- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
Evet erken anne oldum. Evet bunlari yapiyolar ama enerjilerini atamiyolar uzuluyorum o zamanda. Parki falan cok seviyorlar ama bu sogukta da olmuyor ki.22 yasinda 3 cocuk, en buyugu 4 yasinda hay masallah. 18 yasinda anne oldunuz demek ki.
Cok az yas farki var aralarinda zor olmustur ve oluyordur eminim sizin icin.
Bu yas grubunun en sevdigi seyler genelde boyama ve puzzle tarzi oyunlar.
Amin sagolunAllah yardımcın olsun arkadaşım demeye geldim
Evet :) trambolin mi? Tehlikeli olmaz mi cocuklar kucuk mu sizce bunun icintöbe bismillah 17 yaşında mı evlendin?
şu zıplama aletinin adı neydi ondan al eve.
Spiral taktirdim. Oneriniz icin tesekkur ederim. Konuyla alakali oneriniz var midir ?Lütfen bundan sonra iki korunma yöntemiyle korunun,yaşın daha 22,üç çocuk,sana da yazık o çocuklara da.
Kapali oyun parkinin olmasi cok sacma gercekten olanida asiri uzak arabayla bile zor yani. Keske olsa hergun gotururdum sanirim. Aliaveris merkezindeki bir oyun parkina goturdum o kadar kalabalikti ki parka asik cocuklarim aglamaya basladi eve zor kactikValla bu hafta o kadar kuru soğuk var ki yüzümü tırmalarken, ben kendim bile durmak istemezken çocuğu hiç 1 2 saat çıkaramam. Anca markete gideriz onlar da yakın zaten.
İlla dışarı çıkaracaksam avm en uygunu şu anda. Oradaki oyun parkına sokuyorum.
Zaten oyun parkına sokmasam da yaşı itibariyle herhangi bir mağazada bile peşinden koşuyorum :)
Yaşadığınız yerde kapalı oyun parkı da yoksa durum vahim.
Evde saklambaç, körebe falan..
Evet :) trambolin mi? Tehlikeli olmaz mi cocuklar kucuk mu sizce bunun icin
1 bal kizim iki yakisikli oglum var :) inanin sirf bu yuzden bende kresi dusunmeye basladim. Evde de sıkılınca isim epey zorlasiyor. Cunku enerjilerini atamayinca birbirilerine catmaya basliyorlarhay maşallah cinsiyetleri ne merak ettim:)
YouTube da evde yapılabilecek basit deneyler var çocuklar icin onlardan her gün birini yapabilirsiniz
boyama silinebilen boyalardan
sonra müzik açarak birlikte dans etmek mesela
ben bu sene oğlumu sırf bu yüzden kresse yazdırdım kış günleri daha zor oluyor dışarı pek cikilmadigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?