- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Yanlış anladık birbirimizi sanırım sevgili arkadaşım. İhtiyacım olmasa yuvam huzurlu olsa kocam evde otur varsın eksik yiyelim dese çalışmadım ayrıca boşanavsm. Sıkıntılar var söylediklerin güzel de olsa çözüm değilSana ilgi değil zaten çocuğun özel ilgiye ihtiyacı var. Ameliyat olması gereken doğuştan özel durumu varsa özel ilgiye de ihtiyacı vardır.
Sen bütün konularında hep böyle agresifsin. Güzel devam eden her konuda böyle sinirleniyorsun. Yazmaya korkuyorum artık.
Teşekkürler.Bişey dememis ki hani çözüm üretmek amaçlı söylemiş sizin ozel durumuzunu bilemeyiz elbetteki. Allah yardımcınız olsun. Doktordan rapor görürseniz sekerli gıda alımı minimuma indirilecek diye.
Çözümü pek Yok kalabalık çocuk ortamında. Ağlıcak kek için o daha kötü bana vermiyorlar gibi düşünüp ordan soğuyacak. Kek o kadar zarar vermez hemde. Tamamını yedi mi acaba sordun mu?Yanlış anladık birbirimizi sanırım sevgili arkadaşım. İhtiyacım olmasa yuvam huzurlu olsa kocam evde otur varsın eksik yiyelim dese çalışmadım ayrıca boşanavsm. Sıkıntılar var söylediklerin güzel de olsa çözüm değil
Şeker kek dondurma pasta olmasa mesela. Menülerinize çok var onu yerine ballı süt muz incir elma vsolsa. Çocuklar yuvayı sevsinler diye bu tür ürünleri çok veriyorlar. Bu çocuklar geleceğimiz zihinleri yedikleri içtiklerine bağlı.Dişi çürümesin dire şeker yedirme demiş yani sıfır şeker hayati tehlike vs gibi bir durum yok
Bol lokumlar çikolatalar hatta bonbon şekerler yediriliyor ya çocuklara doktor onu yedirmeyin demiş
Yoksa ikinde kahvaltısında kek yedi diye dişi çürümez lolipop vermeseler olmaz onu da yememiş zaten
Lakin her şeyi uçlarda algılamayın şeker yedirmeyin dedim yedirdiler artık muhatap olmam vs çok uç tavırlar
Yemiş yedikten önce ve sonra fotolarını dalga geçer gibi atmışlar.Çözümü pek Yok kalabalık çocuk ortamında. Ağlıcak kek için o daha kötü bana vermiyorlar gibi düşünüp ordan soğuyacak. Kek o kadar zarar vermez hemde. Tamamını yedi mi acaba sordun mu?
Bakın o daha çocuk nedeni sebebi anlamaz. O kekten istediyse vermeliler, kek dolgu yapılmış dişe ne etki edicek ki?Yemiş yedikten önce ve sonra fotolarını dalga geçer gibi atmışlar.
Yok terslemiyorum arkadaşım dolgu yapılan fişler on iki yaşa kadar ağızda kalacak olanlardan öndekiler değil arka köpek dişletiTeşekkürler.
Çocuğun hastalığını itinayla söylemek istemiyor. Allah yardım etsin zor bi durum ama dolgu yapılmış zaten dişe 2-3 sene sonra dökülmeye başlıcaklar. Kek bile yemezse bu çocuk hiç bişey yiyemicek, kreş ortamında bu pek mümkün değil. Üstelik ilk mesajlarda haklı olduğunu söyledim ama istisnasız hep tersliyo yardımcı olmaya çalıştıkça.
Allah kolaylık versin ne diyelim.
Hastalığı ne ve ne zaman ameliyat olacak?Yok terslemiyorum arkadaşım dolgu yapılan fişler on iki yaşa kadar ağızda kalacak olanlardan öndekiler değil arka köpek dişleti
İlk günden macun ile fırça götürdüm tembihledim macunla fırçalamamışlar nereden mi anladım giysileri hep tertemiz. Angarya geliyor bu işler sanırımçocuğunuz kreşe giderken ( atıyorum 20 çocuk arasında ) herkes doğum gününde kek pasta yerken,,, onun yememesi yani ona verilmemesi anormal olur o yiyeceklerden. dışlanmış ,ayrıştırılmış gibi hissedecek belki???
yine ricada bulunursunuz,dişlerini fırçalamasını tembih edebilirsiniz ya da kreşe ağız gargarası bırakıp onunla ağzını çalkalamasını sağlayabilirsiniz...
dediğiniz gibi angarya gelmiş olabilir :/ gargarayı yine de bir düşünün derim. hiç yoktan iyidir.İlk günden macun ile fırça götürdüm tembihledim macunla fırçalamamışlar nereden mi anladım giysileri hep tertemiz. Angarya geliyor bu işler sanırım
Böbrekler sıkıntı var Ocak gibiplanlanıyorHastalığı ne ve ne zaman ameliyat olacak?
Doktor öyle bişi demedi. Sabah akşam diş fırçalanacsk gece dişlerde özel bir jel var o sürülecekdediğiniz gibi angarya gelmiş olabilir :/ gargarayı yine de bir düşünün derim. hiç yoktan iyidir.
Amin onun da yaşadığı seyler kolay degil rabbim kimseyi evladiyla sınamasın insallah güzel bir çözüm bulunur.Teşekkürler.
Çocuğun hastalığını itinayla söylemek istemiyor. Allah yardım etsin zor bi durum ama dolgu yapılmış zaten dişe 2-3 sene sonra dökülmeye başlıcaklar. Kek bile yemezse bu çocuk hiç bişey yiyemicek, kreş ortamında bu pek mümkün değil. Üstelik ilk mesajlarda haklı olduğunu söyledim ama istisnasız hep tersliyo yardımcı olmaya çalıştıkça.
Allah kolaylık versin ne diyelim.
Tamam bir sene içinde diyelim maksimum. Bu dişler 12 yaşına kadar kalsa da sorun değil ameliyattan sonra sorunu kalmıcak inşallah.Böbrekler sıkıntı var Ocak gibiplanlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?