- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Tşk genel aneztezi alması riskli ve dolgu lar üç yaş için genel aneztezi, ile yapılıyor yüzdedoksan. Sorun benim taleplerinin çocuğun sağlığı söz konusu olduğu halde hiçe sayılmasıNe gibi bi rahatsızlığı var çok geçmiş olsun
Çocuk hasta genel aneztezi alması riskli hasta gurubunda. Üç yaş çocuk diş tedavileri genelde genel aneztezi ile yapılıyor. Dolayısıyla şeker yememeliÇocuk hasta mı yoksa diş için genel anestezi alması gerektiği için mi ameliyat olmalı diyorsunuz pek anlamadım?
Evet biliyorum. Diğer konularınızda hasta olduğunu hiç okumamıştım geçmiş olsun. Nedir hastalığı?Çocuk hasta genel aneztezi alması riskli hasta gurubunda. Üç yaş çocuk diş tedavileri genelde genel aneztezi ile yapılıyor. Dolayısıyla şeker yememeli
Ciddiyetini başka nasıl anlatabildim.doktorun dediklerini söyledim. Kek porsiyonunu çeyrek koymak börek porsiyonunu artırmak çok mu zorKonu sahibi geçmiş olsun.
Ama orası bir kreş ve illa ki çocuklarının d.gününü kutlamak isteyen aileler olacaktır.
Ya okul yönetimiyle daha ılımlı konuşup olayın ciddiyetini anlamalarını sağlayacaksınız ya da başka bir kurum bulacaksınız.
Çocuğuma çeyrek porsiyon verseler ve fotoğrafını direkt bana göndermeseler olmazmıDiğer çocuklara dağıtırken senin çocuğuna yeme derlerse tuhaf olmaz mı? Geçmiş olsun inş şifa bulur çocuğun. O okulda bi o olmadığı için diğer çocuklarına kısıtlamaları mümkün değil. Yerinde olsam kreşe göndermem
Telefonla değil yüzyüzüne görüşünCiddiyetini başka nasıl anlatabildim.doktorun dediklerini söyledim. Kek porsiyonunu çeyrek koymak börek porsiyonunu artırmak çok mu zor
Herkese şeker dağıtılırken sizin çocuğunuza verilmemesi çocuk açısından daha kötü diye verilmiştir . Kek konusunda hiç yememesi de olmaz çocuk bu nihayetinde ama azıcık tattırılmalı en azından.diş fırçasını yanına koyun ya da yedek bir fırça bulundursunlar ki gerektiğinde kullanılsın. Yerinizde olsam bu ciddi konuyu telefonda değil gidip yüz yüze görüşerek çözümlerdim. Çok geçmiş olsun.
artık muhatap almamTelefonla değil yüzyüzüne görüşün
Ozaman çocuğu alın. Madem özel ilgi lazım siz bakın. Olmaz mı?artık muhatap almam
İlgi değil istediğim. Konuyu anlayamamışsınız. Şekerli gıdayı azaltın basit ve net. Ayrıca zorunlu olmasam aten göndermem. BunudüşünmenizgerekirOzaman çocuğu alın. Madem özel ilgi lazım siz bakın. Olmaz mı?
ÇalışıyorumÇalışıyor musunuz neden daha 3 yaşında olan çocuğunuzu krese verdiniz eğer calismiyorsaniz krese başlamak için en uygun yaş 4,5 5
Sana ilgi değil zaten çocuğun özel ilgiye ihtiyacı var. Ameliyat olması gereken doğuştan özel durumu varsa özel ilgiye de ihtiyacı vardır.İlgi değil istediğim. Konuyu anlayamamışsınız. Şekerli gıdayı azaltın basit ve net. Ayrıca zorunlu olmasam aten göndermem. Bunudüşünmenizgerekir
Kulplu şeker konusunda öğretmenlerini haksız bulmadım çünkü o başka bir çocuğun Doğum günü ailesi uygun görüp hediye hazırlamış ve dağıtmış senin çoçuğunda vermeselerdi çocuk büyük üzgünlül yaşardı. Kek te korkulacak kadar diş çürütecek kadar şekerli bi ürün değil bir dilimden dişi çürümez. En önemlisi kimse senin çocuğuna sen gibi bakamaz bakmaz bakmak zorunda değil. Onlar anne değil öğretmen. Keki yedikten sonra dişlerini fırçalanması yeterli olur.Çocuğuma çeyrek porsiyon verseler ve fotoğrafını direkt bana göndermeseler olmazmı
Bişey dememis ki hani çözüm üretmek amaçlı söylemiş sizin ozel durumuzunu bilemeyiz elbetteki. Allah yardımcınız olsun. Doktordan rapor görürseniz sekerli gıda alımı minimuma indirilecek diye.İlgi değil istediğim. Konuyu anlayamamışsınız. Şekerli gıdayı azaltın basit ve net. Ayrıca zorunlu olmasam aten göndermem. Bunudüşünmenizgerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?