç yaşında ve iki çürüğü var. Birkaç gün önce bir ünv hastanesinde iki dişe dolgu yaptırdık. Normalde genel aneztezi ile olması gerekirken hekimimiz sağlık sorunu dolayısıyla riskli gördü şükür ki dolguları yaptı. Ama çok çok zordu tahmin edersiniz. Bize dedi ki bakın bu çocuk sürekli aneztezi alamaz zaten rahatsız şeker yedirmeyin ve dişlerini fırçalayın dedi. Ben de gün sonunda kreş müdürlerisini aradım ve telefona öğretmen çıktı. Sanırım benimle konuşmak istemedi. Daha önce kayıp eşya konusunda tartışmıştık. Ben de durumu anlattım. Şeker yememesi gerektiğini doktorunun böyle dediğini VS anlattım ve ertesi gün çantadan kocaman bir lolipop çıktı. Ahmet beş yaşında yazıyor. Sanırım çocuklardan birinin doğum günü idi. Başka bir veli almış ve dağıtılmış sanırım ve bana tuhaf geldi. Whatuptan çocuğumun kek yediği fotoğrafları görünce sinirlendim. Hem de kocaman dilim kek. Artık muhatap da olmak istemiyorum. Öte yandan haftadaiki yarım gün devam etse çocuğu geliştirir diyorum burada başka alternatif yok küçük bir ilçe. Ne yapıyım nasıl alfılamalıyım bunu siz Olsanız ne yapardınız

Ne gibi bi rahatsızlığı var çok geçmiş olsun
Tşk genel aneztezi alması riskli ve dolgu lar üç yaş için genel aneztezi, ile yapılıyor yüzdedoksan. Sorun benim taleplerinin çocuğun sağlığı söz konusu olduğu halde hiçe sayılması

Çocuk hasta mı yoksa diş için genel anestezi alması gerektiği için mi ameliyat olmalı diyorsunuz pek anlamadım?

Çocuk hasta mı yoksa diş için genel anestezi alması gerektiği için mi ameliyat olmalı diyorsunuz pek anlamadım?
Çocuk hasta genel aneztezi alması riskli hasta gurubunda. Üç yaş çocuk diş tedavileri genelde genel aneztezi ile yapılıyor. Dolayısıyla şeker yememeli

Çocuk hasta genel aneztezi alması riskli hasta gurubunda. Üç yaş çocuk diş tedavileri genelde genel aneztezi ile yapılıyor. Dolayısıyla şeker yememeli
Evet biliyorum. Diğer konularınızda hasta olduğunu hiç okumamıştım geçmiş olsun. Nedir hastalığı?
Şu konuda haklısın evet ama neden bu kadar takıntılı olduğunu şuan anlıyorum. Hasta diye fazla pimpirikleniyormuşsunuz.

Konu sahibi geçmiş olsun.
Ama orası bir kreş ve illa ki çocuklarının d.gününü kutlamak isteyen aileler olacaktır.
Ya okul yönetimiyle daha ılımlı konuşup olayın ciddiyetini anlamalarını sağlayacaksınız ya da başka bir kurum bulacaksınız.

Herkese şeker dağıtılırken sizin çocuğunuza verilmemesi çocuk açısından daha kötü diye verilmiştir . Kek konusunda hiç yememesi de olmaz çocuk bu nihayetinde ama azıcık tattırılmalı en azından.diş fırçasını yanına koyun ya da yedek bir fırça bulundursunlar ki gerektiğinde kullanılsın. Yerinizde olsam bu ciddi konuyu telefonda değil gidip yüz yüze görüşerek çözümlerdim. Çok geçmiş olsun.

Diğer çocuklara dağıtırken senin çocuğuna yeme derlerse tuhaf olmaz mı? Geçmiş olsun inş şifa bulur çocuğun. O okulda bi o olmadığı için diğer çocuklarına kısıtlamaları mümkün değil. Yerinde olsam kreşe göndermem

Ciddiyetini başka nasıl anlatabildim.doktorun dediklerini söyledim. Kek porsiyonunu çeyrek koymak börek porsiyonunu artırmak çok mu zor

Çocuğuma çeyrek porsiyon verseler ve fotoğrafını direkt bana göndermeseler olmazmı

Telefonla değil yüzyüzüne görüşün
artık muhatap almam

Ozaman çocuğu alın. Madem özel ilgi lazım siz bakın. Olmaz mı?
İlgi değil istediğim. Konuyu anlayamamışsınız. Şekerli gıdayı azaltın basit ve net. Ayrıca zorunlu olmasam aten göndermem. Bunudüşünmenizgerekir

Çalışıyor musunuz neden daha 3 yaşında olan çocuğunuzu krese verdiniz eğer calismiyorsaniz krese başlamak için en uygun yaş 4,5 5

İlgi değil istediğim. Konuyu anlayamamışsınız. Şekerli gıdayı azaltın basit ve net. Ayrıca zorunlu olmasam aten göndermem. Bunudüşünmenizgerekir
Sana ilgi değil zaten çocuğun özel ilgiye ihtiyacı var. Ameliyat olması gereken doğuştan özel durumu varsa özel ilgiye de ihtiyacı vardır.

Sen bütün konularında hep böyle agresifsin. Güzel devam eden her konuda böyle sinirleniyorsun. Yazmaya korkuyorum artık.

Çocuğuma çeyrek porsiyon verseler ve fotoğrafını direkt bana göndermeseler olmazmı
Kulplu şeker konusunda öğretmenlerini haksız bulmadım çünkü o başka bir çocuğun Doğum günü ailesi uygun görüp hediye hazırlamış ve dağıtmış senin çoçuğunda vermeselerdi çocuk büyük üzgünlül yaşardı. Kek te korkulacak kadar diş çürütecek kadar şekerli bi ürün değil bir dilimden dişi çürümez. En önemlisi kimse senin çocuğuna sen gibi bakamaz bakmaz bakmak zorunda değil. Onlar anne değil öğretmen. Keki yedikten sonra dişlerini fırçalanması yeterli olur.

Bişey dememis ki hani çözüm üretmek amaçlı söylemiş sizin ozel durumuzunu bilemeyiz elbetteki. Allah yardımcınız olsun. Doktordan rapor görürseniz sekerli gıda alımı minimuma indirilecek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…