- 1 Ocak 2017
- 542
- 527
- 33
- Konu Sahibi Organize_isler
-
Insallah sadece üşütmüştür :/ ahh o iyi olsun ben onu pamuklara sarip sarmalar birdaha üşütmemUsütmüs olabilir,fazla emmis olabilir veya yediklerinizden olabilir. Eğer ates vs yoksa yarını bekleyin zaten kontrolü varmış. Icinizi ferah tutun
Olmaz olmaz. Oluyo böyle şeyler arada hepimizeInsallah sadece üşütmüştür :/ ahh o iyi olsun ben onu pamuklara sarip sarmalar birdaha üşütmemtesekkur ederim insallah yarina kadar bana bisey olmaz telaştan :)
Hep derler ya buyuduklerinde, sen hastaydin da iste ben basinda sabahladim vs vs :) sanirim vakit geldi :) bugun basinda sabahlama günü.. cok tesekkur ederim insallah ciddi birsey degildir..
Anneler acilen cevabiniza ihtiyacim var.. 2 aylik bebegim var bilen biliyor.. Banyo yaptirip 7de yatirdim 12de uyandi.. karnini doyurdum gazini cikardim altini degistirdim.. Ama ilk defa kakasi boyle berbat kokuyor ne yapacagimi sasirdim suan tekrar uyudu ama cok kaka yapmis ve rengi sari yesil karisik.. yesil kaka iyi degil demislerdi suan ne yapabilirim cok telaslandim ve ilk defa boyle kotu kokulu yesilimsi kaka yapti..
Usumustur karnına pamuklu bir tülbent sarın çok geçmiş olsun muhtemelen kaka tahlili ister doktor.
Benim oğlumda yeşil sarı karışık yapyodu doktoru korkmamam gerektiğini bebekler sadece sarı yeşil yada yeşil sarı karışık yapabilir demişti.. ve bana da üşütmüş gibi geldi oğlum da suyu çok ama çok seviyor çıkınca basiyo yaygarayı ama asla ıslak bekletmem sizde dikkat edin üşürse karnı ağrır ondan da çok ağlar bişiyi yoktur ins minigin olur böyle şeyler annesi
2 aylık bebeği havluyla gezdirmeseydin keşkeyeşil kaka üşütme belirtisidir. doktorum bana bebeğe 1 yaşına kadar patlıcan ve bakla yedirmeyin demişti.Emzirirkende yenmese iyi olur sanırım çunku sizden geçiyor.Geçmiş olsun.
Canım benim yaaa kıyamam suyu sevecek demekki :) Benim kızımda 23 aylık oldu banyo yapmaya bayılıyor :) eğer şimdi aglıyorsa gazı olabilir, karnı agrıyor olabilirOyle bir agliyor ki sudan cikinca sanki canini acitmisim gibi ve nefessiz kalana kadar kendini tutuyor aglarken bende dayanamadimama bir daha tövbe valla.. inan patlicani da hic sevmem normalde hic yemem nasil olduysa bugun yedim keske yemeseydim.. cok tesekkur ederim verdigin bilgi icin canim
Oyle bir agliyor ki sudan cikinca sanki canini acitmisim gibi ve nefessiz kalana kadar kendini tutuyor aglarken bende dayanamadimama bir daha tövbe valla.. inan patlicani da hic sevmem normalde hic yemem nasil olduysa bugun yedim keske yemeseydim.. cok tesekkur ederim verdigin bilgi icin canim
Canım benim yaaa kıyamam suyu sevecek demekki :) Benim kızımda 23 aylık oldu banyo yapmaya bayılıyor :) eğer şimdi aglıyorsa gazı olabilir, karnı agrıyor olabiliremziriyorsan yediklerine dikkat et gazlı şeyler yiyip içme.kahve vs gibi içme sütünden geçer bebekte uykusuzluk yapabilir.Saglıcakla buyut yavruşunu :) daha ne tecrübeler edineceksin dur bakalım :)
2 bebegim var biri 21 aylik , biri 5 aylik. anne sutu alan bebek sadece anne sutu aliyorsa ishal olmaz. kakaya bukadar anlam yukleme sumuksu ek gidaya gectiginde asiri sivi ve kotu kokulu kaka olursa ishaldir.
seni cok emmis olabilir, senin yediklerin kotu koku yapmis olabilir. endiselenme... saglikla buyut
Önce bi üstünü aç annesi 3 kat ne ? :)Simdi uyuyor 3 kat örttüm uzerini burnu kulaklari normal sicaklikta yanagi sadece birazcik soguk gibi.. tesekkur ederim insallah gecer biran oncememede olmayinca aglayan bir bebek doktor tahlil istediginde insallah hastane yaygaradan yikilmaz :)
Kıyamam size yaaTipik bir yeni doğan annesi:)Yesil kaka bizde de oldu o aylarda.Hem de sık sık.Üşümediginden emin oldugum zamanlarda bile.Önemli olan kakasının sümüksü yapıda olmaması demisti doktorumuz.3 kat battaniye örtmenize gerek yok.Hastalanmadıysa bile hastalandırırsınız terleterek.Yarın doktorunuza sorun.Telaşlanacak bisey oldugunu sanmıyorum ben annesi:)
Inan telas ve stressten suan bu sogukta askili ile geziniyorum :) neyseki artik icim daha rahat bende biraz uzanabilirim :) ustunu de 2 kata düşürdüm :)Önce bi üstünü aç annesi 3 kat ne ? :)
1 kat yeter ona.
Hasta etmekten başka bi işe yaramaz o kadar sıcak tutmak.
Doktor siz ne giyiyorsaniz 1 kat fazlasını giydirin demişti.
Bu da aklında bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?